TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

ACO PEJOVIĆ SPASAO ŽIVOT VODITELJKI: "Neka se niko ne uvredi i ne naljuti - ON, pa deset mesta PRAZNO!"

Mondo - 16.10.2021

Voditeljka i Aco Pejović su dugogodišnji prijatelji. Vole ga i kolege i koleginice, njihova prijateljstva traju godinama, a sada je otkriven i jedan detalj iz pevačevog života. U pitanju je njegovo dugogogodišnje prijateljstvo s voditeljkom Vesnom Milanović, s kojom se prilikom ...

ACO PEJOVIĆ SPASAO ŽIVOT POZNATOJ VODITELJKI: Pevaču će ONA biti večno zahvalna, pružio podršku u teškim trenucima

Kurir - 16.10.2021

Pevač Aco Pejović je jedan od omiljenih pevača na muzičkoj sceni i za njega nema krize, a nije tajna da je dobar prijatelj i da ima veliko srce. Vole ga i kolege i koleginice, njihova prijateljstva traju godinama, a sada je otkriven i jedan detalj iz pevačevog života.

"ACO PEJOVIĆ MI JE SPASIO ŽIVOT" Voditeljka će večno biti zahvalna pevaču: "On je najveći prijatelj"

Blic - 16.10.2021

Aco Pejović , pevač, jedan je od omiljenih pevača na muzičkoj sceni i za njega nema krize, a nije tajna da je dobar prijatelj i da ima veliko srce. Vole ga i kolege i koleginice, njihova prijateljstva traju godinama, a sada je otkriven i jedan detalj iz pevačevog života.

ACO PEJOVIĆ JE NAŠOJ POZNATOJ VODITELJKI SPASIO ŽIVOT: Konačno je o tome progovorila javno!

Espreso - 16.10.2021

U pitanju je njegovo dugogogodišnje prijateljstvo s voditeljkom Vesnom Milanović, s kojom se prilikom jednog snimanja sreo u šminkernici Aco Pejović , pevač, jedan je od omiljenih pevača na muzičkoj sceni i za njega nema krize, a nije tajna da je dobar prijatelj i da ima veliko ...

"ACO PEJOVIĆ MI JE SPASIO ŽIVOT"! Voditeljka će večno biti zahvalna pevaču: "On je najveći prijatelj"

Puls online - 16.10.2021

Aco Pejović, pevač, jedan je od omiljenih pevača na muzičkoj sceni i za njega nema krize, a nije tajna da je dobar prijatelj i da ima veliko srce. Vole ga i kolege i koleginice, njihova prijateljstva traju godinama, a sada je otkriven i jedan detalj iz pevačevog života.

"ON JE PRAVI PRIJATELJ" Aco Pejović je OVOJ voditeljki SPASIO ŽIVOT! (FOTO)

Srbija Danas - 16.10.2021

Aco Pejović, jedan je od omiljenih pevača na muzičkoj sceni i za njega nema krize, a nije tajna da je dobar prijatelj i da ima veliko srce. Oni koji ga dobro poznaju kažu da je popularni pevač iskren i lojalan prijatelj, a njegova prijateljstva traju godinama.

Voditeljka Vesna Milanović: Aco Pejović mi je spasao život

Nova - 15.10.2021

Aco Pejović važi za jednog od omiljenih kolega na muzičkoj sceni i među koleginicama ali i kolegama. Pevač važi za prijatelja velikog srca a nedavno je otkriven jedan detalj koji se odnosi na njegovo dugogodišnje prijateljstvo sa voditeljkom Vesnom Milanović.

"SPASAO MI JE ŽIVOT" Voditeljka otkrila detalje druženja sa Acom Pejovićem!

Puls online - 15.10.2021

Pevač Aco Pejović je već dugi niz godina na estradnoj sceni gde je i stekao veliki broj prijatelja i kolega koji ga poštuju. Međutim, malo ko je znao da je Pejović dugogodišnji prijatelj sa naše dve voditeljke Vesnom Milanović i Draganom Katić.