TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Milan promenio grb zbog koronavirusa FOTO

B92 - 26.03.2020

Italijanski fudbalski klub Milan promenio je grb. Razlog promene grba velikana sa "San Sira" je koronavirus. Grb je rastavljen na tri dela – crveno, crno i belo polje. "Milanezi" ovom promenom aludiraju na važnost distanciranja tokom pandemije koronavirusa.

MILAN PROMENIO GRB: Da, za to je kriv koronavirus!

Espreso - 26.03.2020

Pogledajte! Fudbalski klub Milan promenio je svoj grb, a rezlog je koronavirus. Rosoneri su ovim potezom odlučili da pokažu koliko je bitna socijalna distanca u ovo zlo vreme. Nema potrebe da govorimo da je Milano jedan od najugroženijih gradova na planeti. Pogledajte.

Milan 'rastavio' grb i poručio: 'Distanciranje je nova snaga...'

24sata.hr - 26.03.2020

Distanca je nova snaga - što je u jednoj rečenici doista sažeta cijela kampanja koju liječnici i drugi stručnjaci provode diljem svijeta kako bi se borili protiv ovoga virusa koji i dalje povećava brojke svojih žrtava Nakon što je Beckhamov Inter Miami na svome grbu razdvojio ...

Milan zbog koronavirusa promijenio grb

Avaz - 26.03.2020

Sportski kolektivi u cijelom svijetu našli su se na udaru zbog koronavirusa. Takmičenja su u zastoju, a već sada se zna da će imati velike finansijske štete. Ipak, sada se svi trude kako bi bili dio velikog pokreta koji će pomoći da se pobijedi koronavirus.

Milan zbog smrtonosnog virusa promijenio grb kluba i poslao genijalnu poruku

Index.hr - 26.03.2020

ITALIJU uništava koronavirus. Na tisuće ljudi je smrtonosni virus već pobio, a deseci tisuća su zaraženi. Nogomet, kao i sport općenito u doba ove katastrofe je prekinut, a iz AC Milana odlučili su pokazati građanima Italije da se moraju pridržavati mjera opreza.

(FOTO) Milan promenio grb zbog koronavirusa!

Republika - 26.03.2020

Razlog promene grba velikana sa "San Sira" je koronavirus. Grb je rastavljen na tri dela – crveno, crno i belo polje. "Rosoneri" ovom promenom aludiraju na važnost distanciranja tokom pandemije koronavirusa. Upravo je Milano jedan od najpogođenijih gradova na ...