TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Obnovljen komercijalni avio-saobraćaj u Nišu: Prvo pa Dortmund

Novosti - 23.05.2020

Na "Konstantinu Velikom" putnici prolaze kroz dezobarijeru, meri im se temperatura... LETOM aviona od Dortmunda ka Nišu, posle nešto više od dva meseca, zvanično su počeli komercijalni letovi sa ove vazdušne luke.

U Rusiji „zarobljeno“ 200 Srba

Danas - 22.05.2020

Čak 200 srpskih državljana “zarobljeno” je u Rusiji zbog situacije sa virusom korona, saznaje Danas. Našoj redakciji javili su se državljani Srbije koji studiraju i rade u Rusiji i koji već mesec dana čekaju informacije od Ministarstva spoljnih poslova i srpske Ambasade u Moskvi ...

OTVOREN NIŠKI AERODROM Poleteo prvi avion za Dortmund

Blic - 22.05.2020

Letom na liniji Niš-Dortmund kompanije „Viz er“, danas je ponovo uspostavljen avio saobraćaj sa niškog civilnog aerodroma „Konstantin Veliki“. Avion iz Dortmunda sleteo je na Konstantin Veliki u 11.50 časova, odakle je u 13 časova poleteo ka Nemačkom ...

Proradio aerodrom: U Beograd stiže džambo-džet sa Filipina

B92 - 22.05.2020

Beograd -- Avion Boing 747 poznat kao džambo-džet, avio-kompanije Vamos er iz Manile dovozi radnike sa kruzera u Beograd. Posle dva meseca bez redovnih letova, beogradski aerodrom je dočekao i obnavljanje redovnog saobraćaja, ali specijalni letovi nastavljaju da se nižu iz dana ...

Ponovo lete avioni sa niškog aerodroma

RTV - 22.05.2020

Sletanjem aviona kompanije Vizer iz Dortmunda, od danas, posle dva meseca, ponovo je uspostavljen putnički aviosaobraćaj sa niškog aerodroma "Konstantin Veliki". Avion je na niški aerodrom sleteo oko podne, a nešto pre 13 sati odleteo je ponovo za Dortmund.

Uspostavljen saobraćaj sa niškog aerodroma „Konstantin Veliki”

Politika - 22.05.2020

NIŠ – Dolaskom aviona kompanije „Vizer”, na redovnoj liniji od nemačkog grada Dortmunda do Niša, ponovo je, posle više od dva meseca prekida zbog epidemije koronavirusa, uspostavljen avio-saobraćaj na niškom aerodromu „Konstantin Veliki”.

Novi propisi za putovanja: Evo šta treba da znate pre nego što uđete u avion

Telegraf - 22.05.2020

Otkrivamo vam uputstva za putovanje avionom usred pandemije korona virusa, koju je objavila Evropska agencija za bezbednost vazdušnog saobraćaja (EASA). Prema uputstvima napisanim u dokumentu koji se sastoji od 28 stranica, putnici bi trebalo stalno da nose masku na licu , a ...

Letom iz Dortmunda obnovljen avio-saobraćaj u Nišu, normalizacija i vraćanje linija tokom juna

Južne Vesti - 22.05.2020

Sletanjem aviona Wizz air -a iz Dortmunda tačno u podne i posle oko 50 miniuta njegovim uzletanjem nazad ka Nemačkoj, nakon više od dva meseca ponovo je uspostavljen avio-saobraćaj sa Aerodroma "Konstantin Veliki" u Nišu.

Od danas letovi sa niškog aerodroma

RTV - 22.05.2020

Od danas će ponovo biti uspostavljeni letovi sa aerodroma "Konstantin Veliki" u Nišu, koji je 18. marta zatvoren zbog pandemije korona virusa. Posle dva meseca na aerodrom "Konstantin Veliki" u 11.25 sleteće avion kompanije Vizer iz Dortmunda, koji bi potom trebalo da poleti za ...

POSLE DVA MESECA PAUZE Od danas letovi sa niškog aerodroma

Blic - 22.05.2020

Od danas će ponovo biti uspostavljeni letovi sa aerodroma "Konstantin Veliki" u Nišu, koji je 18. marta zatvoren zbog pandemije korona ...

Avioni od danas ponovo lete sa niškog aerodroma

Južne Vesti - 22.05.2020

Nakon više od dva meseca prekida kreće avio-saobraćaj na Aerodromu "Konstantin Veliki", a prvi avion koji će sleteti na pistu u Nišu posle vanrednog stanja i otvaranja granica biće iz Dortmunda. Kako stoji na sajtu niškog aerodroma, očekuje se da avion Wizz Air -a sleti u 11:25, ...

Šteta u avio-saobraćaju Srbije 200 miliona evra: Ministarka govorila i o ugovoru sa Etihadom

Telegraf - 21.05.2020

Šteta u aviosaobraćaju Srbije u prethodna dva meseca iznosi više od 70 miliona evra , a nadamo se da ćemo godinu završiti sa gubitkom u tom sektoru manjim od 200 miliona evra, uprkos tome što su prve procene govorile da će gubici biti mnogo veći, rekla je potpredsednica vlade i ...

MOGUĆE NOVO ULAGANJE U FLOTU ER SRBIJE: Cene aviona pale zbog korone, trenutak povoljan za kupovinu novih letelica

Kurir - 21.05.2020

BEOGRAD - Novo ulaganje Vlade Srbije u flotu Er Srbije jedno je od mogućih načina na koji će država pomoći nacionalnoj avio-kompaniji posle krize izazvane pandemijom, rečeno je u Ministarstvu građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Radiju Slobodna Evropa.

Da li će država Vansiju plaćati penale zbog zatvorenog aerodroma?

Danas - 21.05.2020

Potpredsednica Vlade Srbije i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović obići će danas Aerodrom „Nikola Tesla“ povodom prvog komercijalnog leta Er Srbije posle ukidanja vanrednog stanja.

Kreće i avio-saobraćaj sa niškog aerodroma

N1 - 21.05.2020

Putnički avio-prevoz s niškog aerodroma "Konstantin Veliki" u petak će biti obnovljen dolaskom aviona kompanije "Viz er" iz Dortmunda. Niški aeroddrom nije radio duže od dva meseca jer su svi komercijalni letovi bili obustavljeni zbog epidemije koronavirusa.

AKO PRIPADATE OVOJ GRUPI LJUDI, ZA VAS U AVIONU VAŽE POSEBNA PRAVILA! Maske su obavezne, NEMA HRANE, služi se SAMO VODA

Informer - 21.05.2020

Većina aviokompanija počinje sa letovima do 15. juna, a "Er Srbija" je objavila pravila koja će važiti u avionima. Srednji red neće biti prazan, distanca će se poštovati, rukavice su poželjne, a maske obavezne. Od 21. maja "Er Srbija" ponovo počinje da leti, od 6.

ER SRBIJA OBNOVILA PUTNIČKI SAOBRAĆAJ! Prvi avion poleteo za Cirih, putnici jedva dočekali da se otvore granice!

Informer - 21.05.2020

Er Srbija je danas obnovila komercijalni putnički saobraćaj, a prvi avion za Cirih ispratila je potpredsednica Vlade i ministarka saobraćaja Zorana Mihajlović Na prvom komercijalnom letu Er Srbije, posle ukidanja vanrednog stanja, za Cirih su sa beogradskog aerodroma "Nikola ...

Počinju komercijalni letovi Air Srbije, prvo do Ciriha i Frankfurta

N1 - 21.05.2020

Od danas počinju komercijalni letovi Air Srbije sa aerodroma "Nikola Tesla", prvi put od izbijanja korona krize. Danas se očekuju letovi za Frankfurt i Cirih, a najavljeno je da će se uskoro letjeti i ka Londonu, Amsterdamu, Parizu, pa će uslijediti i letovi za gradove regiona.

Zamaskirajte se, polećemo! Mere koje moraju da se poštuju u avionima „Er Srbije“

Sputnik - 21.05.2020

Ako putujete avionom „Er Srbije“, maska je obavezna, ali ne i rukavice. Razdaljina ne mora da se drži, ali trenutno ima dovoljno mesta da se primeni. U letelici nema časopisa ni keteringa, a zabranjeno je i čekanje ispred toaleta.

Prvi let iz Dortmunda za Niš nakon korone

Južne Vesti - 21.05.2020

U petak 22. maja bi, sudeći prema podacima sa zvaničnog sajta Wizz Air -a, u Niš trebalo da sleti prvi avion iz Dortmunda što bi značilo ponovno pokretanje avio-saobaraćaja sa Aerodroma “Konstantin Veliki” koji je zbog virusa korona u prekidu od kraja marta.

ODLETEO PRVI AVION Nejsmit: Otvaraju se letovi i za Amsterdam, London, Pariz i Beč, ponosan sam na sve u Er Srbiji

Press - 21.05.2020

21. 05. 2020. Generalni direktori Er Srbije i aerodroma Nikola Tesla, Dankan Nejsmit i Fransoa Berizo, kao i potpredsednica vlade i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović, ispratili su jutros putnike na prvom komercijalnom letu za Cirih.

Šteta u avio-saobraćaju Srbije u 2020. do 200 miliona evra

B92 - 21.05.2020

Beograd -- Šteta u avio-saobraćaju Srbije u prethodna dva meseca iznosi više od 70 miliona evra, rekla je potpredsednica vlade i ministarka saobraćaja Zorana Mihajlović. Mihajilovićeva je rekla da se nada da ćemo godinu završiti sa gubitkom u tom sektoru manjim od 200 miliona ...

AKO PRIPADATE OVOJ GRUPI LJUDI, ZA VAS U AVIONU VAŽE POSEBNA PRAVILA Nema hrane, maske su obavezne, imate samo vodu

Espreso - 21.05.2020

"Er Srbija" avioni će biti potpuno dezinfikovani Većina aviokompanija počinje sa letovima do 15. juna, a "Er Srbija" je objavila pravila koja će važiti u avionima. Srednji red neće biti prazan, distanca će se poštovati, rukavice su poželjne, a maske obavezne Od 21.

Piloti i putnici sa maskama: Kako je izgledao prvi putnički let iz Beograda posle dva meseca /foto/

Sputnik - 21.05.2020

Er Srbija je, posle dva meseca pauze zbog pandemije virusa korona obnovila komercijalni putnički saobraćaj, a prvi avion poleteo je za Cirih. Piloti, osoblje aerodroma i putnici nosili su maske i drugu zaštitnu opremu, a u kabini su poštovane mere fizičke udaljenosti.

S niškog Aerodroma Konstantin Veliki od sutra ponovo lete avioni

Danas - 21.05.2020

Putnički avio-prevoz s niškog Aerodroma „Konstantin Veliki“ sutra će biti obnovljen dolaskom aviona kompanije „Viz er“ iz Dortmunda. Niški aeroddrom nije radio duže od dva meseca jer su svi komercijalni letovi bili obustavljeni zbog epidemije korona virusa.

S niškog Aerodroma 'Konstantin Veliki' od sutra ponovo lete avioni

Beta - 21.05.2020

Putnički avio-prevoz s niškog Aerodroma "Konstantin Veliki" sutra će biti obnovljen dolaskom aviona kompanije "Viz er" iz Dortmunda. Niški aeroddrom nije radio duže od dva meseca jer su svi komercijalni letovi bili obustavljeni zbog epidemije korona virusa.

S niškog Aerodroma 'Konstantin Veliki' od sutra ponovo lete avioni

Novi Magazin - 21.05.2020

Putnički avio-prevoz s niškog Aerodroma "Konstantin Veliki" sutra će biti obnovljen dolaskom aviona kompanije "Viz er" iz Dortmunda. Niški aeroddrom nije radio duže od dva meseca jer su svi komercijalni letovi bili obustavljeni zbog epidemije korona virusa.

KREĆU LETOVI I IZ NIŠA: Evo gde će se danas leteti sa Konstantina Velikog

Kurir - 22.05.2020

Od danas će ponovo biti uspostavljeni letovi sa aerodroma "Konstantin Veliki" u Nišu, koji je 18. marta zatvoren zbog pandemije korona virusa. Posle dva meseca na aerodrom "Konstantin Veliki" u 11.25 sleteće avion kompanije Vizer iz Dortmunda, koji bi potom trebalo da poleti za ...

Od danas letovi sa niškog aerodroma

B92 - 22.05.2020

Niš -- Od danas će ponovo biti uspostavljeni letovi sa aerodroma "Konstantin Veliki" u Nišu, koji je 18. marta zatvoren zbog pandemije korona virusa. Posle dva meseca na aerodrom "Konstantin Veliki" u 11.25 sleteće avion kompanije Vizer iz Dortmunda, koji bi potom trebalo da ...

Posle dva meseca, avioni ponovo lete sa niškog aerodroma

Mondo - 22.05.2020

Od danas će ponovo biti uspostavljeni letovi sa aerodroma "Konstantin Veliki" u Nišu, koji je 18. marta zatvoren zbog pandemije korona virusa. Odlukom Vlade Srbije ponovo je otvoren granični prelaz na aerodromu, što je omogućilo ponovno uspostavljanje redovnog avio saobraćaja.

OD DANAS PONOVO RADI: Posle dva meseca pauze kreću letovi sa niškog aerodroma

Srbija Danas - 22.05.2020

Posle dva meseca na aerodrom "Konstantin Veliki" u 11.25 sleteće avion kompanije Vizer iz Dortmunda, koji bi potom trebalo da poleti za taj grad u 11.55, navodi se na sajtu aerodroma. Odlukom Vlade Srbije ponovo je otvoren granični prelaz na aerodromu, što je omogućilo ponovno ...

Kreću letovi sa niškog aerodroma: Evo koji letovi će biti realizovani i koje mere moraju da se ispoštuju

Republika - 22.05.2020

Posle dva meseca na aerodrom "Konstantin Veliki" u 11.25 sleteće avion kompanije Vizer iz Dortmunda, koji bi potom trebalo da poleti za taj grad u 11.55, navodi se na sajtu aerodroma. Odlukom Vlade Srbije ponovo je otvoren granični prelaz na aerodromu, što je omogućilo ponovno ...

Granični prelaz na Aerodromu „Кonstantin Veliki“ u Nišu od danas ponovo radi

Danas - 22.05.2020

Granični prelaz na Aerodromu „Konstantin Veliki“ u Nišu od danas ponovo radi, što je omogućilo ponovno uspostavljanje redovnog avio saobraćaja, a prva posle proglašenja pandemije je krenula kompanija Wizz Air i to letom za Dortmund, saopštilo je Privredno društvo Aerodromi ...

Letom za Dortmund obnovljen avio saobraćaj na aerodromu u Nišu

N1 - 22.05.2020

Granični prelaz na aerodromu "Кonstantin Veliki" u Nišu od danas ponovo radi, što je omogućilo ponovno uspostavljanje redovnog avio saobraćaja, a prva posle proglašenja pandemije je krenula kompanija Wizz Air i to letom za Dortmund, saopštilo je Privredno društvo Aerodromi ...

Od danas letovi sa niškog aerodroma: Sve karte namenjene za prodaju su rasprodate

Telegraf - 22.05.2020

Od danas su ponovo uspostavljeni letovi sa aerodroma " Konstantin Veliki " u Nišu , koji je 18. marta zatvoren zbog pandemije korona virusa. Posle dva meseca, na aerodrom "Konstantin Veliki" u 11.25 sati sleteo je avion kompanije Viz Er iz Dortmunda, koji je potom poleteo za taj ...

OTVOREN NIŠKI AERODROM: Prvi avion je već poleteo, ALI PO NOVIM PRAVILIMA

Espreso - 22.05.2020

Za prvi let vladalo je veliko interesovanje Letom na liniji Niš-Dortmund kompanije "Viz er", danas je ponovo uspostavljen avio saobraćaj sa niškog civilnog aerodroma "Konstantin Veliki". Avion iz Dortmunda sleteo je na Konstantin Veliki u 11.50 časova, odakle je u 13 časova ...

OTVOREN NIŠKI AERODROM: Prvi avion poleteo za Dortmund, ali po novim pravilima

Srbija Danas - 22.05.2020

Letom na liniji Niš-Dortmund kompanije "Viz er", danas je ponovo uspostavljen avio saobraćaj sa niškog civilnog aerodroma "Konstantin Veliki". Avion iz Dortmunda sleteo je na Konstantin Veliki u 11.50 časova, odakle je u 13 časova poleteo ka Nemačkom gradu.