TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Gruško: Rusija u potpunosti prekinula saradnju sa NATO-om

Tanjug - 15.04.2019

Gruško: Rusija u potpunosti prekinula saradnju sa NATO-om Rusija i NATO su u potpunosti prekinuli civilnu i vojnu saradnju, izjavio je zamenik ruskog šefa diplomatije Aleksandar Gruško za Sputnjik. MOSKVA - Rusija i NATO su u potpunosti prekinuli civilnu i vojnu saradnju, ...

Odnosi Rusije i NATO-a kao pred Hladni rat

RTS - 15.04.2019

Rusija i NATO su u potpunosti prekinuli civilnu i vojnu saradnju, izjavio je zamenik ruskog šefa diplomatije Aleksandar Gruško za ...

NATO I RUSIJA PREKINULI SVAKI OBLIK SARADNJE: Dramatična odluka je usledila nakon OVIH DOGAĐAJA

Espreso - 15.04.2019

Prema Gruškovim rečima, Alijansa je otišla isuviše daleko u eskalaciji sukoba sa Rusijom Rusija i NATO su u potpunosti prekinuli saradnju na civilnoj i vojnoj liniji, rekao je u intervjuu za Sputnjik zamenik ruskog šefa diplomatije Aleksandar Gruško.

Rusijа PREKINULA SVAKU SARADNJU sа NATO-om!

Srbija Danas - 15.04.2019

- NATO je sаm odbio pozitivne teme u rаzgovorimа sа Rusijom. One ne postoje. Zаsаd nemа signаlа dа NATO vidi izlаz iz ovog ćorsokаkа - nаglаsio je on. Premа Gruškovim rečima, Alijаnsа je otišlа isuviše dаleko u eskаlаciji sukobа sа Rusijom.

Rusija u potpunosti prekinula saradnju sa NATO-om

Vesti Online - 15.04.2019

Rusija i NATO su u potpunosti prekinuli i civilnu i vojnu saradnju, rekao je u intervjuu za Sputnjik zamenik ruskog šefa diplomatije Aleksandar Gruško. Tweet Vesti Foto: Ilustracija - NATO je sam odbio konstruktivni razgovor sa Rusijom. On ne postoji.

”Rusija PAŽLJIVO PRATI aktivnosti NATO-a u Crnom moru i spremna je da ODGOVORI”

Blic - 14.04.2019

Rusija pažljivo prati vojne aktivnosti NATO-a u regionu Crnog mora i spremna je da adekvatno odgovori, rekao je zamenik ruskog ministra spoljnih poslova Aleksandar Gruško. On kaže da Rusija ima negativan stav prema pojačanim aktivnostima Alijanse u regionu Crnog mora.

NATO RAZMEŠTA MOĆNO ORUŽJE NADOMAK SRBIJE: Rusija odmah reagovala i otkrila šta je cilj Alijanse!

Srbija Danas - 13.04.2019

Rusija ima pitanja o ciljevima tog razmeštanja, rekao je novinarima zamenik ministra inostranih poslova Rusije Aleksandar Gruško. - Imamo pitanja zbog čega se razmešta sistem THAAD i u čemu se sastoji modernizacija objekata u Rumuniji - rekao je Gruško.

Gruško: Rusija u potpunosti prekinula saradnju sa NATO

24sata - 15.04.2019

Rusija i NATO su u potpunosti prekinuli civilnu i vojnu saradnju, izjavio je zamenik ruskog šefa diplomatije Aleksandar Gruško za Sputnjik. On je ocenio da je Alijansa otišla isuviše daleko u eskalaciji sukoba sa Rusijom. „ NATO je sam odbio konstruktivni razgovor sa Rusijom.

RUMUNI SE IGRAJU VATROM: Rusija budno prati postavljanje AMERIČKOG RAKETNOG SISTEMA, Bukurešt će morati da odgovara ...

Kurir - 13.04.2019

„Imamo pitanja zbog čega se razmešta sistem THAAD i u čemu se sastoji modernizacija objekata u Rumuniji“, rekao je Gruško. Prema njegovim rečima, Moskva je na svim političkim nivoima dosad govorila o tome da je razmeštanje protivraketa na objektima u Rumuniji namenjeno ...

Gruško: Rusija u potpunosti prekinula saradnju sa NATO

RTV - 15.04.2019

Rusija i NATO su u potpunosti prekinuli civilnu i vojnu saradnju, izjavio je zamenik ruskog šefa diplomatije Aleksandar Gruško za Sputnjik. Gruško je ocenio da je Alijansa otišla isuviše daleko u eskalaciji sukoba sa Rusijom. "NATO je sam odbio konstruktivni razgovor sa Rusijom.

MOSKVA JASNA: NEUTRALISAĆEMO NATO U CRNOM, MORU - preduzećemo sve neophodne mere za to!

Informer - 14.04.2019

Moskva pažljivo prati razmeštanje sistema protivraketne odbrane SAD THAAD u Rumuniji. Rusija ima pitanja o ciljevima tog razmeštanja, rekao je novinarima zamenik ministra inostranih poslova Rusije Aleksandar Gruško Imamo pitanja zbog čega se razmešta sistem THAAD i u čemu se ...

Moskva: NATO otišao predaleko, prekidamo svaku saradnju

B92 - 15.04.2019

Moskva -- Rusija i NATO su u potpunosti prekinuli civilnu i vojnu saradnju, izjavio je zamenik ruskog šefa diplomatije Aleksandar Gruško za Sputnjik. Gruško je ocenio da je Alijansa otišla isuviše daleko u eskalaciji sukoba sa Rusijom.

Rusija u potpunosti prekinula saradnju sa NATO!?

Mondo - 15.04.2019

Rusija i NATO su u potpunosti prekinuli civilnu i vojnu saradnju, izjavio je zamenik ruskog šefa diplomatije Aleksandar Gruško za "Sputnjik". Gruško je ocenio da je Alijansa otišla isuviše daleko u eskalaciji sukoba sa Rusijom.

Gruško: Rusija u potpunosti prekinula saradnju sa NATO

Politika - 15.04.2019

MOSKVA - Rusija i NATO su u potpunosti prekinuli civilnu i vojnu saradnju, izjavio je zamenik ruskog šefa diplomatije Aleksandar Gruško za Sputnjik. Gruško je ocenio da je Alijansa otišla isuviše daleko u eskalaciji sukoba sa Rusijom.

RUSIJA DEFINITIVNO RASKINULA SARADNJU SA NATO: Alijansa je otišla predaleko u eskalaciji sukoba!

Kurir - 15.04.2019

Gruško je ocenio da je Alijansa otišla isuviše daleko u eskalaciji sukoba sa Rusijom. "NATO je sam odbio konstruktivni razgovor sa Rusijom. On ne postoji. Zasad nema signala da NATO vidi izlaz iz ovog ćorsokaka", rekao je Gruško.

Rusija u potpunosti prekinula saradnju sa NATO-om

Pink - 15.04.2019

Rusija i NATO su u potpunosti prekinuli i civilnu i vojnu saradnju, rekao je u intervjuu za Sputnjik zamenik ruskog šefa diplomatije Aleksandar Gruško. - NATO je sam odbio konstruktivni razgovor sa Rusijom. On ne postoji.

“OTIŠLI SU PREDALEKO”: Rusija prekinula saradnju sa NATO

Novosti - 15.04.2019

Zamenik ruskog šefa diplomatije Aleksandar Gruško rekao da je Alijansa isuviše daleko u eskalaciji sukoba sa Rusijom RUSIJA i NATO su u potpunosti prekinuli i civilnu i vojnu saradnju, rekao je u intervjuu za Sputnjik zamenik ruskog šefa diplomatije Aleksandar Gruško.

Zamenik ruskog šefa diplomatije: Rusija u potpunosti PREKINULA SARADNJU sa NATO

Blic - 15.04.2019

Rusija i NATO su u potpunosti prekinuli civilnu i vojnu saradnju, izjavio je zamenik ruskog šefa diplomatije Aleksandar Gruško za Sputnjik. Gruško je ocenio da je Alijansa otišla i suviše daleko u eskalaciji sukoba sa Rusijom.

(VIDEO) RUSIJA PREKINULA SVAKU SARADNJU SA NATO! Gruško: Alijansa je otišla PREDALEKO!

Informer - 15.04.2019

Rusija i NATO su u potpunosti prekinuli i civilnu i vojnu saradnju, rekao je zamenik ruskog šefa diplomatije Aleksandar Gruško - NATO je sam odbio konstruktivni razgovor sa Rusijom. On ne postoji. Zasad nema signala da NATO vidi izlaz iz ovog ćorsokaka - naglasio je on.