TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Janša spornim tvitom uvredio Evropski parlament

Politika - 16.10.2021

Janez Janša se ponovo zaigrao na društvenim mrežama s teorijama zavere potežući priču o navodnim evropskim političarima koji su „Sorosove marionete”, što je izazvalo glavobolju u Briselu, ali i talas osuda. Slovenački premijer je kontroverznim tvitom, koji je kasnije obrisao, ...

SLOVENIJA U RATU SA EU ZBOG SOROŠA! Slovenački premijer Janez Janša se drznuo da dirne u američkog milijardera, a onda ...

Republika - 16.10.2021

Slovenački premijer Janez Janša izazvao je neviđeni skandal na nivou čitave Evropske unije (EU) kada je u seriji komentara na Tviteru žestoko napao kontroverznog američkog milijrdera Džordža Soroša , nakon čega su se na njega ostrvili svi najznačajniji predstavnici Unije.

Neprimjereno ponašanje: Janez Janša i njegove nove Twitter kontroverze

Radio Sarajevo - 16.10.2021

Premijer Slovenije Janez Janša delegaciju Evropskog parlamenta nazvao je marionetama Georgea Sorosa , što je dovelo do oštre reakcije evropskih političara iz Nizozemske i Brisela. Opet je to uradio. Posljednji samit Evropske unije i Zapadnog Balkana, na kojem je Janez Janša bio ...

Janša u novom ratu tweetovima

Avaz - 16.10.2021

Posljednji samit Evropske unije i Zapadnog Balkana, na kojem je Janez Janša bio domaćin, prošao je bez ikakvih kontroverzi. Međutim, to nije dugo trajalo - slovenački premijer je svoj "Twitter prst" opet pustio na slobodu i izazvao novu kontroverzu.

Janša tvitom o soroševcima u EP-u izazvao zgražanje

Vecernji.hr - 16.10.2021

Odbor EP-a istražuje navode o urušavanju vladavine prava i medijskih sloboda u vrijeme Janšine vlade Nijedan premijer ili predsjednik države koja predsjeda Vijećem EU nije se dosad našao u takvoj javnoj svađi s europskim parlamentarcima, ali i kolegama premijerima drugih država ...

Nakon skandala sa porukama na Tviteru Pahor pozvao Janšu na pristojnost

Nova - 15.10.2021

Predsednik Slovenije Borut Pahor pozvao je danas najviše političare u državi na dostojan način javne komunikacije, nakon skandala evropskih dimenzija koji je svojim porukama na Tviteru izazvao premijer Janez Janša, od kojega su se distancirali i njegovi saradnici u vladi.

Dvojica slovenačkih ministara osudili Janšin tvit

Danas - 15.10.2021

Dvojica slovenačkih ministara i potpredsednika vlade reagovali su danas na objavu premijera Janeza Janše u kojoj je poslanike Evropskog parlamenta nazvao Soroševim marionetama, ocenivši je nepotrebnom i štetnom po ugled zemlje.

Pahor indirektno prozvao Janšu, poziva na pristojnu javnu komunikaciju s kolegama

Index.hr - 15.10.2021

SLOVENSKI predsjednik Borut Pahor pozvao je najviše političare u državi na dostojan način javne komunikacije, nakon skandala europskih dimenzija koji je svojim porukama na Twitteru izazvao premijer Janez Janša, od kojega su se distancirali i njegovi suradnici u vladi.

Slovenački ministri osudili Janšin tvit: Poslanike EP nazvao...

Vijesti.me - 15.10.2021

Dvojica slovenačkih ministara i potpredsjednika vlade reagovali su danas na objavu premijera Slovenije Janeza Janše u kojoj je poslanike Evropskog parlamenta nazvao Soroševim marionetama, ocijenivši je nepotrebnom i štetnom po ugled zemlje.