TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Dodik: Hrvati hoće, hoće i Bošnjaci, ali Srbi NEĆE U NATO

Blic - 03.12.2019

Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik rekao je da Republika Srpska definitivno ostaje protiv članstva u NATO, jer bi Srbi integracijom “moralno oprali” tu alijansu, zbog čijeg bombardovanja osiromašenim uranijumom i danas umiru deca.

"Republika Srpska nije formirana da bi bila u BiH"

B92 - 02.12.2019

Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik izjavio je da je ono što je najgore u BiH pokušaj da se ljudima nameće mišljenje. Dodik je istakao da Republika Srpska nije formirana da bi bila u BiH. "Ona kada je formirana, formirana je da bude nezavisna država.

Dodik: Srbi skloni da prave ISTORIJSKE GREŠKE koji ih MNOGO KOŠTAJU

Blic - 02.12.2019

Milorad Dodik, srpski član predsedništva BiH, izjavio je večeras gostujući u "Ćirilici" da su Srbi skloni da budu istorijski naivni i da prave istorijske greške i da donesu odluke koje ih kasnije koštaju mnogo.

DODIK BEZ USTRUČAVANJA: Srbi su skloni da prave istorijske greške koje ih mnogo koštaju!

Pravda - 02.12.2019

Milorad Dodik, srpski član predsedništva BiH, izjavio je večeras gostujući u "Ćirilici" da su Srbi skloni da budu istorijski naivni i da prave istorijske greške i da donesu odluke koje ih kasnije koštaju mnogo.

Dodik: RS nije formirana da bi bila u BiH

RTV - 03.12.2019

Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik izjavio je danas "da je ono što je najgore u BiH pokušaj da se ljudima nameće mišljenje", i istakao "da Republika Srpska nije formirana da bi bila u BiH", izjavio je Dodik u emisiji Milomira Marića "Ćirilica" na "Hepi" Televiziji.

DODIK U ĆIRILICI POKLOPIO MARIĆA I OTKRIO ZAŠTO JE STVORENA REPUBLIKA SRPSKA! U studiju je nastao opšti METEŽ

Espreso - 03.12.2019

Sve je otkrio... Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik izjavio je da je ono što je najgore u BiH pokušaj da se ljudima nameće mišljenje, i istakao da Republika Srpska nije formirana da bi bila u BiH. "Ona kada je formirana, formirana je da bude nezavisna država.

MILORAD DODIK PORUČIO: Republika Srpska nije formirana da bi bila u BiH!

Kurir - 03.12.2019

Dodik je istakao da Republika Srpska nije formirana da bi bila u BiH. "Ona kada je formirana, formirana je da bude nezavisna država. Ona je tu svoju nezavisnost branila u toku rata i kroz Dejtonski sporazum, imajući u vidu da su 1992.

Dodik: RS nije formirana da bi bila u BiH

Tanjug - 03.12.2019

Dodik: RS nije formirana da bi bila u BiH Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik izjavio je da je ono što je najgore u BiH pokušaj da se ljudima nameće mišljenje, i istakao da Republika Srpska nije formirana da bi bila u BiH.

Dodik: Republika Srpska je formirana da bude nezavisna, a ne da bi bila u BiH

Novosti - 03.12.2019

BiH je nikakva zemlja, mi se od nje na neki način odričemo u nekom smislu, nju svojataju muslimani, kaže Dodik Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik izjavio je da je ono što je najgore u BiH pokušaj da se ljudima nameće mišljenje, i istakao da Republika Srpska nije ...

Dodik: Republika Srpska nije formirana da bi bila u BiH

Vesti Online - 03.12.2019

– Ona kada je formirana, formirana je da bude nezavisna država. Ona je tu svoju nezavisnost branila u toku rata i kroz Dejtonski sporazum, imajući u vidu da su 1992. godine velike sile, kao što je Amerika, priznale Republiku Srpsku.

Dodik: Republika Srpska je formirana da bude nezavisna

Politika - 03.12.2019

Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik izjavio je da je ono što je najgore u BiH pokušaj da se ljudima nameće mišljenje, i istakao da Republika Srpska nije formirana da bi bila u BiH. „Ona kada je formirana, formirana je da bude nezavisna država.

DODIKOVA OŠTRA PORUKA! BiH je NIKAKVA ZEMLJA, odričemo je se, RS JE FORMIRANA DA BUDE NEZAVISNA

Informer - 03.12.2019

Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik izjavio je da je ono što je najgore u BiH pokušaj da se ljudima nameće mišljenje, i istakao da Republika Srpska nije formirana da bi bila u BiH - Ona kada je formirana, formirana je da bude nezavisna država.