TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Poznate osobe koje javnost vidi u Beloj kući nakon Trampa

N1 - 13.02.2018

Još od dodele Zlatnog globusa i nadahnutog govora Opre Vinfri, Sjedinjene Američke Države, ali i svet, spekulišu o tome hoće li se ona kandidovati za predsednicu SAD. Mnogi građani Amerike bi voleli da se Opra kandiduje i priznaju da bi za nju čak i glasali.

Njega javnost želi da vidi na mestu budućeg predsednika SAD

B92 - 13.02.2018

U Americi se već neko vreme govori da mi na mesto budućeg predsednika mogla da se nađe neka poznata ličnost. Dugo se spekulisalo da će se Opra Vinfri kandidovati za predsednika SAD na narednim izborima, ali i da o tome razmišlja Dvejn Džonson.

DA LI BISTE VOLELI DA TOM HENKS BUDE PREDSEDNIK SAD? Pogledajte kompletnu listu

Informer - 13.02.2018

U Americi se već neko vreme govori da mi na mesto budućeg predsednika mogla da se nađe neka poznata ličnost Dugo se spekulisalo da će se Opra Vinfri kandidovati za predsednika SAD na narednim izborima, ali i da o tome razmišlja Dvejn Džonson.

Njega Amerikanci žele da vide kao predsednika SAD

Vesti Online - 13.02.2018

U Americi se već neko vreme govori da mi na mesto budućeg predsednika mogla da se nađe neka poznata ličnost. Tweet EPA/DANIEL DAL ZENNARO Tom Henks Dugo se spekulisalo da će se Opra Vinfri kandidovati za predsednika SAD na narednim izborima, ali i da o tome razmišlja Dvejn ...

(VIDEO) PRAVOSLAVAC NA ČELU SAD: Ovog čoveka Amerikanci žele za predsednika!

Kurir - 13.02.2018

Dugo se spekulisalo da će se Opra Vinfri kandidovati za predsednika SAD na narednim izborima, ali i da o tome razmišlja Dvejn Džonson. Međutim, oboje su saopštili da svoje karijere ne planiraju da zamene političkom.