TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

CECA I BOGDAN OTIŠLI IZ BEOGRADA! Srejović pokazao u kakvom LUKSUZU uživa sa pevačicom, bazen i ZELENILO svuda oko ...

Kurir - 25.09.2021

Ceca Ražnatović i Bogdan Srejović odlučili su da napuste Beograd i odu na odmor, a odlučili su se za Zlatibor. Naime, Bogdan je na svom Instagram profilu objavio video snimke i pokazao kako uživaju na luksuznom imanju koje su iznajmili samo za sebe.

LUKSUZ I RASKOŠ DA VAM PAMET STANE: Ova palata je dom Svetlane Cece Ražnatović!(FOTO)

Kurir - 25.09.2021

Njena kuća postala je prava turistička atrakcija i svi znaju gde se nalazi, ali je malo onih koji su videli kako izgleda iznutra. Svetlana Ceca Ražnatović važi za jednu od najpopularnijih pevačica u regionu i šire, a iza sebe ima preko 30 godina karijere i velikih hitova.

CECA I BOGDAN UŽIVAJU ZA SVE PARE! Ražnatovićka uživa u luksuzu - dečko ne prestaje da je snima! (VIDEO)

Mondo - 25.09.2021

Bogdan Srejović i Ceca Ražnatović objavili snimke s prelepe lokacije Poznati par uživa na luksuznom imanju koje su iznajmili samo za sebe, a čim su stigli slike predela i smeštaja podelili su s pratiocima na Instagramu.

Ceca i Bogdan za vikend pobegli iz Beograda! Pogledajte u kakvom raju uživaju daleko od svih

Telegraf - 25.09.2021

Ceca Ražnatović i Bogdan Srejović rešili su da ovaj vikend provedu daleko od svih, pa su se uputili na Zlatibor. Poznati par uživa na imanju koje su iznajmili samo za sebe, a čim su stigli podelili su prelepe kadrove na kojima se vidi šta ih sve okružuje.

Ceca i Bogdan pobegli van grada: Uživaju u planinskom raju!

Toxic - 25.09.2021

Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović i njen dečko Bogdan Srejović uživaju u svojoj ljubavi i koriste svaki slobodan trenutak da provedu zajedno. Ovoga puta odlučili su da odu van grada i da vikend provedu na planini.

(VIDEO) Bazen i svuda oko njih zelenilo, CECA I BOGDAN POBEGLI IZ BEOGRADA ZA VIKEND: Evo u kakvom raju uživaju - ...

Blic - 25.09.2021

Folk zvezda Svetlana Ceca Ražnatović i njen dečko Bogdan Srejović rešili su da ovaj vikend provedu zajedno na Zlatiboru. Poznati par uživa na imanju koje su iznajmili samo za sebe, a čim su stigli podelili su prelepe kadrove na kojima se vidi šta ih sve okružuje.

CECA I BOGDAN NA ROMANTIČNOM PUTOVANJU: Pogledajte u kakvom raju uživaju (VIDEO)

Novosti - 25.09.2021

Naime, Bogdan je na svom Instagram profilu objavio video snimke i pokazao kako uživaju na luksuznom imanju koje su iznajmili samo za sebe. Poznati par uživa na imanju koje su iznajmili samo za sebe, a čim su stigli podelili su prelepe kadrove na kojima se vidi šta ih sve ...

POBEGLI OD GRADSKE VREVE! Ceca i Bogdan otišli iz Beograda, Srejović POKAZAO gde GOLUPČIĆI UŽIVAJU! /FOTO/

Informer - 25.09.2021

Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović i Bogdan Srejović napustili su Beograd i otišli na odmor na Zlatibor. Naime, Bogdan je na svom Instagram profilu objavio video snimke i pokazao kako uživaju na luksuznom imanju koje su iznajmili samo za sebe.

CECA I BOGDAN NAPUSTILI BEOGRAD: Srejović pokazao gde se NALAZE i u kakvom LUKSUZU UŽIVAJU! (FOTO/VIDEO)

Republika - 25.09.2021

Pevačica Ceca Ražnatović i njen dečko Bogdan Srejović odlučili su da napuste Beograd i odu na odmor, a odlučili su se za Zlatibor. Naime, Bogdan je na svom Instagram profilu objavio video snimke i pokazao kako uživaju na luksuznom imanju koje su iznajmili samo za sebe.

ODALA SE JEDNIM POTEZOM! Anastasija Ražnatović otkrila u kakvim je odnosima sa snajkom Bogdanom! (FOTO)

Mondo - 24.09.2021

Anastasija Ražnatović podelila posebnu fotku. Pevačica ne krije koliko se dobro slaže sa snajkom Bogdanom, što je sada i potvrdila podelivši na svom instagramu njenu fotku sa malim Željkom koju je ispratila posebna poruka.

ANASTASIJA OTKRILA U KAKVIM JE ODNOSIMA SA SNAJKOM! Objavila Bogdaninu fotku sa malim Željkom, a evo šta je PORUČILA ...

Blic - 24.09.2021

Supružnici Veljko i Bogdana Ražnatović u junu prošle godine dobili su sina Željka, koji je uneo mnogo radosti u njihov život, kao i u živote njihovih porodica. Iako Veljko i Bogdana žive u Titelu, Ceca i Anastasija veoma su vezane za malog Željka, pa tako gledaju da slobodno ...

Anastasija objavila sliku snajke i malog Željka: Svi komentarišu Bogdanu, nikad lepša nije bila

Telegraf - 24.09.2021

Bogdana i Veljko Ražnatovi najvipe vremena provode u Titelu, odakle se često i oglašavaju na društvenim mrežama. Naime, ovog puta Anastasija je podelila fotografiju snajke Bogdane sa sinom, i svima dala do znanja u kakvim je odnosima sa snajkom i koliko ih voli.

NIKAD LEPŠA SNAJKA BOGDANA I MALI ŽELJKO: Anastasija objavila sliku na svom profilu

Novosti - 24.09.2021

Bogdana i Veljko Ražnatovi najvipe vremena provode u Titelu, odakle se često i oglašavaju na društvenim mrežama. Naime, ovog puta Anastasija je podelila fotografiju snajke Bogdane sa sinom, i svima dala do znanja u kakvim je odnosima sa snajkom i koliko ih voli.

Ovako se vole snajka i zaova: Anastasija objavila sliku Bogdane i Željka, poruka će vas raznežiti

Srbija24 - 24.09.2021

Ćerka poznate pevačice Svetlane Cece Ražnatović mlada pevačica Anastasija Ražnatović ne krije koliko uživa sa bratancem Željkom koji je sa mamom i tatom u Titelu. Svaki slobodni trenutak Anastasija koristi kako bi se videla sa snajkom i malim Željkom.

ANASTASIJA OBELODANILA U KAKVOM JE ODNOSU SA SNAJKOM BOGDANOM: Objavila njenu fotku sa malim Željkom i javno joj ...

Pink - 24.09.2021

Očekivano? Veljko i Bogdana Ražnatović u junu prošle godine dobili su sina Željka , koji je uneo mnogo radosti u njihov život, kao i u živote njihovih porodica. Iako Veljko i Bogdana žive u Titelu, Ceca i Anastasija veoma su vezane za malog Željka, pa tako gledaju da slobodno ...

SVOJIM GESTOM RAZNEŽILA MNOGE! Anastasija objavila sliku sa Bogdanom i malim Željkom, a onda je poslala VAŽNU PORUKU! ...

Informer - 24.09.2021

Veljko i Bogdana Ražnatović prošle godine dobili su sina Željka. Iako Veljko i Bogdana žive u Titelu, Ceca i Anastasija veoma su vezane za malog Željka, pa tako gledaju da slobodno vreme provedu sa njim. POTVRĐENO! MILJANA KULIĆ SE VRAĆA U ZADRUGU 5! OBJAVLJEN DATUM kada ulazi u ...

ANASTASIJA RAŽNATOVIĆ KONAČNO OTKRILA U KAKVOM JE ODNOSU SA SNAJKOM BOGDANOM: Jednom FOTOGRAFIJOM objasnila!

Espreso - 24.09.2021

Objavila je fotografiju i poručila preslatku poruku Veljko i Bogdana Ražnatović u junu prošle godine dobili su sina Željka, koji je uneo mnogo radosti u njihov život, kao i u živote njihovih porodica. foto: Privatna arhiva Iako Veljko i Bogdana žive u Titelu, Ceca i Anastasija ...

Anastasija otkrila u kakvim je odnosima sa snajkom Bogdanom!

Toxic - 24.09.2021

Ponosna tetka Anastasija Ražnatović , gleda da svaki svoj slobodan trenutak iskoristi i provede sa svojim sestrićem, malenim ...