TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Manski: Gorbačov je častan, ali prilično naivan čovek

RTV - 14.09.2021

Reditelj Želimir Žilnik i njegov ruski kolega Vitali Manski razgovarali su danas o istorijskoj ulozi poslednjeg lidera SSSR-a Mihaila Gorbačova, u okviru pratećeg programa Međunarodnog festivala dokumentarnog filma Beldoks.

„Gorbačov je vladao svetom, a uspeo je da se vrati u normalan život“

Nova - 14.09.2021

Gorbačov je čovek koji je vladao polovinom sveta, a uspeo je da se vrati normalnom životu, rekao je danas na susretu sa medijima autor filma "Gorbačov: Raj" Vitalij Manski, gost 14. Beldoksa. Manski je danas uoči razgovora sa Želimirom Žilnikom u Jugoslovenskoj kinoteci govorio ...

Manski o filmu: Gorbačov dao svojoj zemlji slobodu, doživeo da je se ona odrekne

N1 - 14.09.2021

Vitalij Manski, reditelj filma „Gorbačov.Raj” o svom glavnom protagonisti i jednom od najznačajnijih političara 20. veka rekao je da je Gorbačov je njim bio kakav je bio i u filmu. „Čovek koji je vladao polovinom sveta, a uspeo je da se vrati normalnom životu.

14. Beldocs – izveštaj sa konferencije za medije 6. festivalskog dana

Srbija Danas - 14.09.2021

Vitalij Manski, reditelj filma „Gorbačov.Raj” o svom glavnom protagonisti i jednom od najznačajnijih političara 20. veka je rekao: „Gorbačov je bio sa mnom kakav je bio i u filmu. Čovek koji je vladao polovinom sveta, a uspeo je da se vrati normalnom životu.

Razgovor velikana: Manski i Žilnik na Beldocsu

B92 - 13.09.2021

U okviru Beldocs Industry programa 14. Međunarodnog festivala dokumentarnog filma Beldocs, 14. septembra od 15 do 16 sati u Sali Makavejev u Jugoslovenskoj kinoteci biće priređen razgovor između ruskog reditelja Vitalija Manskog, autora dokumentarnog filma "Gorbačov: Raj", i ...