TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

PRETUČEN PA PODLEGAO U KUĆI: Sarajlije uhapšene zbog ubistva Predraga Mojevića u Istočnom Novom Sarajevu

Novosti - 08.04.2021

SMAIL Osivčić i Adnan Čeljo iz Sarajeva uhapšeni su zbog sumnje da su u ponedeljak napali i pretukli Predraga Mojevića (45) iz Istočnog Novog Sarajeva koji je naknadno preminuo od zadobijenih povreda. Kako saznajemo, osumnjičeni su poznati kao kriminogene osobe, a i žrtva se ...

MUČNO UBISTVO U SARAJEVU! Pretukli ga i ostavili na ulici...telo pronašao otac!

Informer - 07.04.2021

Uviđajem je rukovodio dežurni tužilac Okružnog Javnog tužilaštva u Istočnom Sarajevu koji je potom naložio obdukciju Smail Osivčić (27) i Adnan Čeljo (37) uhapšeni su zbog sumnje da su u ponedeljak u Istočnom Novom Sarajevu pretukli Predraga Mojevića (45), koji je potom podlegao ...

STRAVIČNO UBISTVO U ISTOČNOM SARAJEVU Predraga Mojevića nasmrt pretukli na ulici, uhapšena dva muškarca

Kurir - 07.04.2021

Mojevićevo telo pronašao je u kući njegov otac, a pretučen je, kako ističu izvori, na ulici. Uviđajem je rukovodio dežurni tužilac Okružnog Javnog tužilaštva u Istočnom Sarajevu koji je potom naložio obdukciju.

SARAJLIJE UHAPŠENE ZBOG NAPADA: Pretučeni muškarac preminuo od zadobijenih povreda

Novosti - 07.04.2021

SARAJLIJE S. O. i A. Č. uhapšeni su zbog sumnje da su u ponedeljak na području Istočnog Sarajeva napali i pretukli P. M. (46), a koji je od zadobijenih povreda potom preminuo. Kako se nezvanično saznaje, svi su od ranije poznat policiji po brojnim krivičnim delima.

Dvije osobe uhapšene u Sarajevu zbog nanošenja povreda sa smrtnim ishodom

N1 - 07.04.2021

Osobe čiji su inicijali S.O. i A.Č. uhapšeni su na području Kantona Sarajevo zbog osnovane sumnje da su u opštini Istočno Novo Sarajevo nanijela teške tjelesne povrede P.M. od kojih je ova osoba preminula. U saopštenju Policijske uprave Istočno Sarajevo dodaje se da se napad na ...

Sarajlije uhapšene zbog napada: Pretučeni muškarac zatražio pomoć lekara, OTIŠAO KUĆI I PREMINUO

Blic - 07.04.2021

Sarajlije S. O. i A. Č. uhapšeni su zbog sumnje da su u ponedeljak na području Istočnog Sarajeva napali i pretukli P. M. (46), a koji je od zadobijenih povreda potom preminuo. Kako Srpskainfo nezvanično saznaje, svi su odranije poznat policiji po brojnim krivičnim delima.

STRAVIČNO UBISTVO U ISTOČNOM SARAJEVU Predraga Mojevića nasmrt pretukli na ulici, uhapšena dva muškarca

Espreso - 07.04.2021

Mojevićevo telo pronašao je u kući njegov otac, a pretučen je, kako ističu izvori, na ulici Smail Osivčić (27) i Adnan Čeljo (37) uhapšeni su zbog sumnje da su u ponedeljak u Istočnom Novom Sarajevu pretukli Predraga Mojevića (45), koji je potom podlegao povredama.

Detalji ubistva u Istočnom Sarajevu: Poznat identitet uhapšenih, muškarca nasmrt pretukli na ulici

Avaz - 07.04.2021

Smail Osivčić (27) i Andan Čeljo (37) uhapšeni su zbog sumnje da su u ponedjeljak u Istočnom Novom Sarajevu pretukli Predraga Mojevića (45), koji je potom podlegao povredama, pišu "Nezavisne". Tijelo Mojevića pronašao je u kući njegov otac, a premlaćivanje se, kako ističu naši ...

I.Sarajevo: Uhapšene dvije osobe koje su nasmrt pretukle muškarca

Vijesti.ba - 07.04.2021

S.O. i A.Č. uhapšeni su na području Kantona Sarajevo zbog sumnje da su nanijeli teške povrede P.M. uslijed čega je nastupila smrt te osobe, saopšteno je danas iz Policijske uprave Istočno Sarajevo. Kako se navodi u saopštenju, uhapšeni su osumnjičeni da su u ponedjeljak, 5.

Ubistvo u Istočnom Sarajevu: Uhapšene dvije osobe koje su nasmrt pretukle muškarca

Avaz - 07.04.2021

S. O. i A. Č. uhapšeni su na području Kantona Sarajevo zbog sumnje da su nanijeli teške povrede P. M. uslijed čega je nastupila smrt te osobe, saopćeno je danas iz Policijske uprave Istočno Sarajevo . Kako se navodi u saopćenju, uhapšeni su osumnjičeni da su u ponedjeljak, 5.