TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Jovanović: SZS se ne vraća u Skupštinu Beograda dok traju protesti

RTS - 12.01.2019

Zamenik šefa odborničke grupe Savez za Srbiju u Skupštini Beograda, potpredsednik Narodne stranke Nikola Jovanović, izjavio je da se ta odbornička grupa neće vraćati u gradski parlament dok traju protesti u ...

Jovanović: Savez za Srbiju neće se vraćati u BG skupštinu dok traju protesti

Kurir - 12.01.2019

BEOGRAD - Zamenik šefa odborničke grupe Savez za Srbiju u Skupštini Beograda, potpredsednik Narodne stranke Nikola Jovanović, izjavio je da se ta odbornička grupa neće vraćati u gradski parlament dok traju protesti u Beogradu.

Jovanović: SZS neće učestvovati u radu Skupštine Beograda dok traju protesti

Novi Magazin - 12.01.2019

Zamenik šefa odborničke grupe Saveza za Srbiju (SzS) u Skupštini Beograda i potpredsednik Narodne stranke Nikola Jovanović izjavio je danas da ta odbornička grupa neće učestvovati u radu gradske skupštine dok traju protesti u Beogradu.

JOVANOVIĆ: SZS neće učestvovati u radu Skupštine Beograda dok traju protesti

Espreso - 12.01.2019

On je kazao da će i bez učešća u Skupštini grada Beograda biti "najžešći kritičari gradske vlasti" Zamenik šefa odborničke grupe Saveza za Srbiju (SzS) u Skupštini Beograda i potpredsednik Narodne stranke Nikola Jovanović izjavio je danas da ta odbornička grupa neće učestvovati ...

"SZS neće učestvovati u radu skupštine dok traju protesti"

B92 - 12.01.2019

Odbornička grupa Narodne stranke neće učestvovati u radu gradske skupštine dok traju protesti u Beogradu. To je izjavio Nikola Jovanović, zamenik šefa odborničke grupe Saveza za Srbiju (SzS) u Skupštini Beograda i potpredsednik Narodne stranke.