TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

MILAN GUTOVIĆ IZGRADIO VIKENDICU 100 KILOMETARA OD BEOGRADA: Na ovo mesto glumac dolazi da bude SAM! (VIDEO)

Kurir - 15.12.2019

Milan Lane Gutović izgradio je na ribnjaku u Vojvodini vikendicu u koju odlazi kada želi da se osami. Poznati glumac istakao je kako ga ne mrzi da odlazi iz Beograda, već da se vraća. "Zimi je malo neudobno, ali je leti predivno. Više mi prija da budem sam.

LANE GUTOVIĆ POBEGAO IZ BEOGRADA! U ovu vikendicu voli da ode sam, da peca i uživa! (FOTO)

Informer - 15.12.2019

Milan Lane Gutović izgradio je na ribnjaku u Vojvodini vikendicu u koju odlazi kada želi da se osami Poznati glumac istakao je kako ga ne mrzi da odlazi iz Beograda, već da se vraća. Printscreen You Tube - Zimi je malo neudobno, ali je leti predivno. Više mi prija da budem sam.

MILAN GUTOVIĆ POKAZAO VIKENDICU U VOJVODINI Ovde dolazi kada želi da bude sam: "Zimi je malo NEUDOBNO"

Blic - 15.12.2019

Milan Lane Gutović izgradio je na ribnjaku u Vojvodini vikendicu u koju odlazi kada želi da se osami, a sada ju je pokazao. Poznati glumac istakao je kako ga ne mrzi da odlazi iz Beograda, već da se - vraća. - Zimi je malo neudobno, ali je leti predivno.

"Zimi ume da bude neudobno"

ALO - 15.12.2019

Voli da peca Milan Lane Gutović izgradio je na ribnjaku u Vojvodini vikendicu u koju odlazi kada želi da se osami, a sada ju je pokazao. Poznati glumac istakao je kako ga ne mrzi da odlazi iz Beograda, već da se - vraća. - Zimi je malo neudobno, ali je leti predivno.

Milan Gutović izgradio vikendicu 100 kilometara od Beograda: Na ovo mesto glumac dolazi da bude sam (VIDEO)

Srbija24 - 16.12.2019

Milan Lane Gutović izgradio je na ribnjaku u Vojvodini vikendicu u koju odlazi kada želi da se osami. Poznati glumac istakao je kako ga ne mrzi da odlazi iz Beograda, već da se vraća. „Zimi je malo neudobno, ali je leti predivno. Više mi prija da budem sam.