TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

VAŽNA AKCIJA UČENIKA ŠUMARSKE ŠKOLE U KRALJEVU! Pošumljavanjem sprečavaju eroziju zemljišta posle razornog POŽARA

Espreso - 25.10.2021

Zasadili su sadnice crnog bora koje će stvarati zdravu životnu sredinu i za buduća pokolenja Učenici Šumarske škole iz Kraljeva bili su deo akcije "Zasadi drvo" zajedno sa Javnim preduzećem "Srbija šume" na lokalitetu Ćava kod Kraljeva.

URBANO ZELENILO VELIKI PROBLEM! Dr Ivetić o izazovima Srbije i pošumljavanju

Espreso - 25.10.2021

- Poslednjih godina od kada se suočavamo sa posledicama klimatskih promena raste interes za šumarstvo, ali i za druge struke vezane za ekologiju - istakao je profesor Šumarskog fakulteta dr Vladan Ivetić u Pulsu Srbije Šumarski fakultet koji se priključio akciji "Zasadi drvo" ...

AKCIJA UČENIKA ŠUMARSKE ŠKOLE U KRALJEVU: Pošumljavanjem sprečavaju eroziju zemljišta posle razornog POŽARA na brdu ...

Kurir - 25.10.2021

Učenici Šumarske škole iz Kraljeva bili su deo akcije "Zasadi drvo" zajedno sa Javnim preduzećem "Srbija šume" na lokalitetu Ćava kod Kraljeva. Zasadili su sadnice crnog bora koje će stvarati zdravu životnu sredinu i za buduća pokolenja. - Pre 12 godina ovde je bio požar.

URBANO ZELENILO VELIKI PROBLEM! Dr Ivetić o izazovima Srbije i pošumljavanju

Kurir - 25.10.2021

Šumarski fakultet koji se priključio akciji "Zasadi drvo" prošle godine je obeležio sto godina postojanja. Ipak, čini se da je poslednjih godina više nego ikada akcenat na šumarskoj struci kao profesiji budućnosti.