TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

NA FEJSBUKU NAJAVILA UBISTVO SVOJIH SINOVA: Majka MONSTRUM napisala JEZIVE REČI, pa ih sprovela u delo! (FOTO)

Espreso - 08.10.2019

10 meseci nakon te objave, zajedno sa članom porodice, Brendonom Mačinom, ubila je svoje sinove Tristana (13) i Blejka (14) Sara Baras (35) objavila je na Fejsbuku jezive postove o ubistvu samo nekoliko meseci pre nego što je zaista i ubila svoje dvoje dece.

Majka monstrum najavila ubistvo

ALO - 08.10.2019

Imala je pomoćnika! Sara Baras (35) objavila je na Fejsbuku jezive postove o ubistvu samo nekoliko meseci pre nego što je zaista i ubila svoje dvoje dece. Ubica, koja je u septembru priznala krivicu za ubistvo i zaveru za ubistvo, objavila je citat iz romana Stvena Kinga na ...

MAJKA MONSTRUM NAJAVILA UBISTVA SVOJE DECE: Sara je na Fejsbuku objavila rečenicu koja ledi krv u žilama, a onda je te ...

Kurir - 09.10.2019

Ubica, koja je u septembru priznala krivicu za ubistvo i zaveru za ubistvo, objavila je citat iz romana Stvena Kinga na svojoj Fejsbuk stranici. Pisalo je: "Ubistvo je poput kesice čipsa: ne možeš prestati sa samo jednim".

"Ubistvo je kao kesica čipsa... ": Jeziva poruka NAKAZE koja je UBILA SVOJU decu! (FOTO)

Srbija Danas - 09.10.2019

Ubica, koja je u septembru priznala krivicu za ubistvo i zaveru za ubistvo, objavila je citat iz romana Stvena Kinga na svojoj Fejsbuk stranici. Pisalo je: - Ubistvo je poput kesice čipsa: ne možeš prestati sa samo jednim.