TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

POMRAČENJE UMA: Golman nakon primljenog gola davio saigrača! (VIDEO)

Novosti - 17.10.2021

Tokom derbija između Glentorana i Kolerejna (2:2) golman domaćeg tima Aron Mekeri doživeo je potpuno pomračenje uma i uradio nešto što zaista retko imamo priliku da vidimo na fudbalskim terenima. Nakon što je Katal Fril u 80.

Golman dobio crveni karton zbog udaranja saigrača

RTS - 17.10.2021

Golman Glentorana Eron Mekeri isključen je u utakmici protiv Kolerejna u Premijer ligi Irske jer je nasrnuo na saigrača. Mekeri je dobio direktan crveni karton 10 minuta pre kraja susreta koji je završen nerešeno ...

Golman totalno odlepio! Poludeo posle gola, pa davio saigrača! /VIDEO/

Informer - 17.10.2021

Neverovatna scena viđena je u derbiju Severne Irske između Glentorana i Kolerejna U velikom derbiju između Glentorana i Kolerejna koji je završen nerešenim rezultatom (2:2), golman domaće ekipe, Aron Mekeri je totalno odlepio.

Nestvarna scena: Golman oborio saigrača na zemlju i davio ga nakon primljenog gola

Telegraf - 17.10.2021

Dešavalo se ranije da se igrači iz istog tima pokoškaju, ali scena koja dolazi iz Severne Irske prevazilazi te okvire. U velikom derbiju ove lige između Glentorana i Kolerejna koji je završen nerešenim ishodom (2:2), golman domaće ekipe, Aron Mekeri imao je svoju "žutu" minutu.

NEREALNA SCENA O KOJOJ BRUJI PLANETA: Golman posle primljenog gola oborio i davio saigrača VIDEO

Kurir - 17.10.2021

On je u 80. minutu nakon što je Katair Fril postavio konačan rezultat utakmice pritrčao svom saigraču Bobiju Burnsu, najpre je vikao, a potom ga srušio na zemlju i počeo da ga davi? Nesrećni Burns je zapomagao, a golman Glentorana je prerano poslat po tuš.

GOLMAN 'POLUDEO' POSLE PRIMLJENOG GOLA: 'Zalepio' saigrača za zemlju pa počeo da ga DAVI! (VIDEO)

Espreso - 17.10.2021

Neuračunljivi čuvar mreže je isključen, a ostali fudbaleri Glentorana su prethodno spasili nesrećnog Burnsa U velikom fudbalskom derbiju Severne Irske između Glentorana i Kolerejna koji je završen nerešenim ishodom (2:2), golman domaće ekipe, Aron MekKeri (29) napravio je ...

AU! UDARIO SVOG IGRAČA PA GA DAVIO NA ZEMLJI: Golman potpuno poludeo, dobio crveni jer je nasrnuo na saigrača! (VIDEO)

Mondo - 16.10.2021

Ovakve scene se ne viđaju često. Ulazilo se u finiš meča, igrao se 80. minutu kada je Katair Fril postigao izjednačujući gol za Glentoran, a Mekeri je bio besan na reakciju svoje odbrane. On je posle primljenog gola prvo odmah ustao i ustremio se na svog saigrača Bobija Burnsa .