TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Vaše je samo da izaberete! KOMPLETAN PROGRAM DOČEKA SRPSKE NOVE GODINE PO GRADOVIMA

Dnevno - 13.01.2018

Iako smo Novu godinu uredno dočekali pre 13 dana, dobar deo Srbije će se i večeras uputiti na gradske trgove i još jednom proslaviti ulazak u 2018. Pravoslavna Nova godina, u našem narodu poznata i kao Srpska Nova godina slaviće se širom zemlje, a mi smo se raspitali - u kojim ...

Pripreme za doček Srpske nove godine

RTS - 13.01.2018

Širom Srbije proslava Nove godine po julijanskom kalendaru. U nekim gradovima i turističkim centrima koncerti na ...

Divna, Trkulja, „Lajbah“, Kaliopi za doček u Novom Sadu

RTS - 13.01.2018

Sve je spremno za doček pravoslavne Nove godine u Novom Sadu, simbolično nazvan „Doček 7526.“. Ulaznice za nastupe Divne Ljubojević, „Lajbaha“, sastava „Imar“, čiji će specijalni gost biti Slobodan Trkulja, Kaliopi, Nikole Vranjkovića, Dušana Svilara sa tamburašima i modernog ...

Doček pravoslavne Nove godine u Novom Sadu

RTV - 13.01.2018

Sve je spremno za doček pravoslavne Nove godine, simbolično nazvan "doček 7526." u Novom Sadu. Ulaznice za nastupe Divne Ljubojević, Laibaća, sastava Imar čiji će specijalni gost biti Slobodan Trkulja, Kaliopi, Nikole Vranjkovića, Dušana Svilara sa tamburašima i modernog cirkusa ...

Dejan Petrović i "Big bend" za doček u Čačku

Blic - 13.01.2018

Doček Nove godine po Julijanskom kalendaru i ove godine će biti organizovan na Gradskom trgu u Čačku, uz Dejana Petrovića i Big bend orkestar. Početak koncerta je predviđen za 22:30, a u ponoć će uslediti raskošan vatromet.

Za srpsku Novu godinu veselo širom Srbije

Novosti - 13.01.2018

U mnogim gradovima Srbije organizovan doček 2018. po julijanskom kalendaru, najveće zvezde ostale bez angažmana SRPSKA Nova godina biće dočekana večeras širom naše zemlje, ali mnogo skromnije nego ranijih godina.

SPEKTAKL KOJI NIKADA DO SADA NIJE VIĐEN: U subotu "Doček 7526. godine" u Novom Sadu na čak 38 lokacija!

Dnevno - 12.01.2018

Doček pravoslavne Nove godine, nazvan "Doček 7526. godine", biće održan sutra, 13. januara u Novom Sadu na 38 lokacija, a nastupiće 150 izvođača, najavljeno je danas iz Fondacije "Evropska prestonica kulture 2021".

U Valjevu DVA DOČEKA srpske Nove godine - jedan gradski, drugi radikalski

Blic - 12.01.2018

Valjevci će Novu godinu po julijanskom kalendaru čekati uz koncert Šabana i Ilde Šaulić ali, interesantno, u isto vreme "svoj" doček, na istom mestu i u isto vreme, zakazali su i radikali, koji tvrde da je jedino njima MUP odobrio slavlje.

Doček u Valjevu: Šaban Šaulić ili SRS

Mondo - 12.01.2018

Na istoj javnoj površini Valjevo prijavljena su dva dočeka Srpske nove godine - jedan u organizaciji grada, a drugi je prijavila Srpska radikalna stranka. Grad Valjevo odlučio je da svečani doček Srpske nove godine bude na javnoj površini koja je u vlasništvu grada, što je kao i ...

Vizantija na novosadski način za doček 13. januara

Politika - 12.01.2018

Novi Sad – Doček srpske Nove godine u Novom Sadu ove godine ima novi koncept. Neće ga biti na Trgu slobode kao dosad, već se seli u zatvorene prostore. Koncerti će se 13. januara uveče odvijati na brojnim lokacijama u gradu.

Doček Srpske nove godine na severu Kosmeta

Politika - 12.01.2018

Kosovska Mitrovica – U organizaciji Privremenog organa opštine Kosovska Mitrovica, sutra će tradicionalno biti proslavljena Srpska nova godina, uz bogat kulturno-umetnički program. Obeležavanje pravoslavne nove godine počeće u podne u pešačkoj zoni, u „Ulici otvorenog srca”, gde ...

Vatromet i tamburaši za doček srpske Nove godine

Politika - 12.01.2018

Oni sugrađani koji su nezadovoljni kako su ušli u 2018. godinu imaju još jednu priliku da to isprave. Popravni ispit za proslavu nove godine po julijanskom kalendaru pod otvorenim nebom ovoga puta seli se na drugu lokaciju.

SRPSKA NOVA GODINA NA RASPRODAJI Svečana večera do 35 evra, na žurke od 500 dinara

Blic - 11.01.2018

Beograđani koji nisu zadovoljni kako su započeli 2018. godinu, imaju priliku da to isprave po julijanskom kalendaru. Manje je organizovanih ponuda ugostitelja, ali su i cene znatno niže. Plato ispred zgrade opštine Zvezdara na Bulevaru kralja Aleksandra zameniće doček kod ...

Doček Srpske Nove godine: Marija u Banji uz vruću rakiju

Vesti Online - 12.01.2018

Doček Nove godine po julijanskom kalendaru 13. januara nova je prilika za provod. Već su zakazani koncerti mahom na gradskim trgovima u gotovo svim većim gradovima Srbije, a za proslavu se priprema i dijaspora. Tweet Z. K.

Ako ne znate gde ćete za doček Srpske nove godine, evo predloga (VIDEO)

BKTV - 11.01.2018

Na trgovima većih gradova organizovan je raznovrstan provod gde nastupaju lokalni bendovi, ali i velika muzička imena. Evo ko, gde i kad peva. BEOGRAD Plato ispred zgrade opštine Zvezdara u Bulevaru kralja Aleksandra zameniće doček kod Narodne skupštine.

DOČEK 7526. PRAVOSLAVNE NOVE GODINE: U Novom Sadu slavlje na 38 lokacija

Kurir - 12.01.2018

NOVI SAD - Doček pravoslavne Nove godine, nazvan "Doček 7526. godine", biće održan sutra, 13. januara u Novom Sadu na 38 lokacija, a nastupiće 150 izvođača, najavljeno je danas iz Fondacije "Evropska prestonica kulture 2021".

U VALJEVU POLICIJA ODLUČUJE KO ĆE ORGANIZOVATI SRPSKU NOVU GODINU: Radikali i gradska vlast zakazali doček na istom ...

Kurir - 12.01.2018

Grad Valjevo odlučio je da svečani doček Pravoslavne nove godine bude na javnoj površini koja je u vlasništvu grada, što je kao i organizator uredno i prijavio, izjavio je gradonačelnik Valjeva Slobodan Gvozdenović.