TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Majka našla Gorana mrtvog, posle nekoliko dana umrla od tuge: Australijski gradić u šoku nakon tragedije

Telegraf - 25.11.2022

Stanovnici udaljenog australijskog grada Kuber Pidija u šoku su zbog dvostruke tragedije, nakon što je majka umrla od "slomljenog srca" nekoliko dana nakon što je ostala bez sina. Mediji prenose da je porodica srpskog porekla.

"PREPUKLO JOJ SRCE" Tragedija u Australiji: Srbin iznenada preminuo, njegova majka UMRLA OD TUGE tri dana kasnije

Blic - 25.11.2022

U australijskom gradiću Kuber Pidi dogodila se nezapamćena tragedija kada je Elizabet Ilić pronašla telo mrtvog sina Gorana Ilića (34) i umrla samo tri dana kasnije od tuge, navode lokalne novine "Coober Pedy Regional Times".

Puklo joj srce: Majka umrla od tuge tri dana nakon sinove smrti

Dnevnik.hr - 25.11.2022

Samo tri dana nakon što je pronašla sina mrtvog od srčanog udara preminula je i njegova majka. Australski gradić Coober Pedy zavijen je u crno nakon što je samo tri dana nakon sinove smrti iznenada preminula i njegova majka.

SRBIN PREMINUO U AUSTRALIJI: Njegova majka umrla od tuge 3 dana kasnije! PREPUKLO joj srce

Kurir - 25.11.2022

U australijskom gradiću Kuber Pidi dogodila se nezapamćena tragedija kada je Elizabet Ilić pronašla telo mrtvog sina Gorana Ilića (34) i umrla samo tri dana kasnije od tuge. Ilić, 34-godišnji muškarac srpskog porekla, preminuo je 12. novembra.

TRAGEDIJA U AUSTRALIJI: Srbin IZNENADA PREMINUO, samo dva dana kasnije majku je zadesila ISTA SUDBINA!

Espreso - 25.11.2022

Ilić, 34-godišnji muškarac srpskog porekla, preminuo je 12. novembra. Bio omiljen meštanin u malom južnoaustralijskom gradu, 850 kilometara severno od Adelaide, sa samo 2.000 stanovnika. U australijskom gradiću Kuber Pidi dogodila se nezapamćena tragedija kada je Elizabet Ilić ...

PUKLO JOJ SRCE - KOMŠIJE U ŠOKU! Srbin preminuo u Australiji, pa njegova majka umrla od tuge za njim

Mondo - 25.11.2022

Samo tri dana nakon smrti Srbina, preminula je i njegova majka. Ilić, 34-godišnji muškarac srpskog porekla, preminuo je 12. novembra. Bio omiljen meštanin u malom južnoaustralijskom gradu, 850 kilometara severno od Adelaide, sa samo 2.000 stanovnika, navode lokalne novine ...