TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

MEGAN MARKL ŠOKIRALA JAVNOST: Izgubila sam bebu! Evo šta još krije bivša princeza

Informer - 25.11.2020

Megan Markl je jutros šokirala sve! Ona je u julu mesecu imala spontani pobačaj, a tek sad je odlučila da progovori o tome. Megan Markl javnosti je otkrila da je imala spontani pobačaj. On je izgubila bebu u julu mesecu.

“Bol koju delimo”: Megan Markl iskreno o gubitku bebe

Lepota i Zdravlje - 25.11.2020

Pobačaj Megan Markl je nešto sa čime, nažalost, može da se poistoveti mnogo žena Pored svega što se dešava oko nas, ova godina donela je dodatnog stresa i tuge i bitanskom princu . Naime, oni su u januaru otišli iz Engleske i preselili se u Vankuver gde su živeli nakon odluke da ...

“Dok sam zgrčena grlila sina, znala sam da gubim drugu bebu”

Nova - 25.11.2020

Dok sam na podu, zgrčena od bolova, držala svog sina, znala sam da gubim svoje drugo dete – tim potresnim rečima počinje ispovest Megan Markl koju je podelila za Njujork Tajms nakon što je imala spontani pobačaj.

Megan Markl o najpotresnijem trenutku:

ALO - 25.11.2020

Bivša američka glumica Megan Markl otkrila je da je u julu ove godine imala spontani pobačaj. Vojvotkinja od Saseksa i bivša američka glumica Megan Markl otkrila je da je u julu ove godine imala spontani pobačaj.

"DOK SAM DRŽALA PRVOROĐENO, GUBILA SAM DRUGO": Megan Markl opisala kako se osećala kad je izgubila bebu

Srbija Danas - 25.11.2020

Megan Markl otkrila je da je imala spontani pobačaj. Megan je o teškom periodu prvi put progovorila u članku koji je napisala za Njujork Tajms. "Izgubiti dete znači nositi gotovo nepodnošljivu tugu koju su iskusili mnogi, a o kojoj je malo ko govorio", otkrila je u svojoj priči ...

"Izgubiti dete znači nositi gotovo nepodnošljivu tugu" Megan Markl otkrila zbog čega se javno odlučila da priča O ...

Blic - 25.11.2020

Megan Markl otkrila je da je imala spontani pobačaj odmah nakon što su se ona i Hari preselili u SAD, ali je kasnije i priznala zbog čega se odlučila da o teškom momentu priča javno. Naime, Megan je otkrila da je izgubila bebu nakon što je u julu osetila "oštar bol" dok je ...

Megan Markl (39) doživela pobačaj: Dok sam držala sina u naručju, osetila sam da gubim drugo dete!

Kurir - 25.11.2020

Najnoviju, šokantnu ispovest Megan Markl: Naime ona je ispričala kako je u julu ove godine pretrpela pobačaj . Opisala je to iskustvo kao " gotovo nepodnošljivu tugu koju su iskusili mnogi, a o kojoj malo ko priča.

"OSETILA SAM OŠTAR GRČ..." Megan je imala POBAČAJ - opisala je težak period iz bolnice "MOKRI OD SUZA..."

Srbija Danas - 25.11.2020

Mnogi nisu znali da je Megan Markl prošla kroz veoma težak period. Ona je imala pobačaj kada se preselila u Ameriku i to dok je menjala pelenu sinu Arčiju. - Nakon što sam Arčiju promenila pelenu, osetila sam oštar grč.

MEGAN MARKL IZGUBILA BEBU: "Arčiju sam promenila pelenu i osetila OŠTAR GRČ"

Mondo - 25.11.2020

Ispričala potresnu priču. Iako se njih dvoje nisu oglašavali ovim povodom, Megan je sada otkrila da je tada izgubila bebu, kao i da joj je najteže palo da gleda princa Harija kako tuguje dok se i ona sama "raspadala u komade".

ARČIJU SAM PROMENILA PELENU I OSETILA OŠTAR GRČ! Megan Markl izgubila BEBU, opisala BOLNE trenutke u bolnici

Kurir - 25.11.2020

Megan Markl imala je pobačaj kada se preselila u Ameriku. Vojvotkinja od Saseksa rekla je da je izgubila drugo dete dok je menjala pelenu sinu Arčiju. Najteže joj je palo da gleda princa Harija kako tuguje dok se i ona sama "raspadala u komade".

Megan Markl otkrila da je izgubila bebu: "Dok sam menjala sinu pelenu, osetila sam bol u stomaku"

Telegraf - 25.11.2020

Megan Markl danas je otkrila da je pretrpela pobačaj kada se preselila u SAD. Vojvotkinja od Saseksa rekla je da je izgubila drugo dete nakon što je osetila "oštar grč" u stomaku dok je u julu menjala pelenu sinu Arčiju.

Žene i abortus: Megan Markl otkrila da je imala pobačaj u julu

BBC - 25.11.2020

Megan Markl, vojvotkinja od Saseksa, otkrila je da je u julu imala pobačaj i da je to bio „osećaj gotovo nepodnošljive tuge". „Dok sam grlila moje prvo dete, znala sam da gubim drugo", napisala je Markl u tekstu objavljenom u dnevnom listu Njujork Tajms.

CEO SVET PLAČE, MEGAN MARKL IZGUBILA BEBU! Opisala je kako joj se desio ovaj UŽAS

Espreso - 25.11.2020

„Znao sam, dok sam držao prvorođeno dete, da gubim drugo“ Megan Markl danas je otkrila da je pretrpela pobačaj otkako se preselila u Sjedinjene Države. Vojvotkinja od Saseksa rekla je da je izgubila drugo dete nakon što je osetila 'oštar grč' dok je u julu menjala pelenu svog ...

ŠOK! MEGAN MARKL IZGUBILA BEBU: Dok sam menjala pelenu, osetila sam...

Informer - 25.11.2020

Megan Markl danas je otkrila da je pretrpela pobačaj kada se preselila u SAD. Vojvotkinja od Saseksa rekla je da je izgubila drugo dete nakon što je osetila "oštar grč" u stomaku dok je u julu menjala pelenu sinu Arčiju U današnjem Njujork tajmsu, Megan je opisala da joj je ...

Megan Markl priznala da je imala pobačaj

Nova - 25.11.2020

Megan Markl danas je za "Njujork Tajms" otkrila da je pretrpela pobačaj kada se preselila u SAD. Vojvotkinja od Saseksa rekla je da je izgubila drugo dete nakon što je osetila "oštar grč" u stomaku dok je u julu menjala pelenu sinu Arčiju.