TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

(VIDEO) UKRAJINSKI BLOGER RAZOTKRIVA: Bogataši sa Zapada dolazili u Donbas u sportski lov NA LJUDE! Masno plaćali da ...

Kurir - 14.02.2018

Ovo je rečeno na kanalu “Otvorena Ukrajina“ od strane ukrajinskog video blogera i bivšeg učesnika takozvanog operacija u Donbasu Aleksandra Medinskog. “Obavešten sam da su 2014. godine bogati ljudi iz zapadnih zemalja, koji su imali veoma skupe puške, došli u Donbas i platili ...

MAJOR DEKI: NATO je teroristička organizacija (VIDEO)

Pravda - 14.02.2018

Dejan Berić Deki, Srbin, dobrovoljac, major Vojske Donjecke Narodne Republike, najodlikovaniji borac i najomiljeniji "stranac" u DNR-u. S druge strane, po drugima, uglavnom zapadnim medijima i političarima - terorista, plaćenik, zlikovac i dr.

UKRAJINA: Moguće „oružano oslobođenje“ Donbasa

Pravda - 14.02.2018

Ukrajinski zakon o reintegraciji Donbasa ne isključuje „oružano oslobođenje“ samoproglašenih Donjecke i Luganske republike i stvara preduslove za to, izjavio je sekretar Saveta za nacionalnu bezbednost i odbranu Ukrajine Oleksandar Turčinov u intervjuu za televiziju „Hromadske“.

AKO UKRAJINSKA VOJSKA UĐE U DONJECK, POČINJE PRAVA KLANICA: Rat mora da počne da bi se završio (VIDEO)

Pravda - 12.02.2018

Vrhovna rada Ukrajine odbacila je predlog o povlačenju zakona o reintegraciji Donbasa, što je ukrajinskim vlastima dalo veći motiv za pojačane napade na narodne republike Donbasa. Od dana usvajanja zakona o reintegraciji Donbasa, napadi ukrajinskih snaga na Donbas su sve češći.