TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

KAKVA POSETA! Vojska Srbije ugostila Crvenu zvezdu

Blic - 11.09.2019

FK Crvena zvezda imao je posebnu čast da prvotimce, stručni štab i predsednika kluba ugosti Vojska Srbije. Jutro je za crveno-belu ekspediciju bilo rezervisano za posetu Garde vojske Srbije. U jednoj od najelitnijih jedinica Vojske Srbije naša ekipa dočekana je uz visoke počasti.

Fudbaleri Crvene zvezde posetili gardiste i vojne pilote

Danas - 11.09.2019

Igrači prvog tima Fudbalskog kluba “Crvena zvezda“, predvođeni predsednikom kluba Svetozarom Mijailovićem, posetili su danas Gardu Vojske Srbije u kasarni „Dedinje“ i jedinice Ratnog vazduhoplovstva i protivvazduhoplovne odbrane Vojske Srbije na aerodromu u Batajnici.

"ZVEZDAŠI", MIRNO! Fudbaleri Crvene zvezde posetili Vojsku Srbije!

Informer - 11.09.2019

Fudbaleri Crvene zvezde predvođeni predsednikom Svetozarom Mijailovićem i trenerom Vladanom Milojevićem posetili su ove srede Gardu - elitnu jedinicu Vojske Srbije, i 204. vazduhoplovnu brigadu na aerodromu "Pukovnik-pilot Milenko Pavlović" u Batajnici .

Vojska Srbije ugostila Zvezdu: Igrači leteli helikopterom, Milojeviću poseban komandantski poklon!

Telegraf - 11.09.2019

Crveno-beli reprezentativnu pauzu iskoristili za posetu imao je posebnu čast da prvotimce, stručni štab i predsednika kluba ugosti Vojska Srbije, navodi se na sajtu kluba. Jutro je za crveno-belu ekspediciju bilo rezervisano za posetu Garde vojske Srbije.

Fudbaleri Zvezde posetili Vojsku Srbije

Vesti Online - 11.09.2019

Gardisti su na postavili crveni tepih i na poseban način dočekali crveno-bele, a domaćin šampionu Srbije bio je komandant Garde general-major Milomir Todorović. U domu Garde general-major Todorović predstavio je zvez dašima istoriju jedne od najelitnijih jedinica Vojske Srbije, ...

Zvezda gost Vojske Srbije, Milojeviću poseban poklon: ''Svet poznaje Srbiju po Zvezdi, ali i po Gardi'' (video)

Sportske.net - 11.09.2019

Velika čast za aktuelnog šampiona Srbije. Aktuelnu prvenstvenu pauzu Crvena zvezda je iskoristila i za posetu Gardi Vojske Srbije. Crveno-beli su se danasna klupskom sajtu pohvalili da su dočekani uz velike počasti.

Garda se postrojila Zvezdi u čast, poseban poklon za Milojevića [FOTO]

SportskaCentrala - 11.09.2019

Fudbaleri Crvene zvezde, predvođeni predsednikom kluba Svetozarom Mijailovićem, bili su u sredu gosti Vojske Srbije. Crveno-beli su posetili jednu od najelitnijih jedinica naše vojske, a Vladana Milojevića i njegove igrače ugostio je komandant Garde general-major Milomir ...

ZVEZDA NE MOŽE BEZ GARDISTA: Crveno-beli gosti vojske Srbije!

Espreso - 11.09.2019

Usledio je i zajednički ručak, a potom su piloti i fudbaleri dogovorili novo druženje Fudbaleri Crvene zvezde , predvođeni predsednikom kluba Svetozarom Mijailovićem, bili su u sredu gosti Vojske Srbije. Crveno-beli su posetili jednu od najelitnijih jedinica naše vojske, a ...