TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Velika materijalna šteta od nevremena u Osečini: Na sreću nema ljudskih žrtava, sumnja se na ispravnost ...

Nova - 24.06.2024

Veoma ozbiljne vremenske neprilike su dovele do razornih katastrofa i materijalnih šteta u Osečini, gde je zvanično proglašeno vanredno stanje. Prema prvim procenama, štete su zaista ogromne. Grad je udarao po automobilima, usevima, kućama, mnogim domaćinstvima, rušio ...

Tuga u okolini Valjeva, led sa neba uništio sve: Gdegod pogled pukne, svuda sve slomljeno, uništeno...

Telegraf - 24.06.2024

Nevreme, kakvo se ne pamti zadesilo je deo Srbije, među kojem je i Opština Osečina . Grad koji je padao uništio je useve, voćnjake, a u velikoj meri štetu su pretrpeli stambeni i poljoprivredni objekti, kao i automobili.

VANREDNA SITUACIJA U OSEČINI ZBOG NEVREMENA Radnici na terenu saniraju štetu, objavljen broj za hitne intervencije ...

Blic - 24.06.2024

Snažno nevreme koje je prethodnih dana pogodilo Srbiju na području opštine Osečina nanelo je ogromne štete na stambenim, pomoćnim objektima, poljoprivredi i domaćim životinjama u selu Tuđin, Sirdija, Selu Osečini, varošici Osečina i delu sela Plužac.

Grad u Osečini i okolini – uništio kuće, njive, automobile, puteve: Od danas sabiranje štete

Nova - 24.06.2024

Mrtve životinje, smrskani krovovi, usevi kojih više nema, to je donelo nevreme selima Osečina, Plužac, Sirdija, Tuđin u subotu. Da li će se i na koji način uključiti da pomogne pogođenim područjima, ekipa Dnenvika na TV Nova pitala je Ministarstvo za javna ulaganja, odgovor do ...

Komisija za procenu štete opštine Osečina obilazi teren i procenjuje štetu: Za sat vremena u četiri sela su uništene ...

Pink - 24.06.2024

Komisija za procenu štete opštine Osečina obilazi teren i popisuje sve što je uništeno tokom nevremena u subotu. - Gradonosni oblak se sporo kreatao preko naše opštine. Za sat vremena u četiri sela su uništene sve poljoprivredne kulture, a šteta na objektima je velika.

ONO ŠTO SE DESILO MEŠTANI NE PAMTE Apokalipsa lomila krovove i automobile, STRADALE I ŽIVOTINJE: "Ne znam kako će ljudi ...

Kurir - 23.06.2024

Katastrofa je bila! Padao je grad velik skoro kao pomorandža! Više od sto kuća je oštećeno, polupana su vozila, stradale su i životinje, sve je u haosu, poručio je za Kurir Nikola Tomić, predsednik opštine Osečina, koja je najviše pogođena nevremenom u subotu po podne.

PROGLAŠENA VANREDNA SITUACIJA U OVOM MESTU U SRBIJI: Objavljen broj telefona za HITNE intervencije zbog HAOTIČNOG ...

Srbija Danas - 24.06.2024

Snažno nevreme koje je prethodnih dana pogodilo Srbiju na području opštine Osečina nanelo je ogromne štete na stambenim, pomoćnim objektima, poljoprivredi i domaćim životinjama u selu Tuđin, Sirdija, Selu Osečini, varošici Osečina i delu sela Plužac.

"Sve uništava pred vašim očima, a NEMOĆNI STE" Haotično nevreme napravilo OGROMNU ŠTETU u Srbiji - Strašni prizori: ...

Srbija Danas - 24.06.2024

Nevreme, kakvo se ne pamti zadesilo je deo Srbije, među kojem je i Opština Osečina. Grad koji je padao uništio je useve, voćnjake, a u velikoj meri štetu su pretrpeli stambeni i poljoprivredni objekti, kao i automobili.