TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

U Zagrebu se otvara turistička covid ambulanta, promjene i oko cijepljenja

N1 - 30.07.2021

U ponedjeljak u Zagrebu s radom počinje turistička covid ambulanta koja će primati goste i osigurati izolaciju za oboljele od covida-19 čija klinička slika ne zahtijeva hospitalizaciju. Prema uputi Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo Stožer Civilne zaštite Grada Zagreba je donio ...

Brojne promjene oko testiranja i cijepljenja u Zagrebu, evo detalja

N1 - 29.07.2021

Zagrebački Stožer civilne zaštite donio je, prema uputi HZJZ-a, odluku o uspostavi turističke covid-19 ambulante na lokaciji Doma zdravlja Zagreb Centar koja će raditi od ponedjeljka, 2. kolovoza do opoziva, izvijestio je Gradski ured za zdravstvo u četvrtak.

Brojne promjene oko testiranja i cijepljenja u Zagrebu, evo detalja

Index.hr - 29.07.2021

ZAGREBAČKI stožer civilne zaštite donio je, prema uputi HZJZ-a, odluku o uspostavi turističke covid-19 ambulante na lokaciji Doma zdravlja Zagreb-Centar koja će raditi od ponedjeljka, 2. kolovoza, do opoziva, izvijestio je Gradski ured za zdravstvo u četvrtak.

Uvode se brojne promjene oko testiranja i cijepljenja u Zagrebu: Uspostavljaju se turističke covid-19 ambulante, ...

Dnevnik.hr - 29.07.2021

Zagrebački Stožer civilne zaštite donio je, prema uputi Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo (HZJZ), odluku o uspostavi turističke COVID-19 ambulante na lokaciji Doma zdravlja Zagreb Centar koja će raditi od ponedjeljka, 2.