TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Panel: Srbija po stanovniku u lekove ulaže 115 evra, Hrvatska duplo

N1 - 09.10.2023

U Srbiji je dostupno samo osam odsto neophodnih inovativnih lekova sa evropskog tržišta, a njihovo uvođenje ne bi doprinelo isključivo pacijentima, već i budžetu Srbije, zaključak je panela "Značaj i uloga rane dijagnostike u otkrivanju multiplog mijeloma i mogućnosti lečenja u ...

Održan panel o značaju i ulozi rane dijagnostike u otkrivanju multiplog mijeloma

Tanjug - 09.10.2023

BEOGRAD - Panel "Značaj i uloga rane dijagnostike u otkrivanju multiplog mijeloma i mogućnosti lečenja u Srbiji", održan je u danas u Kulturnom centru Vlada Divljan u Beogradu, u organizaciji Udruženja obolelih od multiplog mijeloma.

Uvođenje inovativnih lekova je neophodno i za pacijente i za budžet Srbije

Telegraf - 10.10.2023

U Kulturnom centru Vlada Divljan u Beogradu, održan je panel "Značaj i uloga rane dijagnostike u otkrivanju multiplog mijeloma i mogućnosti lečenja u Srbiji". U Srbiji je dostupno samo osam odsto neophodnih inovativnih lekova sa evropskog tržišta, a njihovo uvođenje ne bi ...

Panel o značaju i ulozi rane dijagnostike u otkrivanju multiplog…

Politika - 10.10.2023

Panel „Značaj i uloga rane dijagnostike u otkrivanju multiplog mijeloma i mogućnosti lečenja u Srbiji”, održan je juče u Kulturnom centru Vlada Divljan u Beogradu, u organizaciji Udruženja obolelih od multiplog mijeloma.

Uvođenje inovativnih lekova: Benefiti i za pacijente i za budžet

Novi Magazin - 10.10.2023

Beograd - Panel "Značaj i uloga rane dijagnostike u otkrivanju multiplog mijeloma i mogućnosti lečenja u Srbiji", održan je u ponedeljak 9. oktobra u Kulturnom centru Vlada Divljan, u organizaciji Udruženja obolelih od multiplog mijeloma.