TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Udes na autoputu kod petlje Nova Pazova, povređena jedna osoba

N1 - 29.07.2021

Jedna osoba je povređena u udesu koji se dogodio na autoputu između Banovaca i petlje Nova Pazova u smeru ka Novom Sadu, saznaje RTS. U saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila oko 20 časova i 20 minuta učestvovali su jedno putničko i jedno teretno vozilo.

U UDESU POVREĐENA JEDNA OSOBA Detalji teške nesreće kod Stare Pazove, vozila završila van kolovoza

Blic - 29.07.2021

Jedna osoba je povređena u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila između Banovaca i petlje Nova Pazova u smeru ka Novom Sadu, saznaje "Blic". Iako su mediji prvobitno objavili da se dogodio lančani udes, "Blicu" su u MUP-u potvrdili da su se sudari teretno i putničko vozilo.

Lančani sudar kod Stare Pazove, ima povređenih

RTV - 29.07.2021

Na auto-putu Beograd-Novi Sad, kod naplatne rampe Stara Pazova, dogodila se saobraćajna nesreća u kojoj ima povređenih, prenose beogradski mediji. U lančanom sudaru je učestvovalo više automobila i jedan kamion, a vozila su od siline udara završila van auto-puta.

Mediji: Težak lančani sudar na auto-putu kod Stare Pazove; povređeni ukazuju pomoć jedni drugima

B92 - 29.07.2021

Na auto-putu Beograd-Novi Sad, kod naplatne rampe Stara Pazova dogodila se saobraćajna nesreća, prenose mediji. U njoj je učestvovalo više vozila - nekoliko automobila i jedan kamion, a vozila su od siline udara završila van auto-puta.

Udes na auto-putu kod petlje Nova Pazova, povređena jedna osoba

RTS - 29.07.2021

Jedna osoba je povređena u udesu koji se dogodio na auto-putu između Banovaca i petlje Nova Pazova u smeru ka Novom Sadu, saznaje ...

Pojačan saobraćaj na putevima ka graničnim prelazima, AMS upozorava i na IZMENE U REŽIMU na pojedinim deonicama zbog ...

Blic - 29.07.2021

Na teritoriji Srbije saobraćaj je pojačanog intenziteta na najopterećenim putnih pravcima, kao i na putevima koji vode ka našim graničnim prelazima, navodi u saopštenju Automoto savez Srbije. AMS upozorava i na izmene u režimu saobraćaja na pojedinim deonicama zbog radova.

TEŽAK LANČANI UDES NA AUTO-PUTU! Sudar nekoliko automobila i kamiona - Povređeni ukazuju pomoć jedni drugima, jednom ...

Pink - 29.07.2021

Očekuje se dolazak policije i Hitne pomoći. Na auto-putu Beograd-Novi Sad, kod naplatne rampe Stara Pazove dogodila se saobraćajna nesreća u kojoj je učestvovalo više vozila - nekoliko automobila i jedan kamion. Vozila su od siline udara završila van auto-puta.

GUŽVE NA PUTEVIMA KA GRANICAMA: AMSS upozorava - radovi i izmenjen režim saobraćaja na ovim deonicama

Novosti - 29.07.2021

AMS:Pojačan saobraćaj na putevima ka granicnim prelazima BEOGRAD, 29. jula (Tanjug) - AMS upozorava i na izmene u režimu saobraćaja na ojedinim deonicama zbog radova. Tako će do 10. avgusta biti na snazi izmenjen režim saobraćaja zbog radova na deonici Stara Pazova - Stari ...

TEŽAK LANČANI SUDAR KOD STARE PAZOVE Učesnici nesreće ukazuju pomoć jedni drugima

Blic - 29.07.2021

Na auto-putu Beograd-Novi Sad, kod naplatne rampe Stara Pazova dogodila se saobraćajna nesreća u kojoj je učestvovalo nekoliko automobila i jedan kamion. Vozila su od siline udara završila van auto-puta. Ima povređenih, a jednom od učesnika udesa zamotavaju glavu.

TEŽAK LANČANI SUDAR NA AUTO-PUTU KOD STARE PAZOVE: Karambol nekoliko automobila i kamiona - povređeni ukazuju pomoć ...

Novosti - 29.07.2021

Vozila su od siline udara završila van auto-puta. Kako se saznaje sa lica mesta, ima povređenih, a jednom od učesnika udesa zamotavaju glavu. Inače, učesnici nesreće ukazuju prvu pomoć jedni drugima. Još uvek na licu mesta nema ni policije, ni Hitne pomoći.

Lančani sudar kod Stare Pazove: Ima povređenih, ukazuju pomoć jedni drugima

Telegraf - 29.07.2021

Lančani sudar dogodio se na auto-putu Beograd-Novi Sad, kod naplatne rampe Stara Pazove, a u saobraćajnoj nesreći je učestvovalo nekoliko automobila i jedan kamion. Vozila su od siline udara završila van auto-puta, javlja Pink.rs .

Lančani sudar kod Stare Pazove: Ima povređenih

Nova - 29.07.2021

Na auto-putu Beograd-Novi Sad, kod naplatne rampe Stara Pazova dogodila se saobraćajna nesreća u kojoj je učestvovalo nekoliko automobila i jedan kamion. Vozila su od siline udara završila van auto-puta, javlja Blic . Ima povređenih, a jednom od učesnika udesa zamotavaju glavu.

POVREĐENI POMAŽU JEDNI DRUGIMA! TEŽAK LANČANI SUDAR NA AUTO-PUTU KOD STARE PAZOVE! Karambol nekoliko automobila i ...

Informer - 29.07.2021

Na auto-putu Beograd-Novi Sad, kod naplatne rampe Stara Pazove dogodila se saobraćajna nesreća u kojoj je učestvovalo više vozila - nekoliko automobila i jedan kamion Vozila su od siline udara završila van auto-puta.

LANČANI SUDAR KOD STARE PAZOVE! Učesnici nesreće ukazuju pomoć jedni drugima

Kurir - 29.07.2021

Na auto-putu Beograd-Novi Sad, kod naplatne rampe Stara Pazova dogodila se saobraćajna nesreća u kojoj je učestvovalo nekoliko automobila i jedan kamion. Vozila su od siline udara završila van auto-puta. Ima povređenih, a jednom od učesnika udesa zamotavaju glavu.

STRAVIČAN LANČANI SUDAR KOD STARE PAZOVE: Automobili završili van auto-puta, ljudi ukazuju pomoć jedni drugima

Srbija Danas - 29.07.2021

Na auto-putu Beograd-Novi Sad, kod naplatne rampe Stara Pazove dogodila se saobraćajna nesreća u kojoj je učestvovalo više vozila - nekoliko automobila i jedan kamion. Vozila su od siline udara završila van auto-puta.

VIŠESTRUKI UDES NA AUTOPUTU: Udar odbacio vozila, učesnici međusobno ukazuju prvu pomoć

Espreso - 29.07.2021

Kako saznajemo sa lica mesta, ima povređenih, a jednom od učesnika udesa zamotavaju glavu. Inače, učesnici nesreće ukazuju prvu pomoć jedni drugima Na auto-putu Beograd-Novi Sad, kod naplatne rampe Stara Pazove dogodila se saobraćajna nesreća u kojoj je učestvovalo više vozila - ...

TEŽAK LANČANI SUDAR NA AUTO-PUTU! Vozila od siline udara sletela sa puta, POVREĐENOM ZAMOTAVAJU GLAVU!

Republika - 29.07.2021

Na auto-putu Beograd-Novi Sad, kod naplatne rampe Stara Pazove došlo je do saobraćajne nesreće u kojoj je učestvovalo više vozila, tj. nekoliko automobila i jedan kamion. Vozila su od siline udara završila van auto-puta. Kako se saznaje, ima povređenih u nesreći.

LANČANI SUDAR KOD STARE PAZOVE: U teškoj nesreći učestvovalo više automobila i kamion, povređeni pomažu jedni drugima

Mondo - 29.07.2021

Saobraćajna nesreća u kojoj je učestvovalo više vozila - nekoliko automobila i jedan kamion - dogodila se na auto-putu Beograd-Novi Sad, kod naplatne rampe Stara Pazova. Ima povređenih, a jednom od učesnika udesa zamotavaju glavu.

PRVE FOTOGRAFIJE JEZIVE SAOBRAĆAJKE KOD STARE PAZOVE: Sudar nekoliko auta i kamiona, povređenom zamotavaju glavu (FOTO)

Srbija Danas - 29.07.2021

Ranije večeras na auto-putu Beograd-Novi Sad, kod naplatne rampe Stara Pazove, dogodila se saobraćajna nesreća u kojoj je učestvovalo više vozila - nekoliko automobila i jedan kamion. Kako se već pisalo, vozila su od siline udara završila van auto-puta.

NA PUTEVIMA KA GRANIČNIM PRELAZIMA POJAČAN SAOBRAĆAJ! AMS upozorava na IZMENE U REŽIMU na pojedinim deonicama zbog ...

Kurir - 29.07.2021

Na teritoriji Srbije saobraćaj je pojačanog intenziteta na najopterećenim putnih pravcima, kao i na putevima koji vode ka našim graničnim prelazima, navodi u saopštenju Automoto savez Srbije. AMS upozorava i na izmene u režimu saobraćaja na pojedinim deonicama zbog radova.

NA PUTEVIMA KA GRANIČNIM PRELAZIMA POJAČAN SAOBRAĆAJ! AMS upozorava na IZMENE U REŽIMU na pojedinim deonicama zbog ...

Pink - 29.07.2021

AMS upozorava i na izmene u režimu saobraćaja na pojedinim deonicama zbog radova. Na teritoriji Srbije saobraćaj je pojačanog intenziteta na najopterećenim putnih pravcima, kao i na putevima koji vode ka našim graničnim prelazima, navodi u saopštenju Automoto savez Srbije.

Lančani sudar na autoputu kod Stare Pazove, ima povređenih

IndeksOnline - 29.07.2021

BEOGRAD – Na auto-putu Beograd-Novi Sad, kod naplatne rampe Stara Pazova, dogodila se saobraćajna nesreća u kojoj ima povređenih, prenose beogradski mediji. U lančanom sudaru je učestvovalo više automobila i jedan kamion, a vozila su od siline udara završila van auto-puta.

DETALJI SAOBRAĆAJKE KOD NOVE PAZOVE: Ima povređenih, učesniku previjaju glavu (FOTO)

Espreso - 29.07.2021

Kako se već pisalo, vozila su od siline udara završila van auto-puta Ranije večeras na auto-putu Beograd-Novi Sad, kod naplatne rampe Stara Pazove, dogodila se saobraćajna nesreća u kojoj je učestvovalo više vozila - nekoliko automobila i jedan kamion.

DETALJI UDESA KOD STARE PAZOVE: Jedna osoba povređena u sudaru kamiona i automobila

Kurir - 29.07.2021

Jedna osoba je povređena u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila između Banovaca i petlje Nova Pazova u smeru ka Novom Sadu. Iako su mediji prvobitno objavili da se dogodio lančani udes, u MUP-u su potvrdili da su se sudari teretno i putničko vozilo, navodi Blic.

DETALJI TEŠKE SAOBRAĆAJKE KOD STARE PAZOVE: Jedna osoba povređena, hitno prevezena u pančevačku bolnicu

Srbija Danas - 29.07.2021

Jedna osoba je povređena u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila između Banovaca i petlje Nova Pazova u smeru ka Novom Sadu. Iako je prvobitno javljeno da se dogodio lančani udes, u MUP-u su potvrdili da su se sudarili teretno i putničko vozilo.

DETALJI SAOBRAĆAJNE NESREĆA KOD NOVE PAZOVE! Povređena jedna osoba, odmah prebačena u pančevačku bolnicu

Espreso - 29.07.2021

Podsetimo vozila su od siline udara završila van puta a učesnici nesreće ukazivali su prvu pomoć jedni drugima i pred dolaska Hitne pomoći Jedna osoba je povređena u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila između Banovaca i petlje Nova Pazova u smeru ka Novom Sadu.

JEDAN POVREĐEN U SUDARU KOD PAZOVE: Objavljeni detalji stravične saobraćajne nesreće, vozila IZLETELA VAN PUTA od udara

Mondo - 29.07.2021

Jedna osoba je povređena u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila između Banovaca i petlje Nova Pazova u smeru ka Novom Sadu. "Jedna osoba je povređena i prevezena je u bolnicu u Pančevu", kažu iz MUP-a. Kako dodaju, nesreća se dogodila oko 20.20 sati.

Udes na putu Šabac-Obrenovac, saobraćaj obustavljen

Nova - 29.07.2021

Na putu Šabac - Obrenovac, u mestu Debrc, obustavljen je jutros saobraćaj zbog saobraćajne nezgode. Alternativni putni pravac je preko mesta Mesarci, saopštilo je JP „Putevi Srbije“, koje moli učesnike u saobraćaju da prilagode brzinu kretanja uslovima na putu.

UDES NAPRAVIO KOLAPS KOD ŠAPCA: Obustavljen saobraćaj u tom delu

Espreso - 29.07.2021

Alternativni putni pravac je preko mesta Mesarci, saopštilo je JP "Putevi Srbije", koje moli učesnike u saobraćaju da prilagode brzinu kretanja uslovima na putu. Na putu Šabac - Obrenovac, u mestu Debrc, obustavljen je jutros saobraćaj zbog saobraćajne nezgode .