TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Ako putujete u ili iz Hrvatske, evo na koga se odnosi zabrana prelaska granice

N1 - 01.08.2020

Nova Odluka o privremenoj zabrani prelaska graničnih prijelaza Hrvatske odnosi se na ne-državljane EU-a, odnosno Schengenskog prostora i pridruženih država. No, to je tek početak priče. Odluka, uvjetovana pandemijom koronavirusa, ne odnosi se niti na članove obitelji državljana ...

Božinović u Dalju: Ova tragedija je imala presudnu ulogu u ishodu Domovinskog rata

Vecernji.hr - 01.08.2020

Na pitanje kako komentira izjavu saborskog zastupnika Domovinskog pokreta Ivana Penave vezanu za Grubore da je riječ o političkoj trgovini i izjednačavanju Oluje i pojedinačnih zločina, odgovorio je kako Vlada radi u kontinuitetu na izgradnji političkih odnosa u Hrvatskoj.

"Počast svim nevinim žrtvama koje su pale u ratu civilizacijski je doseg"

N1 - 01.08.2020

Davor Božinović, kao potpredsjednik Vlade i ministar unutarnjih poslova, rekao je da je Oluja najveći praznik u Hrvatskoj, te da nema nikakvih osnova tvrditi da se izjednačavaju Oluja i Grubori: "Na takav način je neprimjereno govoriti.

Hrvatska produžila zabranu prelaska granice za Srbiju

RTV - 01.08.2020

Hrvatski ministar unutrašnjih poslova Davor Božinović rekao je danas da je zabrana prelaska granice iz trećih država, uključujući Srbiju, produžena. "Produžili smo mere zabrane prelaska granice prema trećim državama.

Hrvatska produžila zabranu prelaska granice za građane Srbije

Blic - 01.08.2020

Hrvatski ministar unutrašnjih poslova Davor Božinović rekao je danas da je zabrana prelaska granice iz trećih država, uključujući Srbiju, ...

Božinović: "Produžili smo mjere zabrane prelaska granice prema trećim državama"

N1 - 01.08.2020

Ministar unutarnjih poslova Davor Božinović na komemoraciji pobijenim braniteljima u Dalju iz 1991. objasnio je i to da se produljuju epidemiološke mjere prema istočnim susjednim državama. "Produžili smo mjere zabrane prelaska granice prema trećim državama.

Hrvatska produžila restriktivne mjere na granici sa BiH i Srbijom

Al Jazeera - 01.08.2020

S obzirom na situaciju u susjedstvu, nije bilo nikakve osnove da bi se ublažile mjere, rekao je ministar Davor Božinović. Restriktivne mjere su donesene zbog pogoršanja epidemiološke situacije u susjednim zemljama Tomislav Miletić/PIXSELL Ministar unutrašnjih poslova Hrvatske ...

HR produžila zabranu prelaska granice za Srbiju i susede

Tanjug - 01.08.2020

HR produžila zabranu prelaska granice za Srbiju i susede Hrvatski ministar unutrašnjih poslova Davor Božinović rekao je danas da je zabrana prelaska granice iz trećih država, uključujući Srbiju, produžena. ZAGREB - Hrvatski ministar unutrašnjih poslova Davor Božinović rekao je ...

Hrvatska produžila zabranu prelaska granice za crnogorske...

Vijesti.me - 01.08.2020

Hrvatski unutrašnjih poslova Davor Božinović saopštio je da ta država produžuje mjere zabrane prelaska granice prema trećim državama, među kojima je i Crna Gora. Pojasnio je da to, ipak, ne znači blokadu granica, prenosi Indeks.

Hrvatska produžila zabranu prelaska granice za građane BiH

Vijesti.ba - 01.08.2020

Ministar unutrašnjih poslova Hrvatske Davor Božinović rekao je da se produžuju epidemiološke mjere prema istočnim susjednim državama, što znači i prema BiH. - Produžili smo mjere zabrane prelaska granice prema trećim državama. Ta odluka je juče istekla.

Hrvatska produžila zabranu ulaska iz Srbije

Sputnik - 01.08.2020

Hrvatska je produžila zabranu ulaska u tu zemlju iz trećih država, uključujući Srbiju, rekao je hrvatski ministar unutrašnjih poslova Davor Božinović. „Produžili smo mere zabrane prelaska granice prema trećim državama.

Hrvatska produžila zabranu prelaska granice za državljane BiH

Avaz - 01.08.2020

Hrvatski ministar unutrašnjih poslova Davor Božinović rekao je danas da je zabrana prelaska granice iz trećih država, uključujući Bosnu i Hercegovini, produžena. - Produžili smo mere zabrane prelaska granice prema trećim državama.

Obilježena obljetnica masakra u Dalju. Božinović: "Ne može se govoriti o izjednačavanju Oluje i Grubora"

Dnevnik.hr - 01.08.2020

Udruga hrvatskih branitelja Domovinskog rata policije Osječko-baranjske županije obilježila je 29. obljetnicu tragičnog masakra 20 policajaca Policijske postaje Dalj, Policijske uprave Osječko-baranjske, 15 pripadnika ZNG-a i četiri pripadnika Civilne zaštite.

Božinović: "SDSS u Kninu na obljetnici Oluje na tragu je poruka Ante Gotovine"

N1 - 31.07.2020

Potpredsjednik Vlade Davor Božinović kazao je da nije bilo nikakvih uvjeta jedni drugima između HDZ-a i SDSS-a oko dolaska na obljetnicu Oluje u Knin, odnosno na obljetnicu ratnog zločina u Gruborima. "Ovo su prevažni događaji da bismo postavljali uvjete.

Božinović: Kad bi drugi o nama mislili što i Vučić, Hrvatska ne bi predsjedavala EU

Avaz - 31.07.2020

Ministar unutrašnjih poslova i potpredsjednik Vlade Hrvatske Davor Božinović za RTL je objasnio kako je došlo do povijesnog dogovora da na proslavu "Oluje" dođe i predstavnik Srba te rekao kako do tog poteza dovela politika Vlade Hrvatske.

Božinović otkrio kako je došlo do dogovora da predstavnik Srba dođe u Knin

Index.hr - 31.07.2020

MINISTAR unutarnjih poslova i potpredsjednik vlade Davor Božinović osobno je sudjelovao u pregovorima i dogovorima oko dolaska predstavnika Srba na proslavu Oluje. Kako je došlo do povijesnog dogovora pojasnio je gostujući u RTL Danas.

Božinović: Produžili smo zabranu prelaska granice za državljane trećih zemalja

Index.hr - 01.08.2020

MINISTAR unutarnjih poslova Davor Božinović na komemoraciji braniteljima u Dalju iz 1991. objasnio je da se produljuju epidemiološke mjere prema istočnim susjednim državama. "Produžili smo mjere zabrane prelaska granice prema trećim državama. Ta odluka je istjecala jučer.

Hrvatska produžila zabranu prelaska granice za građane Srbije

Telegraf - 01.08.2020

Hrvatski ministar unutrašnjih poslova Davor Božinović rekao je danas da je zabrana prelaska granice iz trećih država, uključujući Srbiju, produžena. "Produžili smo mere zabrane prelaska granice prema trećim državama.

HRVATSKA PRODUŽILA ZABRANU ULASKA ZA GRAĐANE SRBIJE, još ne otvara granicu, ali postoje izuzeci!

Informer - 01.08.2020

Hrvatski ministar unutrašnjih poslova Davor Božinović rekao je danas da je zabrana prelaska granice iz trećih država, uključujući Srbiju, produžena "Produžili smo mere zabrane prelaska granice prema trećim državama.

Srbi i dalje ne mogu preko granice: HRVATSKA produžila ZABRANU!

Mondo - 01.08.2020

Hrvatski ministar unutrašnjih poslova Davor Božinović rekao je danas da je zabrana prelaska granice iz trećih država, uključujući Srbiju, produžena. Objasnio je da to ipak ne znači blokadu granica i dodao da postoje određeni izuzeci pod kojima se može ući u Hrvatsku, pre svega ...

Rampa i dalje spuštena: Susedi produžili zabranu prelaska granice za Srbiju

B92 - 01.08.2020

Hrvatski ministar unutrašnjih poslova Davor Božinović rekao je danas da je zabrana prelaska granice iz trećih država, uključujući Srbiju, produžena. "Produžili smo mere zabrane prelaska granice prema trećim državama.

HRVATSKA PRODUŽILA ZABRANU PRELASKA GRANICE ZA SRBIJU: Hrvatski ministar objasnio šta to znači i da postoje izuzeci

Kurir - 01.08.2020

Hrvatski ministar unutrašnjih poslova Davor Božinović rekao je danas da je zabrana prelaska granice iz trećih država, uključujući Srbiju, produžena. - Produžili smo mere zabrane prelaska granice prema trećim državama.

Hrvatska produžila zabranu prelaska granice za Srbiju i susede

Politika - 01.08.2020

ZAGREB – Hrvatski ministar unutrašnjih poslova Davor Božinović rekao je danas da je zabrana prelaska granice iz trećih država, uključujući Srbiju, produžena. „Produžili smo mere zabrane prelaska granice prema trećim državama.

SRBI I DALjE NE MOGU U HRVATSKU: Produžena zabrana prelaska granice iz trećih država, uključujući Srbiju

Novosti - 01.08.2020

HRVATSKI ministar unutrašnjih poslova Davor Božinović rekao je danas da je zabrana prelaska granice iz trećih država, uključujući Srbiju, produžena. - Produžili smo mere zabrane prelaska granice prema trećim državama.

JOŠ NE MOŽEMO KOD KOMŠIJA: Produžena zabrana prelaska granice za građane Srbije

Srbija Danas - 01.08.2020

- Produžili smo mere zabrane prelaska granice prema trećim državama. Ta odluka je isticala juče, a danas je produžena - rekao je Božinović na komemoraciji braniteljima u Dalju iz 1991. godine. Objasnio je da to ipak ne znači blokadu granica i dodao da postoje određeni izuzeci ...

Ostaje zabrana ulaska za državljane Srbije u Hrvatsku

N1 - 01.08.2020

Hrvatska je produžila zabranu ulaska iz grupe, takozvanih trećih država, uključujući i Srbiju. Hrvatski ministar unutrašnjih poslova Davor Božinović rekao je da to ipak ne znači blokadu granica i dodao da postoje određeni izuzeci pod kojima se može ući u Hrvatsku, pre svega kada ...

Božinović: Produžili smo zabranu prelaska granice za državljane trećih zemalja

Dnevnik.ba - 01.08.2020

Ministar unutarnjih poslova Davor Božinović na komemoraciji braniteljima u Dalju iz 1991. objasnio je da se produljuju epidemiološke mjere prema istočnim susjednim državama. "Produžili smo mjere zabrane prelaska granice prema trećim državama. Ta odluka je istjecala jučer.

HRVATSKA PRODUŽILA ZABRANU ULASKA ZA GRAĐANE SRBIJE: Ministar Božinović objasnio i zašto

Espreso - 01.08.2020

Objasnio je da to ipak ne znači blokadu granica i dodao da postoje određeni izuzeci pod kojima se može ući u Hrvatsku, pre svega kada je reč o tranzitu, prenosi Index Hrvatski ministar unutrašnjih poslova Davor Božinović rekao je danas da je zabrana prelaska granice iz trećih ...

PRODUŽENA ZABRANA! Komšije rešile da ne otvaraju granice za srpske turiste

Republika - 01.08.2020

- Produžili smo mere zabrane prelaska granice prema trećim državama. Ta odluka je isticala juče, a danas je produžena - rekao je Božinović na komemoraciji braniteljima u Dalju iz 1991. godine. Objasnio je da to ipak ne znači blokadu granica i dodao da postoje određeni izuzeci ...

Hrvatska produžila zabranu prelaska granice za Srbiju: Hrvatski ministar se oglasio povodom te odluke

Srbija24 - 01.08.2020

Hrvatski ministar unutrašnjih poslova Davor Božinović izjavio je da je zabrana prelaska granice iz trećih država, uključujući Srbiju, produžena. – Produžili smo mere zabrane prelaska granice prema trećim državama.