TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

"Novak me je izlupao kao bubnjeve, shvatio sam da ovo više nije tenis koji znam"

B92 - 26.03.2020

Endi Rodik, nekadašnji prvi teniser sveta, pričao je za "Tennis Channel" o trojici najboljih tenisera svih vremena. Rodik, koji će u narednim periodu raditi kao analitičar na pomenutom kanalu, prisetio se trenutka kada je shvatio da "ovo više nije tenis koji je on igrao".

Amerikanac vuče traume: Igrao sam dobar tenis, a onda me je Đoković isprašio!

Republika - 26.03.2020

Amerikanac smatra da Đoković, Nadal i Federe igraju vanzemaljski tenis. - Pričamo o trojici najboljih u istoriji. Ponestaje nam superlativa i prideva da objasnimo kako je neverovatno igrati na nivou na kojim oni to rade tako dugo- rekao je Rodik i dodao: - Kada pogledate Pita ...

NOVAK ME JE IZLUPAO KAO BUBNJEVE, OSEĆAO SAM SE KAO DETE: Legenda tenisa je tada prvi put shvatila neke stvari...

Espreso - 26.03.2020

- Tada sam verovatno prvi put shvatio da ova igra postaje drugačija nego kada sam je ja igrao - rekao je Rodik Čuveni teniser Endi Rodik je u intervjuu za "Tennis Channel" pričao o "velikoj trojci" i trenutku kada je prvi put shvatio da je Novak Đoković teniser sa druge planete.

BIVŠI PRVI REKET SVETA OTVORIO DUŠU: Novak me je IZLUPAO kao bubnjeve!

Srbija Danas - 26.03.2020

Endi Rodik, nekadašnji prvi teniser sveta, pričao je za Tennis Channel o trojici najboljih tenisera svih vremena. Rodik, koji će u narednim periodu raditi kao analitičar na pomenutom kanalu, prisetio se trenutka kada je shvatio da ovo više nije tenis koji je on igrao.

Bivši prvi reket: Novak me je izlupao kao bubnjeve, izgledao sam kao malo dete na terenu

Novosti - 26.03.2020

Nekadašnji prvi teniser sveta Endi Rodik pričao je za "Tennis Channel" o trojici najboljih tenisera svih vremena Nekadašnji prvi teniser sveta Endi Rodik pričao je za "Tennis Channel" o trojici najboljih tenisera svih vremena.

NOVAK ME JE IZLUPAO KAO BUBNJEVE, ISPRAŠIO ME JE! Nekad je pljuvao Đokovića, a sada kaže da je s DRUGE PLANETE!

Informer - 26.03.2020

Nekadašnji prvi teniser sveta Endi Rodik prisetio se jednog meča sa Novakom Đokovićem i kako mu je Srbin očitao lekciju Rodik, koji će raditi kao analitičar za "Tennis Channel", ispričao je jedan zanimljiv detalk sa Olimpijskih igara 2012. godine.

NOVAK ME JE ISPRAŠIO I IZLUPAO KAO BUBNJEVE: Nekad je pljuvao Đokovića, a sada kaže da je Srbin sa druge planete!

Kurir - 26.03.2020

- Mislim da niko ne može da predvidi da će neko sa pet grend slemova doći do 20, ali ću vam ispričati jednu priču. Sećam se Olimpijskih igara 2012. godine. Sastao sam se sa Novakom u drugoj rundi. Osećao sam se odlično, osvojio sam nekoliko turnira pre Igara, a Novak je neko ...