TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

JP Autoceste se oglasile o gradnji kružnog toka na Bradini

N1 - 06.08.2022

"U sklopu aktivnosti koje se odvijaju na izgradnji autoceste na Koridoru Vc, dionica Tarčin - Ivana, jučer su započeli radovi na izgradnji kružnog toka u mjestu Bradina, na magistralnom putu Tarčin - Konjic", saopćeno je danas iz JP Autoceste FBiH.

Nakon kolapsa na Bradini, saobraćaj se normalizuje

N1 - 06.08.2022

Zbog radova na izgradnji kružnog toka u blizini mjesta Bradina na magistralnom putu Tarčin-Konjic, u noćnim satima (od 22 do 04 sati), saobraća se naizmjenično jednom trakom, uz regulaciju semaforima. Tokom dana na ovoj dionici saobraća se dvosmjerno bez zastoja, javljaju iz ...

Izgradnja kružnog toka na Bradini: U noćnim satima saobraća se naizmjenično jednom trakom

Avaz - 06.08.2022

Zbog radova na izgradnji kružnog toka u blizini mjesta Bradina na magistralnom putu Tarčin-Konjic , u noćnim satima (od 22 do 6 sati), saobraća se naizmjenično jednom trakom, uz regulaciju semaforima. Tokom dana na ovoj dionici saobraća se dvosmjerno bez zastoja.

Oglasili se iz Autocesta FBiH: Kružni tok će se raditi od 22 do 6 sati

Avaz - 06.08.2022

U sklopu aktivnosti koje se odvijaju na izgradnji autoceste na Koridoru Vc, dionica Tarčin - Ivana, jučer su započeli radovi na izgradnji kružnog toka u mjestu Bradina, na magistralnom putu Tarčin - Konjic. Greškama koje su nastale od strane izvođača radova na ovoj dionici, ...

Pojačan promet vozila na graničnim prijelazima

Vijesti.ba - 06.08.2022

Zbog radova na izgradnji kružnog toka u blizini mjesta Bradina na magistralnom putu Tarčin-Konjic, u noćnim satima (od 22 do 06 sati), saobraća se naizmjenično jednom trakom, uz regulaciju semaforima. Tokom dana na ovoj dionici saobraća se dvosmjerno bez zastoja.