TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

MILOJEV SINOVAC PRODAVAO DROGU SVETSKOM DŽET-SETU! Stefan označen kao glavni narko-diler, svi detalji hapšenja u ...

Srbija Danas - 17.01.2020

Specijalci su mu lisice stavili u gradu Palma na Majorki, a na fotografijama koje su snimljene prilikom hapšenja vidi se da je Milojević nasmejan. Dobro organizovani - Uhapšeno je ukupno 16 osoba i izvršeno 18 pretresa na različitim lokacijama.

KO JE UHAPŠENI BRATANAC VLADANA MILOJEVIĆA? Tetovirana MMA zver je deo fudbalske porodice, a evo šta se o njemu zna ...

Blic - 17.01.2020

Vest da je Stefan Milojević uhapšen u Španiji, podigla je Srbiju na noge, najviše zbog činjenice da ovaj MMA borac, dolazi iz jedne porodice poznate po sportu. O stricu, Vladanu, ne treba previše da se priča, cela država je dobro upoznata sa njim i njegovim radom.

U Španiji uhapšen sin Gorana Milojevića kao vođa kriminalne grupe!

Mondo - 17.01.2020

On je navodno lider bajkerskog kluba. Uhapšeni je bratanac bivšeg trenera Zvezde Vladana Milojevića Sin bivšeg fudbalera Gorana Milojevića, Stefan, uhapšen je danas u Španiji pod optužbom da je lider kriminalne grupe, preneo je Kurir.

U Španiji uhapšen sin Gorana, a bratanac Vladana Milojevića (VIDEO)

Novosti - 17.01.2020

U akciji španske policije na Majorki na udaru su bili oni koji "drže" noćni život na ostrvu, a jedan od vođa je srpski državljanin Španska policija uhapsila je Stefana Milojevića, bratanca doskorašnjeg trenera Crvene zvezde Vladana Milojevića i bivšeg fudbalera Gorana Milojevića.

Uhapšen bivši srpski fudbaler u Španiji, osumnjičen da je vođa narko-klana VIDEO/FOTO

B92 - 17.01.2020

Španska policija uhapsila je bivšeg fudbalera Stefana Milojevića, sina nekadašnjeg fudbalera Gorana Milojevića, prenose tamošnji mediji. Kako se navodi, on se sumnjiči da je vođa narko klana "United Tribuns". Osim Milojevića uhapšeno je još petnaestak osoba koja se dovode u vezu ...

Tetovirana MMA zver, bio fudbaler zbog dede Bjekovića: Ko je uhapšeni bratanac Vladana Milojevića?

Telegraf - 17.01.2020

Vest da je bratanac Vladana Milojevića, Stefan Milojević, "pao" u Španiji, u hapšenju grupe koja se sumnjiči da je kriminalna banda na Majorci , šokirala je Srbiju. Stefana španska policija sumnjiči da je vođa kriminalne grupe koja diluje drogu i kontroliše noćni život i bordele ...

ISPLIVAO SNIMAK: Bratanac Vladana Milojevića se SMEJAO tokom hapšenja! (VIDEO)

Srbija Danas - 17.01.2020

Stefan Milojević, bratanac Vladana Milojevića, uhapšen je na Majorci tokom akcije španske policije u suzbijanju organizovanog kriminala, a on nije delovao nimalo utučeno tokom hapšenja, što se vidi na fotografijama i snimcima koji su dospeli u javnost.

"Uvek SE borim za slavu Srbije"

ALO - 17.01.2020

Stefan je posle fudbala između ostalog debitovao i u MMA borbama. Sin našeg nekadašnjeg fudbalera Gorana Milojevića i bratanac bivšeg trenera FK Crvena zvezda Vladana, Stefan gradio je uspešnu karijeru u borilačkim sportovima.

POJAVIO SE SNIMAK HAPŠENJA MILOJEVIĆEVOG BRATANCA: Stefan u lisicama i osmehom na licu izašao pred kamere!

Espreso - 17.01.2020

On je označen od policije kao vođa moto bande Stefan Milojević , sin Gorana Milojevića i bratanac bivšeg trenera Crvene zvezde, Vladana Milojevića , uhapšen je u petak na Majorci. Španska policija je stavila lisice na ruke Milojeviću u velikoj akciji protiv organizovanog ...

Smejao se policiji u lice dok su ga hapsili: Bratanac Vladana Milojevića pozirao sa lisicama!

Telegraf - 17.01.2020

Bratanac Vladana Milojevića, Stefan , uhapšen je na Majorci zbog akcije policije u borbi protiv organizovanog kriminala , ali nije delovao previše uzbuđeno zbog toga što su mu lisice stavljene na ruke. U akciji borbe protiv trgovine drogom i organizovanog kriminala, agenti ...

UHAPŠEN BRATANAC VLADANA MILOJEVIĆA U ŠPANIJI: Označen kao vođa moto bande koja se bavila organizovanim kriminalom!

Espreso - 17.01.2020

U pitanju je sin Gorana Milojevića, koji je takođe bio fudbaler i igrao je za Partizan i za Zvezdu Bratanac Vladana Milojevića, Stefan Milojević, uhapšen je u policijskoj akciji u Španiji. U pitanju je sin Gorana Milojevića, takođe nekadašnjeg fudbalera koji je tokom karijere ...

(VIDEO) KO JE SRBIN UHAPŠEN U ŠPANIJI? Tetovirana MMA zver od koje se tresu rivali, njegove veze sa fudbalom SU JAKE!

Informer - 17.01.2020

Stefan Milojević je uhapšen u Španiji i označen je kao vođa kriminalne bande. Ko je momak uhapšen u ovoj zemlji? Stefan je bratanac Vladana Milojevića, a zanimljivo, njegov otac Goran je tokom karijere igrao i za Zvezdu i za Partizan.

Uhapšen bratanac Vladana Milojevića: Sumnjiči se da je bio glavni u kriminalnom klanu na Majorci!

Telegraf - 17.01.2020

Španska policija uhapsila je Stefana Milojevića, sina nekadašnjeg fudbalera Gorana Milojevića! U akciji borbe protiv trgovine drogom i organizovanog kriminala, agenti policije su izvršili 18 pretresa u Palma de Majorki, Taragoni, Valensiji i Barseloni, a posebno su na udaru bili ...

Milojevićev bratanac!

ALO - 17.01.2020

Lider bajkerske organizacije “United Tribuns” Stefan Milojević je uhapšen nakon policijske operacije u Španiji! Stefan je sin nekadašnjeg igrača Crvene zvede i Partizana Gorana Milojevića i bratanac bivšeg trenera šampiona Srbije, Vladana Milojevića! Policijske racije su u ...

(VIDEO) SNIMAK HAPŠENJA BRATANCA VLADANA MILOJEVIĆA! Smejao se policiji u lice, nije se uopšte UZBUDIO!

Informer - 17.01.2020

Vest da je među dilarima koji su uhapšeni u Španiji i Stefan Milojević bratanac bivšeg trenera Crvene zvezde Vladana odjeknula je jako i u Srbiji Milojević je predstavljen kao vođa loklane bande, kao i lider bajkerskog kluba koji je već imao problema zbog marihuane.

Milojevićev sin uhapšen zbog trgovine drogom!

Republika - 17.01.2020

Španska policija je bratanca doskorašnjeg trenera Crvene zvezde Vladana Milojevića uhvatila tokom pretresa u Palma de Majorki, Taragoni, Valensiji i Barseloni, a uhapšeno je najmanje osam osoba. Goran Milojević se posle igračke penzije nastanio u Majorki,a kako prenoi ...

Uhapšen bratanac Vladana Milojevića

Srbija Danas - 17.01.2020

Španska policija uhapsila je Stefana Milojevića, sina nekadašnjeg fudbalera Gorana Milojevića i bratanca doskorašnjeg trenera Crvene zvezde Vladana. U akciji borbe protiv trgovine drogom i organizovanog kriminala, agenti policije su izvršili 18 pretresa u Palma de Majorki, ...

(FOTO) FRKA U ŠPANIJI! Uhapšen bratanac Vladana Milojevića, vodi se kao vođa bande!

Informer - 17.01.2020

Frka u Španiji... Španska policija uhapsila je Stefana Milojevića, sina nekadašnjeg fudbalera Gorana Milojevića Španska policija je u borbi protiv trgovine drogom izvršila 18 pretresa Palma de Majorki, Taragoni, Valensiji i Barseloni.

UHAPŠEN BRATANAC BIVŠEG TRENERA ZVEZDE: Stefan Milojević završio iza rešetaka kao lider kriminalne grupe!

Kurir - 17.01.2020

U pitanju je sin rođenog brata bivšteg trenera Crvene zvezde Gorana Milojevića, takođe fudbalera koji je tokom karijere igrao i za Crvenu zvezdu i Partizan. Stefan Milojević je uhapšen kao lider jedne kriminalne organizacije, tačnije bajkerskog kluba "United Tribuns".

Smejao se policiji i pozirao kamerama!

ALO - 17.01.2020

Sin legendarnog igrača Crvene zvezde i Partizana uhapšen je u policijskoj raciji u Španiji! Kako prenose tamošnji mediji, na čelo grupe "United Tribuns" je Stefan Milojević, sinovac Vladana Milojevića i sin Gorana Milojevića koji je u Majorku došao u sezoni 1991/1992 iz Meride.

UHAPŠEN BRATANAC VLADANA MILOJEVIĆA! Španci ga sumnjiče da je ŠEF NARKO KLANA na Majorci!

Blic - 17.01.2020

Španska policija uhapsila je Stefana Milojevića, sina nekadašnjeg fudbalera Gorana Milojevića! U akciji borbe protiv trgovine drogom i organizovanog kriminala, policija je su izvršila 18 pretresa u Palma de Majorki, Taragoni, Valensiji i Barseloni, a posebno su na udaru bili ...

Uhapšen Stefan Milojević lider bajkerske grupe "United Tribuns"

Portalanalitika - 17.01.2020

Lider bajkerske organizacije “United Tribuns” Stefan Milojević je uhapšen nakon policijske operacije u Španiji, prenose beogradski mediji. Stefan je sin nekadašnjeg igrača Crvene zvede i Partizana Gorana Milojevića i bratanac bivšeg trenera šampiona Srbije, Vladana Milojevića.

UHAPŠEN BRATANAC BIVŠEG TRENERA ZVEZDE - Stefana Milojevića terete za organizovani kriminal! (FOTO)

Pink - 17.01.2020

Bratanac Vladana Milojevića, Stefan Milojević, uhapšen je u Španiji. U pitanju je sin rođenog brata bivšeg trenera Crvene zvezde Gorana Milojevića, takođe fudbalera koji je tokom karijere igrao i za Crvenu zvezdu i Partizan.

MALO POZNATA ČINJENICA O STEFANU: Legendarni igrač Partizan je deda uhapšenog Milojevića

Srbija Danas - 17.01.2020

Uhapšeni Stefan Milojević je sin fudbalera Gorana i bratanac Vladana, ali je u bliskom srodstvu sa Nenadom Bjekovićem. Milojević je rođen u Francuskoj u Brestu 20. februara 1991. godine, a pored srpskog ima i špansko državljanstvo.

POJAVIO SE SNIMAK HAPŠENJA BRATANCA VLADANA MILOJEVIĆA: Smejao se policiji u lice! (VIDEO)

Kurir - 17.01.2020

Stefan Milojević je označen kao lider bajkerskog kluba "Junajted Tribjuns", koji je povezan sa organizovanim kriminalom na Palma de Majorci, Taragoni, Valensiji i Barseloni, tačnije sa dilovanjem i švercom droge i kontrolom bordela u Španiji.

POGLEDAJTE SNIMAK HAPŠENJA BRATANCA VLADANA MILOJEVIĆA! Evo šta radi dok ga odvode do marice - POLICAJCI ŠOKIRANI! ...

Pink - 17.01.2020

Bratanac Vladana Milojevića, Stefan Milojević, uhapšen je u Španiji. Vest da je među dilerima koji su uhapšeni u Španiji i Stefan Milojević bratanac bivšeg trenera Crvene zvezde Vladana odjeknula je jako i u Srbiji.

Uhapšen bivši srpski fudbaler u Španiji, osumnjičen da je vođa narko-klana (VIDEO)

Vesti Online - 17.01.2020

Kako se navodi, on se sumnjiči da je vođa narko-klana „United Tribuns“. Osim Milojevića, uhapšeno je još petnaestak osoba koja se dovode u vezu sa ovim klanom, dodaju mediji. Navodi se i da je on uhapšen zajedno sa devojkom.

(VIDEO) Snimak hapšenja bratanca Vladana Milojevića: Stefan opušten, smejao se policiji u lice!

Republika - 17.01.2020

Stefan Milojević je označen kao lider bajkerskog kluba "Junajted Tribjuns", koji je povezan sa organizovanim kriminalom na Palma de Majorci, Taragoni, Valensiji i Barseloni, tačnije sa dilovanjem i švercom droge i kontrolom bordela u Španiji.

Nemilosrdni MMA borac, bivši fudbaler i unuk Nenada Bjekovića: Ko je uhapšeni bratanac Vladana Milojevića (FOTO/VIDEO)

Novosti - 17.01.2020

Milojević je rođen u Francuskoj u Brestu 20. februara 1991. godine, a pored srpskog ima i špansko državljanstvo Vest da je bratanac Vladana Milojevića, Stefan Milojević, "pao" u Španiji, u hapšenju grupe koja se sumnjiči da je kriminalna banda na Majorci, šokirala je Srbiju.

PROCUREO PRVI SNIMAK HAPŠENJA TETOVIRANOG MMA BORCA Stefan Milojević se smejao i rugao španskoj policiji u lice /VIDEO/

Blic - 17.01.2020

Vest o hapšenju Stefana Milojevića, bratanca bivšeg trenera Crvene zvezde Vladana Milojevića, odjeknula je jako i podigla Srbiju na noge. UHAPŠEN BRATANAC VLADANA MILOJEVIĆA! Španci ga sumnjiče da je ŠEF NARKO KLANA na Majorci! Stefan Milojević je označen kao lider bajkerskog ...

STEFAN MILOJEVIĆ UHAPŠEN KAO GLAVNI NARKO DILER: Milojev sinovac na Majorci prodavao drogu džet-setu!

Kurir - 18.01.2020

Stefan Milojević, sin nekadašnjeg fudbalera Crvene zvezde i Partizana Gorana Milojevića i bratanac bivšeg trenera FK Crvena zvezda Vladana Milojevića, uhapšen je u četvrtak u Španiji zbog sumnje da je bio organizator kriminalne grupe koja je trgovala drogom i vršila nasilje! ...