TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

VODITELJKA DNK EMISIJE DOŽIVELA VELIKU NEPRIJATNOST: Dekica je usred emisije UHVATIO ZA ZADNJICU! SKANDAL (FOTO)

Kurir - 26.03.2020

Voditeljku Nataliju Simović je deda u emisiji uhvatio za zadnjicu. Situacija u kojoj se našla voditeljka je bila poprilično neprijatna. Naime, tokom saopštavanja rezultata u vezi potomstva u emisiji "DNK", prisutni dekica/deka je u jednom trenutku uhvatio voditeljku za zadnjicu, ...

SKANDAL NA PINKU! Deka pljesnuo voditeljku po ZADNJICI - a tek da vidite njenu reakciju! (VIDEO)

Srbija Danas - 26.03.2020

Nesvakidašnja scena odigrala se u sinoćnjem izdanju emisije "DNK" na televiziji "Pink". Reč je o emisiji u kojoj se pred kamerama utvrđuje očinstvo u komplikovanim situacijama, kada akteri nisu sigurni da li je dete njihovo ili nije.

(FOTO) SKANDAL USRED EMISIJE: Dekica ZGRABIO popularnu voditeljku za DU*E: Ona zanemela od ŠOKA!

Republika - 26.03.2020

Naime, u toku prethodne večeri na TV Pink se prikazivala popularna emisija "DNK". Poznata su pravila emisije: Izabere se dvoje ljudi, od kojih jedan, sumnja u svoje sopstveno potomstvo, te iz radoznalosti proverava DNK svoj i detetov.

NEPRIJATNA SITUACIJA U EMISIJI DNK! DEDA (80) UHVATIO VODITELJKU ZA ZADNJICU: Morala je ŽESTOKO DA UZVRATI!

Espreso - 26.03.2020

Neočekivan i nesvakidašnji događaj odigrao se sinoć u jednoj popularnoj emisiji. Naime, u toku prethodne večeri na TV Pink se prikazivala popularna emisija "DNK" Poznata su pravila emisije: Izabere se dvoje ljudi, od kojih jedan, sumnja u svoje sopstveno potomstvo, te iz ...

(VIDEO) SKANDAL U EMISIJI! Deka PLJESNUO našu popularnu VODITELJKU po GU*I, usledila njena ŠOK REAKCIJA!

Informer - 26.03.2020

Skandal! Nesvakidašnja scena odigrala se u sinoćnjem izdanju emisije "DNK" na televiziji "Pink". Reč je o emisiji u kojoj se pred kamerama utvrđuje očinstvo u komplikovanim situacijama, kada akteri nisu sigurni da li je dete njihovo ili nije.