TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Užasne scene u bolnici: Novinarka ušla i zabilježila horor

Avaz - 29.06.2020

Predsjednik Stranke pravde i pomirenja Muamer Zukorlić optužio je gradske vlasti i čelne ljude u zdravstvenom centru u Novom Pazaru da su od javnosti krili informacije o širenju korona virusa u tom gradu. On je za portal Direktno rekao da proslava Bajrama nije dovela do širenja ...

MUAMER ZUKORLIĆ POTVRDIO: Pozitivan sam na koronu, bilo je komplikovano i loše

Kurir - 29.06.2020

Predsednik Stranke pravde i pomirenja Muamer Zukorlić rekao je danas da je pozitivan na korona virus. "Već nekoliko dana se lečim. Bilo je komplikovano i loše. Od juče sam već bolje", kratko je prokomentarisao Zukorlić.

Već nekoliko dana se lečim. Bilo je dosta komplikovano i loše: I Zukorlić pozitivan na korona virus

Telegraf - 29.06.2020

Muamer Zukorlić , lider Stranke pravde i pomirenja, pozitivan je na korona virus , potvrdio je on za Tanjug. - Već nekoliko dana se lečim. Bilo je dosta kompikovano i loše. Od juče sam već bolje - kratko je prokomentarisao Zukorlić.

Zukorlić POZITIVAN na korona virus! "Najgore je prošlo" (VIDEO)

Mondo - 29.06.2020

Predsednik Stranke pravde i pomirenja akademik Muamer Zukorlić saopštio je danas putem svog Facebook profila da je pozitivan na virus Covid19. "Zahvaljući se na vašoj pažnji i zabrinutosti obaveštavam vas da sam na kućnom lečenju od kovida 19.

Zukorlić pozitivan na korona virus - "Imao sam kompleksnu kliničku sliku, sad sam bolje"

Novosti - 29.06.2020

Predsednik Stranke pravde i pomirenja akademik Muamer Zukorlić saopštio je da je pozitivan na virus Covid19 Predsednik Stranke pravde i pomirenja akademik Muamer Zukorlić saopštio je danas putem svog Fejsbuk profila da je pozitivan na virus Covid19.

Muamer Zukorlić pozitivan na korona virus

Srbija Danas - 29.06.2020

Muamer Zukorlić, lider Stranke pravde i pomirenja, pozitivan je na korona virus, potvrdio je on za medije. Podsetimo predsednice parlamenta Maje Gojković, i ministar odbrane Aleksandar Vulin pozitivan je na virus korona, kao i direktor Kancelarije za KiM Marko ...

Zukorlić pozitivan na koronavirus - "Imao sam kompleksnu kliničku sliku, sad sam bolje"

B92 - 29.06.2020

Predsjednik Stranke pravde i pomirenja akademik Muamer Zukorlić saopštio je danas putem svog Fejsbuk profila da je pozitivan na virus Covid19. Iz izolacije poslao podršku medicinskom osoblju na herojskoj borbi.

ZUKORLIĆ POZITIVAN NA KORONU "Već nekoliko dana se lečim. Bilo je dosta kompikovano i loše"

Blic - 29.06.2020

Predsednik Stranka pravde i pomirenja Muamer Zukorlić pozitivan je na korona virus, potvrđeno je za ...

"Nekoliko dana je bilo ozbiljno"

ALO - 29.06.2020

Predsjednik Stranke pravde i pomirenja akademik Muamer Zukorlić saopštio je danas putem svog Fejsbuk profila da je pozitivan na virus Covid19. Iz izolacije poslao podršku medicinskom osoblju na herojskoj borbi. Vest da je inficiran lično je saopštio.

Muamer Zukorlić pozitivan na kovid 19

Politika - 29.06.2020

NOVI PAZAR - Predsednik Stranke pravde i pomirenja Muamer Zukorlić objavio je na svom Fejsbuk profilu da je pozitivan na virus kovid 19. Zukorlić se, kako je naveo u svom statusu, nalazi na kućnom lečenju , pošto je nekoliko dana imao „kompleksnu kliničku sliku” i sada je, kaže, ...

Muamer Zukorlić zaražen koronavirusom

N1 - 29.06.2020

Predsednik Stranke pravde i pomirenja (SPP) Muamer Zukorlić saopštio je putem svog Fejsbuk profila da je pozitivan na koronavirus. "Zahvaljući se na vašoj pažnji i zabrinutosti obaveštavam vas da sam na kućnom lečenju od covida 19.

Muamer Zukorlić pozitivan na koronavirus - Evo kakvo je njegovo zdravstveno stanje

Pink - 29.06.2020

Predsednik Stranke pravde i pomirenja akademik Muamer Zukorlić saopštio je danas putem svog Fejsbuk profila da je pozitivan na virus Covid19. Zukorlić je iz izolacije poslao podršku medicinskom osoblju na herojskoj borbi. - Poštovani prijatelji, esselamu aleykum.

ZUKORLIĆ POZITIVAN NA KORONAVIRUS: Verujem da je najteže prošlo

Informer - 29.06.2020

Muamer Zukorlić pozitivan je na koronavirus. Ove rezultate je potvrdio za Tanjug. Najteže je prošlo Zukorlić je na Fejsbuku napisao da veruje da je najteže iza njega. "Nekoliko dana imao sam kompleksnu kliničku sliku, a sada sam, hvala Bogu, bolje.

Zukorlić pozitivan na korona virus

Tanjug - 29.06.2020

Zukorlić pozitivan na korona virus Predsednik Stranke pravde i pomirenja Muamer Zukorlić rekao je danas Tanjugu da je pozitivan na korona virus. BEOGRAD - Predsednik Stranke pravde i pomirenja Muamer Zukorlić rekao je danas Tanjugu da je pozitivan na korona virus.

I ON JE ZARAŽEN! Muamer Zukorlić pozitivan na koronu

Espreso - 29.06.2020

Zukurlić je potvrdio da je pozitivan Muamer Zukorlić , lider Stranke pravde i pomirenja, pozitivan je na koronavirus, potvrdio je on za portal Nova.rs. Uskoro opširnije… NE PROPUSTITE NOVA KOLEKCIJA OBUĆE OD 100 ODSTO PRIRODNE KOŽE ODUŠEVILA JE MUŠKARCE ŠIROM SVETA: Uživaćete u ...

ZUKORLIĆ POZITIVAN NA KORONAVIRUS! Stigli rezultati testa

Informer - 29.06.2020

Muamer Zukorlić pozitivan je na koronavirus. Ove rezultate je potvrdio za ...

Zukorlić:Pazarska vlast skrivala informacije o virusu

Tanjug - 29.06.2020

Zukorlić:Pazarska vlast skrivala informacije o virusu Predsednik Stranke pravde i pomirenja Muamer Zukorlić optužio je gradske vlasti i čelne ljude u zdravstvenom centru u Novom Pazaru da su od javnosti krili informacije o širenju korona virusa u tom gradu.

Zukorlić pozitivan na korona virus

Novi Magazin - 29.06.2020

Lider Stranke pravde i pomirenja i poslanik u Skupštini Srbije Muamer Zukorlić potvrdio je danas da je pozitivan na korona virus. "Bilo je komplikacija. Nisam imao temperaturu, ali jesam sve druge simptome. Tegobe u plućima, kašalj, slabost organizma…", rekao je on za portal ...

Zukorlić pozitivan na virus korona

Sputnik - 29.06.2020

Predsednik Stranke pravde i pomirenja Muamer Zukorlić pozitivan je na virus korona. „Već nekoliko dana se lečim. Bilo je dosta komplikovano i loše. Od juče sam već bolje“, rekao je Zukorlić za Tanjug. Zukorlić je o tome obavestio i svoje prijatelje na Fejsbuk profilu.

Muamer Zukorlić pozitivan na koronavirus

Vijesti.ba - 29.06.2020

Predsjednik Stranke pravde i pomirenja Muamer Zukorlić rekao je danas Tanjugu da je pozitivan na korona virus. "Već nekoliko dana se liječim. Bilo je dosta kompikovano i loše. Od jučer sam već bolje", kratko je prokomentarisao Zukorlić.

Muamer Zukorlić pozitivan na koronavirus

Avaz - 29.06.2020

Predsjednik Stranke pravde i pomirenja akademik Muamer Zukorlić saopćio je danas putem svog Facebook profila da je pozitivan na koronavirus. Iz izolacije poslao podršku medicinskom osoblju na herojskoj borbi. - Zahvaljući se na vašoj pažnji i zabrinutosti obavještavam vas da sam ...

Muamer Zukorlić pozitivan na koronu

6yka - 29.06.2020

Zukorlić navodi da je prethodnih dana bilo komplikacija, ali da je sada bolje i da se nalazi na kućnom lečenju. “Bilo je komplikacija. Nisam imao temperaturu, ali jesam sve druge simptome. Tegobe u plućima, kašalj, slabost organizma…”, kaže on za portal.

Zukorlić: Vlast u Novom Pazaru skrivala informacije o virusu

Vesti Online - 29.06.2020

On je rekao da proslava Bajrama nije dovela do širenja virusa, već da je tome doprinosila svaka vrsta okupljanja, uključujući i političke skupove. Među političkim skupovima u Novom Pazaru bila je i završna konvencija Zukorlićeve liste, koja je održana 17.

Zukorlić pozitivan na koronavirus: Imao sam kompleksnu kliničku sliku

Vesti Online - 29.06.2020

Iz izolacije je poslao podršku medicinskom osoblju na herojskoj borbi. „Zahvaljući se na vašoj pažnji i zabrinutosti obaveštavam vas da sam na kućnom lečenju od Covida-19. Nekoliko dana sam imao kompleksnu kliničku sliku a sada sam hvala Bogu bolje.

I Muamer Zukorlić zaražen

Radio Sarajevo - 29.06.2020

COVID-19 / I Muamer Zukorlić zaražen 29. 06. 2020. u 15:00:00 Radiosarajevo.ba Muamer Zukorlić , lider Stranke pravde i pomirenja i poslanik u Skupštini Srbije, pozitivan je na koronavirus , potvrdio je on za portal .

Zukorlić pozitivan na korona virus

RTV - 29.06.2020

Predsednik Stranke pravde i pomirenja Muamer Zukorlić rekao je danas Tanjugu da je pozitivan na korona virus. "Već nekoliko dana se lečim. Bilo je dosta kompikovano i loše. Od juče sam već bolje", kratko je prokomentarisao ...

Muamer Zukorlić pozitivan na koronu

Danas - 29.06.2020

Predsednik Stranke pravde i pomirenja (SPP) Muamer Zukorlić saopštio je danas putem svog Fejsbuk profila da je pozitivan na virus Kovid 19. „Zahvaljući se na vašoj pažnji i zabrinutosti obaveštavam vas da sam na kućnom lečenju od covida 19.

Muamer Zukorlić pozitivan na covid-19

24online - 29.06.2020

Predsednik Stranke pravde i pomirenja Muamer Zukorlić rekao je danas Tanjugu da je pozitivan na korona virus. „Već nekoliko dana se lečim. Bilo je dosta kompikovano i loše. Od juče sam već bolje“, kratko je prokomentarisao Zukorlić.