TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Hoće "i jare i pare": Evropljani žele SUV, ali i nižu emisiju CO2

B92 - 11.09.2019

Prosečna emisija ugljen-dioksida koju ispuštaju putnička vozila u Evropi je u porastu poslednjih godina, umesto da se smanjuje kako to zahtevaju najnovije ekološke norme. Organizacije za zaštitu životne sredine upiru prstom u SUV.

Fordova električna ofanziva na Evropu: Stižu tri SUV hibrida

B92 - 11.09.2019

Američki proizvođač objavio je da će ove godine lansirati osam hibridnih i električnih automobila na evropskom tržištu To je, kako ocenjuje Rojters , ključni korak u nastojanjima kompanije da ova vrsta vozila do 2022. godine ima većinski udeo u celokupnoj prodaji Forda.

Ford lansira osam električnih vozila u Evropi ove godine

Al Jazeera - 10.09.2019

Radi se o ključnom koraku u nastojanjima kompanije da električna vozila do 2022. imaju većinski udio u cjelokupnoj prodaji. Među osam modela su električne verzije SUV-ova 'Kuga' i 'Puma' i sedan 'Mondeo' Reuters - Ilustracija Automobilska kompanija Ford Motors je objavila da će ...

Ford lansira osam električnih vozila u Evropi ove godine

Novosti - 10.09.2019

Automobilska kompanija Ford Motor je objavila da će ove godine lansirati osam električnih automobila u Evropi Automobilska kompanija Ford Motor je objavila da će ove godine lansirati osam električnih automobila u Evropi .

Ford lansira osam električnih vozila u Evropi

RTV - 10.09.2019

Automobilska kompanija Ford Motor je objavila da će ove godine lansirati osam električnih automobila u Evropi. To je, kako ocenjuje Rojters, ključni korak u nastojanjima kompanije da električna vozila do 2022. godine imaju većinski udeo u njenoj celokupnoj prodaji.

Fordovi planovi za Evropu: Osam električnih vozila ove godine, 17 do 2024.

B92 - 10.09.2019

Dirborn -- Kompanija Ford Motor najavila je lansiranje 17 elektičnih vozila u periodu do 2024. godine, od kojih osam do kraja ove godine. Iz Forda kažu da očekuju da će najveći broj prodatih vozila do 2022. doći od kupovine električnih vozila.

ZAOKRET U FORDU Električna vozila deo su nove strategije koja uključuje i 12.000 otkaza

Blic - 10.09.2019

Automobilska kompanija Ford Motor objavila je da će ove godine lansirati osam električnih automobila u Evropi. To je, kako ocenjuje Rojters, ključni korak u nastojanjima kompanije da električna vozila do 2022. godine imaju većinski udeo u njenoj celokupnoj prodaji.

Ford lansira osam električnih vozila u Evropi ove godine

Tanjug - 10.09.2019

Ford lansira osam električnih vozila u Evropi ove godine Automobilska kompanija Ford Motor je objavila da će ove godine lansirati osam električnih automobila u Evropi. PARIZ - Automobilska kompanija Ford Motor je objavila da će ove godine lansirati osam električnih automobila u ...

DW: Posle pogibije četvoro pešaka, nemački Zeleni traže zabranu SUV vozila u gradovima

B92 - 09.09.2019

Nedavno je u saobraćajnom udesu u Berlinu poginulo četvoro pešaka – dok su čekali na prelazak ulice pokosio ih je vozač jednog SUV-a. Sada stranka Zelenih predlaže da se vožnja SUV vozila u gradu sankcioniše. Vozač automobila Porsche Macan je velikom brzinom pretekao kolonu na ...

Traže zabranu velikih automobila u gradovima Nemačke

Danas - 09.09.2019

U jednom saobraćajnom udesu u Berlinu poginulo je četvoro pešaka – dok su čekali na prelazak ulice pokosio ih je vozač jednog SUV. Sada stranka Zelenih predlaže da se vožnja SUV-vozila u gradu sankcioniše. Vozač Poršea Makan je velikom brzinom pretekao kolonu na čijem začelju je ...