TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Jovanović: Vlast proćerdala pola milijarde evra od ekoloških taksi

Danas - 17.01.2020

Potpredsednik Narodne stranke i šef odborničke grupe Saveza za Srbiju u Skupštini Beograda Nikola Jovanović izjavio je danas da je vlast od 2012. godine „proćerdala pola milijarde evra“ od ekoloških taksi, a odgovornost za zagađenost vazduha pokušala da prebaci na najsiromašnije ...

Jovanović (Narodna stranka): Pokrenuti zajedničku platformu za rešavanje prekomernog ...

Beta - 16.01.2020

Potpredsednik Narodne stranke Nikola Jovanović apelovao je danas na sve relevantne političke i društvene aktere da se pokrene zajednička platforma za rešavanje prekomernog zagadjenja vazduha i predložio niz mera.

Jovanović (NS): Vlast proćerdala novac, a odgovornost za zagađenje prebacuje na siromašne

Novi Magazin - 17.01.2020

Potpredsednik Narodne stranke Nikola Jovanović izjavio je danas da je vlast od 2012. godine "proćerdala pola milijarde evra" od ekoloških taksi, a odgovornost za zagađenost vazduha pokušala da prebaci na najsiromašnije građane.

Jovanović (NS): Vlast proćerdala novac, a odgovornost za zagadjenje prebacuje na siromašne

Beta - 17.01.2020

Potpredsednik Narodne stranke Nikola Jovanović izjavio je danas da je vlast od 2012. godine "proćerdala pola milijarde evra" od ekoloških taksi, a odgovornost za zagadjenost vazduha pokušala da prebaci na najsiromašnije gradjane.

Jovanović: Proćerdali milijarde, odgovornost za zagađenost prebacuju siromašnima

N1 - 17.01.2020

Potpredsednik Narodne stranke Nikola Jovanović izjavio je da je vlast od 2012. godine "proćerdala pola milijarde evra" od ekoloških taksi, a odgovornost za zagađenost vazduha pokušala da prebaci na najsiromašnije građane.