TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

KOBNA IGRA PIŠTOLJEM Policajac u službu došao pre tri meseca, pa na poslu UBIO OCA TROJE DECE

Blic - 15.05.2019

Mladen Deurić koji je osumnjičen za ubistvo u Vlasenici pre manje od tri meseca počeo je raditi kao sudski policajac, saznaje Srpskainfo. Direktor Sudske policije Republike Srpske Željko Dragojević rekao je za naš portal da je upoznat sa ovim slučajem.

Vlasenica, policajac ubio muškarca ispred suda

RTS - 15.05.2019

Sudski policajac M. D. je oko 12 časova hicima iz pištolja ubio pedesetogodišnjeg muškarca ispred zgrade Osnovnog suda u ...

ŠOK U VLASENICI: Sudski policajac slučajno ubio čoveka pred sudom!?

Novosti - 15.05.2019

Metak je navodno prošao kroz staklo i pogodio 50-godišnjaka koji je krenuo da uđe u zgradu suda SUDSKI policajac M. D. uhapšen je zbog sumnje da je oko podneva hicem iz pištolja ispred zgrade Osnovnog suda u Vlasenici ubio 50-godišnjaka.

Sudski policajac ispred suda u Vlasenici "slučajno" ubio muškarca

B92 - 15.05.2019

Sudski policajac M.D. ubio je hicima iz pištolja pedesetogodišnjeg muškarca ispred zgrade Osnovnog suda u Vlasenici, navode "Nezavisne". Prema nezvaničnim saznanjima, sudski policajac je slučajno pucao iz pištolja, ali detalji još nisu poznati. "Policija je uhapsila M.D.

BiH: Sudski policajac ispred suda u Vlasenici ubio muškarca

Tanjug - 15.05.2019

BiH: Sudski policajac ispred suda u Vlasenici ubio muškarca Sudski policajac M.D. ubio je danas hicima iz pištolja 50.godišnjeg muškarca ispred zgrade Osnovnog suda u Vlasenici, navode "Nezavisne". VLASENICA - Sudski policajac M.D.

DRAMA ISPRED SUDA U VLASENICI: Sudski policajac SLUČAJNO UBIO ČOVEKA koji je došao na suđenje

Kurir - 15.05.2019

Prema našim informacijama radi se o mlađem policajcu koji je nedavno počeo da radi u Sudskoj policiji. "On je sedeo u portirnici sa ostalim kolegama i najverovatnije se igrao pištoljem koji je u jednom trenutku opalio i hitac je pogodio Jevtića koji je u tom trenutku došao u sud ...

UBISTVO ISPRED ZGRADE SUDA U Vlasenici upucan muškarac

Blic - 15.05.2019

Policija je uhapsila M. D. zbog sumnje da je danas oko 12 časova hicima iz pištolja ubio jednu osobu ispred zgrade Osnovnog suda u Vlasenici u Republici Srpskoj, saznaje Srpskainfo. Uskoro ...

KOBNA IGRA PIŠTOLJEM: Ovo je policajac koji je osumnjičen da je na poslu ubio OCA TROJE DECE (FOTO)

Srbija Danas - 15.05.2019

Mladen Deurić koji je osumnjičen za ubistvo u Vlasenici pre manje od tri meseca počeo je raditi kao sudski policajac. Direktor Sudske policije Republike Srpske Željko Dragojević rekao je da je upoznat sa ovim slučajem.

UBISTVO ISPRED ZGRADE SUDA Uhapšen sudski policajac, igrao se pištoljem i slučajno upucao stranku?

Blic - 15.05.2019

Sudski policajac Mladen Deurić, najverovatnije, nepravilno rukujući pištoljem slučajno je ubio Mila Jevtića (52) ispred zgrade Osnovnog suda u Vlasenici u Republici Srpskoj, saznaje Srpskainfo. Prema informacijama Srpskainfo, radi se o mlađem policajcu koji je nedavno počeo da ...

MLADEN JE SLUČAJNO UBIO ČOVEKA ISPRED SUDA: Pre manje od tri meseca je počeo da radi kao policajac!

Espreso - 15.05.2019

On se najverovatnije igrao pištoljem koji je slučajno opalio i kobni hitac je pogodio Jevtića Mladen Deurić koji je osumnjičen za ubistvo u Vlasenici tek se nedavno zaposlio kao sudski policajac, i radio je taj posao svega tri meseca.

IGRAO SE S PIŠTOLJEM, PA SLUČAJNO UBIO ČOVEKA KOJI JE DOŠAO NA SUĐENJE! Uhapšen policajac u Vlasenici!

Informer - 15.05.2019

Sudski policajac Mladen Deurić, najverovatnije je nepravilno rukujući pištoljem slučajno ubio Milu Jevtića (52) iz Vlasenice Prema informacijama radi se o mlađem policajcu koji je nedavno počeo da radi u Sudskoj policiji.

Policajac se igrao pištoljem pa slučajno ubio čoveka koji je došao na suđenje: Drama ispred suda u Vlasenici

Telegraf - 15.05.2019

Policajac je uhapšen Sudski policajac Mladen Deurić, najverovatnije, igrajući se pištoljem slučajno je Milu Jevtića (52) iz Vlasenice. Kako prenosi Srpska info, radi se o mlađem policajcu koji je nedavno počeo raditi u Sudskoj policiji.

DRAMA ISPRED SUDA U VLASENICI: Sudski policajac SLUČAJNO UBIO ČOVEKA koji je došao na suđenje

Pink - 15.05.2019

Sudski policajac Mladen Deurić, najverovatnije, igrajući se pištoljem slučajno je ubio Milu Jevtića (52) iz Vlasenice. Prema našim informacijama radi se o mlađem policajcu koji je nedavno počeo da radi u Sudskoj policiji.

POLICAJAC ISPRED SUDA UBIO OCA TROJE DECE! Igrao se sa pištoljem, pa opalio SMRTONOSNI METAK

Espreso - 15.05.2019

Prema informacijama medija radi se o mlađem policajcu koji je nedavno počeo da radi u Sudskoj policiji Sudski policajac Mladen Deurić, najverovatnije, igrajući se pištoljem slučajno je ubio Milu Jevtića (52) iz Vlasenice .

DRAMA U VLASENICI: Sudski policajac SLUČAJNO UBIO ČOVEKA koji je došao na suđenje

Srbija Danas - 15.05.2019

Prema informacijama radi se o mlađem policajcu koji je nedavno počeo da radi u Sudskoj policiji. "On je sedeo u portirnici sa ostalim kolegama i najverovatnije se igrao pištoljem koji je u jednom trenutku opalio i hitac je pogodio Jevtića koji je u tom trenutku došao u sud gde ...