TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Pokušao da opljačka poštu, pa ukrao mobilni

Novi Magazin - 10.10.2019

Novopazarska policija uhapsila je H.Š. (27) iz tog grada zbog sumnje da je iz otključanog automobila ukrao torbicu sa mobilnim telefonom i ličnim dokumentima muškarca (52), saopštila je danas Policijska uprava.

UKRAO MOBILNI I DOKUMENTA: Uhapšen mladić (17) u Novom Pazaru zbog krađe torbice

Kurir - 10.10.2019

Policija u Novom Pazaru uhapsila je H.Š. (27) iz tog grada zbog sumnje da je izvršio krivično delo krađa. Sumnja se da je on juče u Novom Pazaru iz otključanog automobila "folksvagen turan", ukrao torbicu u kojoj su se nalazili mobilni telefon i lična dokumenta ...

N. Pazar: Ukrao mobilni telefon i dokumenta, ubrzo uhapšen

Tanjug - 10.10.2019

N. Pazar: Ukrao mobilni telefon i dokumenta, ubrzo uhapšen Policija u Novom Pazaru uhapsila je H. Š. (1992) iz tog grada zbog sumnje da je izvršio krivično delo krađa. NOVI PAZAR - Policija u Novom Pazaru uhapsila je H. Š.

HAPŠENjE LOPOVA: Ukrao mobilni telefon i dokumenta

Novosti - 10.10.2019

Policija u Novom Pazaru uhapsila je H. Š. (1992) iz tog grada zbog sumnje da je izvršio krivično delo krađa Policija u Novom Pazaru uhapsila je H. Š. (1992) iz tog grada zbog sumnje da je izvršio krivično delo krađa.

Novopazarac ukrao iz automobila torbicu i telefon, policija ga odmah uhapsila

Blic - 10.10.2019

Policija u Novom Pazaru uhapsila je H. Š. (27) iz tog grada zbog sumnje da je izvršio krivično delo krađa. Sumnja se da je on juče u Novom Pazaru iz otključanog automobila "folksvagen turan", ukrao torbicu u kojoj su se nalazili mobilni telefon i lična dokumenta ...