TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

DRAMA U ZEMUN POLJU: Pucao sa terase iz automatske puške! Mladić (23) odmah uhapšen

Kurir - 26.03.2020

On je ispalio 23 metka. Policija je odmah reagovala. Sadrija je pokušao da sakrije pušku, ali ju je policija pronašla, kao i tri puna i još praznih okvira. Mladić je priveden, određeno mu je zadržavnaje od 48 sati, a podnete su dve krivočne prijave za izazivanje opšte opansosti ...

PUCAO IZ AUTOMATSKE PUŠKE SA TERASE Priveden mladić (23) iz Zemun Polja

Blic - 26.03.2020

U Zemun Poju u Beogradu je uhapšen Sadrija D. (23) koji je iz automatske puške sa terase svog stana u ovom naselju ispalio 23 ...

DRAMA U ZEMUNU! PUCAO IZ AUTOMATSKE PUŠKE PO NASELJU - Mladić (23) priveden nakon što je ugrozio živote komšija

Pink - 26.03.2020

U Zemun Poju u Beogradu je uhapšen Sadrija D. (23) koji je iz automatske puške sa terase svog stana u ovom naselju ispalio 23 metka iz automatkse puške. U saradnji sa zemuskom policijimom jedinica interventene polcije je reagovala i uhapsila mladića.

Divljao puškom u Zemun polju: Mladić sa terase pucao kao mahnit i uznemirio građane

Republika - 26.03.2020

Sadrija D. je izašao na terasu i počeo mahnito da puca, da bi nakon toga otišao kod svog oca, koji živi u istoj zgradi, i tamo sakrio oružje. Policija iz Zemuna, u saradnji sa Interventnom jedinicom, brzo je reagovala i uhapsila Sadriju D..

MLADIĆ (23) IZ ZEMUN POLJA IZAŠAO NA TERASU I POČEO DA PUCA IZ AUTOMATSKE PUŠKE: Sasuo je CEO ŠARŽER, a onda...

Espreso - 26.03.2020

U saradnji sa zemuskom policijom jedinica interventene je reagovala i uhapsila mladića U Zemun Polju u Beogradu je uhapšen Sadrija D. (23) koji je iz automatske puške sa terase svog stana u ovom naselju ispalio 23 metka.

Zemunac ispalio 23 metka iz automatske puške sa terase svog stana, pa pokušao da je sakrije

Telegraf - 26.03.2020

U Zemun Polju u Beogradu je uhapšen S. D. (23) koji je iz automatske puške sa terase svog stana u ovom naselju ispalio 23 metka iz automatske puške. U saradnji sa zemunskom policijom jedinica interventne polcije je reagovala i uhapsila mladića, prenosi Pink .

Drama U Zemun polju, Mladić (23) napravio haos

ALO - 26.03.2020

Pronađena još tri puna okvira. U Zemun Poju u Beogradu je uhapšen Sadrija D. (23) koji je iz automatske puške sa terase svog stana u ovom naselju ispalio 23 metka. U saradnji sa zemuskom policijom jedinica interventene je reagovala i uhapsila mladića.