TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Dnevni horoskop za 16. maj 2019. Strelčevi, Bikovi i Vodolije dozvolite svojim emocijama da vas navedu na dobar izbor ...

Srbija24 - 16.05.2019

Ovan Ljubav: Neko sa strane ne treba da utiče na boju Vašeg emotivnog raspoloženja ili na dogovor sa bliskom osobom. Posao: Naivno verujete u nečiju priču i ne proveravate nove informacije koje utiču na završne rezultate poslovne saradnje.

DNEVNI HOROSKOP ZA 16. MAJ: Ovan ima priliku da napreduje u poslu, Rak je sklon svađama sa partnerom, a ovaj znak ima ...

Telegraf - 16.05.2019

Tmurno vreme ne mora da vam pokvari raspoloženje i danas Ne dozvolite da vas sitnice izbace iz takta kao ni stvari na koje prosto ne možete da utičete - savetuje . OVAN POSAO: Pred vama je prilika da napredujete na poslu i da ostvarite ciljeve koje imate od ranije.

HOROSKOP ZA ČETVRTAK 16. MAJ: OVNOVI rade na crno, RAKOVI nezadovoljni partnerom!

Informer - 16.05.2019

Saznajte šta vam poručuju zvezde, da li su vam naklonjene i šta vas sve čeka u ljubavi tokom narednog perioda... OVAN LJUBAV: I pored vaših sposobnosti realnog sagledavanja situacije ljudi, bićete skloni da idealizujete partnera. POSAO: Radićete na crno.

DNEVNI HOROSKOP ZA 15. MAJ: Bik dobija priliku za novu vezu, Lava prati velika sreća, a ovaj znak dobro zdravlje

Telegraf - 15.05.2019

Ne naši kažu stari ljudi tek onako "Ko čeka taj i dočeka" Pogledajte oko sebe i budite zahvalni zbog toga što vidite - poručuje . OVAN POSAO: Moguće je da ćete biti malo napeti danas pa iz tog razloga treba da povedete računa o nekim nepromišljenim reakcijama.

HOROSKOP ZA SREDU 15. MAJ: BIKOVIMA izmiče ljubav, STRELČEVE očekuje uspeh u poslu!

Informer - 15.05.2019

Saznajte šta vam poručuju zvezde, da li su vam naklonjene i šta vas sve čeka u ljubavi tokom narednog perioda... OVAN LJUBAV: Moguće je da da ostvarite nedefinisan i isprekidan odnos sa nekim ko vam se dopada. POSAO: Možete imati pravnih problema. ZDRAVLJE: Upala bešike.

Dnevni horoskop za 15. maj 2019. Vage, Ovnovi i Rakovi imaju manje finansijske gubitke

Srbija24 - 15.05.2019

Ovan Ljubav: Nema potrebe da smišljate nove izgovore, koji mogu da Vas predstave u pogrešnom svetlu pred bliskom osobom. Posao: Ukoliko ne možete da ostvarite zadovoljavajući nivo u komunikaciji i pregovorima sa saradnicima, posvetite paznju samostalnim poslovima.

Dnevni horoskop za 14. maj 2019. Ribe, danas je posebno važno da budete za korak ispred drugih

Srbija24 - 14.05.2019

Ovan Ljubav: Partner ima neobične ideje i odbija da sasluša Vaše primedbe. Na sreću, očekujete brz ili lak rasplet događaja. Posao: Potrebno je da se distancirate u odnosu na različite neprijatnosti, ponekad treba stvarati u kreativnoj tišini i mimo radoznalih pogleda.