TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Muškarac poginuo, jedan povređen u eksploziji u Industriji mesa "Matijević"

Tanjug - 22.07.2019

Muškarac poginuo, jedan povređen u eksploziji u Industriji mesa "Matijević" Muškarac star 57 godina iz Kulpina poginuo je u eksploziji kotla u Industriji mesa Matijević u Novom Sadu, potvrđeno je Tanjugu u novosadskoj policiji.

Mediji: Jedna osoba poginula, druga povređena u eksploziji u Novom Sadu

Novi Magazin - 22.07.2019

Jedna osoba je poginula, a druga je povređena u eksploziji koja se dogodila danas u Industriji mesa "Matijević" u Novom Sadu, prenosi list Blic. Kako se navodi, oko podneva je eksplodirao kotao u pogonu na Rumeničkom putu.

Radnik poginuo, jedan povređen u eksploziji u Industriji mesa "Matijević"

RTV - 22.07.2019

Jedna osoba je poginula, a jedna povređena u eksploziji koja se dogodila u Industriji mesa "Matijević" u Novom Sadu, saznaje Radio televizija Srbije (RTS). Kako je navedeno na sajtu javnog servisa, ekipa Hitne pomoći poziv je dobila oko 12 časova.

Muškarac poginuo u eksploziji kotla u Industriji mesa Matijević

N1 - 22.07.2019

Muškarac (57) poginuo je u eksploziji kotla u Industriji mesa Matijević u Novom Sadu. Ekipa Hitne pomoći, koja je dojavu dobila u 11.57 časova, izašla je na lice mesta i mogla samo da konstatuje smrt, navode za N1. Medicinsku pomoć ukazali su povređenom 45-godišnjem muškarcu.

DRAMA U NOVOM SADU: Eksplodirao kotao u Industriji mesa Matijević, jedan radnik poginuo, drugi povređen (FOTO)

Kurir - 22.07.2019

Radnik M.T. (57) poginuo je, dok je S.T. (45) povređen u eksploziji koja je odjeknula u Novom Sadu, u Industriji mesa "Matijević". Eksplozija se, kako saznajemo, dogodila oko 12 sati na Rumeničkom putu 86, a prema nezvaničnim informacijama eksplodirao je kotao.

EKSPLOZIJA U INDUSTRIJI MESA "MATIJEVIĆ" Jedna osoba POGINULA, muškarac zadobio povrede očiju

Blic - 23.07.2019

M. P. (57) poginuo je, a jedan muškarac je povređen u eksploziji koja je odjeknula u Novom Sadu, u Industriji mesa "Matijević", saznaje "Blic". Eksplozija se, kako saznajemo, dogodila oko 12 sati na Rumeničkom putu 86, a kako saznajemo , do eksplozije je došlo u kotlarnici.

EKSPLOZIJA KOTLA U INDUSTRIJI MESA “MATIJEVIĆ”: Poginuo radnik, kolega zadobio povrede oka

Novosti - 22.07.2019

U pogonu industrije mesa „Matijević“ u Novom Sadu, danas se dogodila nesreća u kojoj je jedan radnik poginuo, dok je jedan zadobio povrede oka U pogonu industrije mesa „Matijević“ u Novom Sadu, danas se dogodila nesreća u kojoj je jedan radnik poginuo, dok je jedan zadobio ...

Nakon smrtonosne eksplozije u Novom Sadu OGLASIO SE MATIJEVIĆ: Evo šta kažu o ispravnosti opreme!

Pink - 22.07.2019

U toku je utvrđivanje uzroka nesreće. U saopštenju kompanije "Matijević" navodi se da je oko 12 sati, iz još neutvrđenih razloga došlo je do eksplozije u kotlarnici u krugu IM Matijević d.o.o. na Rumenačkom putu 86, u Novom Sadu.

Eksplozija u Industriji mesa "Matijević", stradala jedna osoba

RTS - 22.07.2019

Jedna osoba je poginula, a jedna povređena u eksploziji koja se dogodila u Industriji mesa "Matijević" u Novom Sadu, saznaje ...

EKSPLOZIJA U NOVOM SADU Više osoba povređeno u Industriji mesa "Matijević"

Blic - 22.07.2019

Više osoba povređeno je u eksploziji koja je odjeknula u Novom Sadu, u Industriji mesa "Matijević". Eksplozija se dogodila na Rumeničkom putu 86, a kako prenosi Informer, ekplodirao je kotao. Uskoro opširnije..

(VIDEO) DRAMA U NOVOM SADU! Eksplodirao kotao u Industriji mesa "Matijević", JEDAN RADNIK POGINUO, DRUGI TEŠKO ...

Informer - 22.07.2019

U Novom Sadu, na Rumenačkom putu 86, u Industriji mesa "Matijević" eksplodirao je kotao Kako se saznaje, od zadobijenih povreda radnik Mato Peranović (57) preminuo je na licu mesta, dok je Srboljub Trifunović (47) povređen. On se nalazi na lečenju u Kliničkom centru Vojvodine.

PINK.RS NA MESTU NESREĆE: Evo gde se dogodila STRAVIČNA EKSPLOZIJA u kojoj je jedan čovek na MESTU OSTAO MRTAV! ...

Pink - 22.07.2019

Eksplozija odjeknula Novim Sadom. Jedna osoba je poginula, a jedna je povređena u eksploziji u Industriji mesa "Matijević". Ekspolozija se dogodila u Novom Sadu, na Rumenačkom putu 86. Autor: Pink.rs/Srđan Kuvekalović Kako mediji navode, u Industriji mesa "Matijević" eksplodirao ...

Eksplodirao kotao u Industriji mesa "Matijević": Jedna osoba poginula, ima povređenih (VIDEO)

Telegraf - 22.07.2019

Još nije poznato kako je došlo do nesreće U eksploziji koja se dogodila u , jedna osoba je poginula, a druga je povređena, potvrđeno je za Telegraf.rs. Do nesreće je došlo kada je, pod još neutvrđenim okolnostima, eksplodirao kotao.

Eksplozija odjeknula novim sadom: jedna osoba poginula!

Pink - 22.07.2019

Drama u Novom Sadu. Kako mediji prenose, jedna osoba je poginula, a jedna je povređena u eksploziji u Industriji mesa "Matijević". Ekspolozija se dogodila u Novom Sadu, na Rumenačkom putu 86. U Industriji mesa "Matijević" eksplodirao je kotao. Eksplozija se dogodila oko 12 sati.

EKSPLOZIJA u „Matijeviću“ – jedan radnik poginuo, drugi povređen

BizLife - 22.07.2019

Pedesetsedmogodišnji muškarac je poginuo, a 45-ogodišnji je povređen u eksploziji koja se nešto pre 12 sati dogodila u Industriji mesa „Matijević“ u Novom Sadu, prenose mediji. Ekipe Hitne pomoći su, prema rečima portparolke Ivane Ramović, u objektu na Rumenačkom putu 86 mogle ...

DRAMA U NOVOM SADU! Eksplodirao kotao u Industriji mesa "Matijević", IMA POVREĐENIH!

Informer - 22.07.2019

U Novom Sadu, na Rumenačkom putu 86, u Industriji mesa "Matijević" eksplodirao je kotao Kako se saznaje, ima više povređenih. Uskoro ...

Eksplozija u Industriji mesa „Matijević“, poginuo muškarac

Danas - 22.07.2019

Jedna osoba je poginula, a jedna povrđena u eksploziji koja se dogodila u Industriji mesa „Matijević“ u Novom Sadu, saznaje Radio televizija Srbije (RTS). Kako je navedeno na sajtu javnog servisa, ekipa Hitne pomoći poziv je dobila oko 12 časova.

TRAGEDIJA U NOVOM SADU: Eksplodirao kotao u poznatoj fabrici, jedan radnik poginuo!

Dnevno - 22.07.2019

Jedna osoba je poginula, a jedna je povređena u eksploziji koja je odjeknula u Novom Sadu, u Industriji mesa "Matijević". Eksplozija se, kako saznajemo, dogodila oko 12 sati na Rumeničkom putu 86, a prema nezvaničnim informacijama eksplodirao je kotao.

Eksplozija u "Matijeviću", poginula jedna osoba VIDEO

B92 - 22.07.2019

Novi Sad -- Jedna osoba je poginula, a jedna je povređena u eksploziji koja je odjeknula u Novom Sadu, u Industriji mesa "Matijević", prenosi "Blic". Eksplozija se dogodila oko 12 sati na Rumeničkom putu 86, kada je eksplodirao kotao.

Prva žrtva eksplozije u "Matijeviću"! (VIDEO)

Srbija Danas - 22.07.2019

Jedna osoba je poginula, a jedna je povređena u eksploziji koja je odjeknula u Novom Sadu, u Industriji mesa "Matijević". Eksplozija se, kako se saznaje, dogodila oko 12 sati na Rumeničkom putu 86, a eksplodirao je kotao. Jedna osoba je teško povređena.

DRAMA U NOVOM SADU! Eksplodirao kotao u Industriji mesa "Matijević", IMA POVREĐENIH!

Srbija Danas - 22.07.2019

U Novom Sadu, na Rumenačkom putu 86, u Industriji mesa "Matijević" eksplodirao je kotao. Kako se saznaje, ima više povređenih. Uskoro ...

Jedan radnik poginuo, drugi povređen u eksploziji u Industriji mesa "Matijević" (AUDIO)

RTV - 22.07.2019

Jedna osoba je poginula, a jedna povređena u eksploziji koja se dogodila u Industriji mesa "Matijević" u Novom Sadu. Na licu mesta preminuo je pedeset-sedmogodišnjak sa područja Bačkog Petrovca, dok je Novosađanin star 45 godina sa povredama očiju prevežen u Klinički centar ...

HOROR U NOVOM SADU! U fabrici MATIJEVIĆ desila se EKSPLOZIJA, IMA POGINULIH!

Espreso - 22.07.2019

Ima više povređenih Jedna osoba je poginula, a jedna je povređena u eksploziji koja je odjeknula u Novom Sadu , u Industriji mesa " Matijević ". Eksplozija se, kako saznajemo, dogodila oko 12 sati na Rumeničkom putu 86, a prema nezvaničnim informacijama eksplodirao je kotao.

DRAMA U NOVOM SADU! Eksplodirao kotao u Industriji mesa "Matijević", JEDAN RADNIK POGINUO!

Informer - 22.07.2019

U Novom Sadu, na Rumenačkom putu 86, u Industriji mesa "Matijević" eksplodirao je kotao Kako se saznaje, od zadobijenih povreda radnik Mato Peranović preminuo je na licu mesta, dok je Srboljub Trifunović (45) povređen. Uskoro opširnije..

EKSPLOZIJA u Industriji mesa Matijević, ima MRTVIH!

Mondo - 22.07.2019

Jedna je poginula u eksploziji koja je odjeknula u Industriji mesa "Matijević" u Novom Sadu, prenose danas beogradski mediji. Jedna osoba je poginula, a jedna je povređena u eksploziji koja je odjeknula u Novom Sadu, u Industriji mesa "Matijević".