TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Hasan Dudić progovorio o bratancu: Šabanov sin nema moju podršku!

Svet Plus - 14.08.2019

Sestra Roberta Šaulića hoće da se dočepa Šabanovih miliona? Hasan Dudić progovorio o bratancu Robertu. Šabanov sin nema moju podršku, znam da ovo nije njegova ideja! Autor: O.J Izvor: ...

OTIMAČINA ZA ŠABANOVIM NASLEDSTVOM: Robertova sestra po majci skovala plan da se DOČEPA MILIONA, a onda je Hasan Dudić ...

Kurir - 13.08.2019

Robert Šaulić , vanbračni sin Šabana Šaulića , angažovao je advokata i podneo zahtev sudu s namerom da i on učestvuje u ostavinskoj raspravi kao ravnopravan naslednik pokojnog pevača. On je ovu odluku doneo na nagovor sestre po majci, saznaje Kurir.

ŠABANOV VANBRAČNI SIN NEĆE ODUSTATI OD SVOG DELA! Došao je zbog Šabanovog nasledstva, na to ga je nagovorila 1 ŽENA

Espreso - 13.08.2019

Šabanova sestra napravila plan! Robert Šaulić , vanbračni sin Šabana Šaulića , angažovao je advokata i podneo zahtev sudu s namerom da i on učestvuje u ostavinskoj raspravi kao ravnopravan naslednik pokojnog pevača. On je ovu odluku doneo na nagovor sestre po majci.

HARIS DŽINOVIĆ I DALJE NEUTEŠAN ZBOG GUBITKA VELIKOG PRIJATELJA! Nikada neću prihvatiti da nema mog Šabana!

Informer - 12.08.2019

Haris Džinović kaže da ni šest meseci posle tragične smrti legendarnog Šabana Šaulića ne može da prihvati da njegovog velikog prijatelja više nema! Poznati pevač i dalje pati za Šaulićem, koji je poginuo 17. februara u saobraćajnoj nesreći u okolini Bilefelda.

ŠABANOV VANBRAČNI SIN I NJEGOVA SESTRA SKOVALI PLAN KAKO DA SE DOČEPAJU ŠAULIĆEVIH MILIONA? Hasan Dudić otkrio da je ...

Pink - 13.08.2019

Još se ne zna šta će Robert tačno potraživati na ročištu koje će biti održano u narednim mesecima, ali se pretpostavlja da će zahtevati podelu novčane zaostavštine. Robert Šaulić , vanbračni sin Šabana Šaulića , angažovao je advokata i podneo zahtev sudu s namerom da i on ...

Sestra Roberta Šaulića hoće da se dočepa Šabanovih miliona? Hasan Dudić progovorio o svemu!

Telegraf - 13.08.2019

- Ta žena sad hoće preko Roberta da dođe do Šabanovih para, ali neće moći tako - rekao je Dudić , vanbračni sin navodno je angažovao advokata i podneo zahtev sudu s namerom da i on učestvuje u ostavinskoj raspravi kao ravnopravan naslednik pokojnog pevača.

OTIMAČINA ZA NASLEDSTVO: Vanbračni Šabanov sin hoće MILIONE! Skovao plan? Hasan Dudić otkrio istinu!

Srbija Danas - 14.08.2019

Robert Šaulić, vanbračni sin Šabana Šaulića, angažovao je advokata i podneo zahtev sudu s namerom da i on učestvuje u ostavinskoj raspravi kao ravnopravan naslednik pokojnog pevača. On je ovu odluku doneo na nagovor sestre po majci, pišu mediji.

OTIMAČINA ZA NASLEDSTVO: Vanbračni Šabanov sin hoće MILIONE! Skovao plan? Hasan Dudić otkrio istinu!

Svet - 14.08.2019

Robert Šaulić , vanbračni sin Šabana Šaulića , angažovao je advokata i podneo zahtev sudu s namerom da i on učestvuje u ostavinskoj raspravi kao ravnopravan naslednik pokojnog pevača. On je ovu odluku doneo na nagovor sestre po majci, pišu mediji.