TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

NOVI ZAKON U SAUDIJSKOJ ARABIJI: Žene će moći da služe vojsku!

Srbija Danas - 09.10.2019

Saudijska Arabija objavila je danas da će omogućiti ženama u kraljevini da služe u oružanim snagama, kao deo šireg programa socijalnih i ekonomskih reformi. Novi zakon je samo jedan u seriji mera poboljšanja prava žena u Saudijskoj Arabiji, iako razne grupe za ljudska prava ...

Egzibicija u Saudijskoj Arabiji bez Đokovića, nagradni fond tri miliona

Sportske.net - 08.10.2019

Međunarodni egzibicioni teniski turnir, na kojem će učestvovati trostruki Gren Slem šampion Sten Vavrinka, održaće se u decembru u Diriji, u Saudijskoj Arabiji, saopštili su danas organizatori. Turnir se održava godinu dana nakon neuspešnog prvog pokušaja, u jeku skandala vezano ...

POPUSTILI! PRESEDAN U SAUDIJSKOJ ARABIJI: Nevenčani parovi mogu da dele hotelske sobe!

Kurir - 08.10.2019

Ženama će takođe biti dozvoljeno da odsedaju same. Do sada su parovi morali da dokazuju da su u braku pre ulaska u hotelske sobe. Ovaj potez vlade se dešava used pokušaja Saudijske Arabije da proširi svoju turističku industriju.

Saudijska Arabija organizuje novu egzibiciju posle debakla sa Đokovićem i Nadalom

B92 - 09.10.2019

Međunarodni egzibicioni teniski turnir održaće se u decembru u Diradži, u Saudijskoj Arabiji, saopštili su organizatori. Turnir se održava godinu dana nakon neuspešnog prvog pokušaja, u jeku skandala vezano za ubistvo novinara Džamala Kašogija.

NOVI ZAKON U SAUDIJSKOJ ARABIJI: Žene će dobro razmisliti o ovoj meri

Espreso - 09.10.2019

Novi zakon je samo jedan u seriji mera poboljšanja prava žena u Saudijskoj Arabiji Saudijska Arabija objavila je danas da će omogućiti ženama u kraljevini da služe u oružanim snagama, kao deo šireg programa socijalnih i ekonomskih reformi.