TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

U Britaniji obavezan dvonedeljni karantin za sve koji dolaze

RTV - 22.05.2020

"U Velikoj Britaniji će od 8. juna za sve koji dolaze iz inostranstva biti obavezan karantin u trajanju od 14 dana kako bi se sprečilo širenje korona virusa", rekla je britanska ministarka unutrašnjih poslova Priti Patel.

Velika Britanija uvodi karantin od 14 dana za putnike iz inostranstva

Novi Magazin - 22.05.2020

Velika Britanija uvodi karantin od 14 dana za putnike koji dolaze u zemlju da bi ograničila širenje novog koronavirusa, potvrdila je britanska vlada danas tu spornu meru koja zabrinjava pre svega avio sektor. Mera stupa na snagu od 8.

Putnici koji stižu u Veliku Britaniju, moraće u karantin od 8. juna

N1 - 22.05.2020

Putnici koji stižu u Veliku Britaniju moraće da provedu 14 dana u karantinu, počev od 8. juna, najavila je danas ministarka unutrašnjih poslova Priti Patel. Nove mere će se primenjivati na sve državljane i strance, za izutetkom kamiondžija, transportnih i medicinskih radnika, ...

Od juna obavezan karantin za putnike koji dođu u Veliku Britaniju

Telegraf - 22.05.2020

Od sledećeg meseca, putnici koji iz inostranstva dođu u Veliku Britaniju moraće u dvonedeljnu samoizolaciju , a ako se ne budu pridržavali te mere, sledi im novčana kazna u iznosu hiljadu funti. Ovo je danas saopštila britanska vlada, koja je ranije najavila da karantin stupa na ...

Svi koji ulaze u Veliku Britaniju morat će u karantenu na dva tjedna

Index.hr - 22.05.2020

U UJEDINJENOM KRALJEVSTVU će od 8. lipnja za sve koji dolaze iz inozemstva biti obvezna 14-dnevna karantena, rekla je britanska ministrica unutarnjih poslova Priti Patel, kako bi se spriječilo širenje zaraze novim koronavirusom.

Britanija uvodi 14-dnevni karantin za međunarodne putnike

Vijesti.ba - 22.05.2020

Britanija će uvesti 14-dnevni karantin za skoro sve međunarodne putnike od 8. juna, saopćila je u petak ministrica unutrašnjih polova Priti Patel. Svako ko prekrši ta pravila suočava se s globom od 1.000 funti.

Španija će ubrzo ukinuti dvonedeljni karantin, turistima će meriti temperaturu

Telegraf - 21.05.2020

Španija planira što pre da ukine karantin od 14 dana koji je propisan za sve koji doputuju u ovu državu, s ciljem da potpuno opuste mere do kraja juna , prenosi Sun. Ministar spoljnih poslova Španije rekao je da je karantin za sve koji dolaze iz inostranstva privremena mera.

Svi koji ulaze u Ujedinjeno Kraljevstvo morat će u 14-dnevnu karantenu

N1 - 22.05.2020

U Ujedinjenom Kraljevstvu će od 8. lipnja za sve koji dolaze iz inozemstva biti obvezna 14- dnevna karantena, rekla je u petak britanska ministrica unutarnjih poslova Priti Patel, kako bi se spriječilo širenje zaraze novim koronavirusom.

Svi koji ulaze u Britaniju morat će u 14-dnevni karantin

Al Jazeera - 22.05.2020

Vlasti tvrde da se sada, kada je zemlja prošla vrhunac zaraze, moraju poduzeti mjere kako bi se sačuvali od uvezenih slučajeva. Karantin neće biti obavezan za one koji dolaze iz Republike Irske, vozače kamiona, medicinske djelatnike i sezonske radnike u poljoprivredi EPA U ...

Svi koji ulaze u Ujedinjeno Kraljevstvo morat će u karantenu, za nepridržavanje predviđene visoke kazne

Dnevnik.hr - 22.05.2020

U Ujedinjenom Kraljevstvu će od 8. lipnja za sve koji dolaze iz inozemstva biti obvezna 14-dnevna karantena, rekla je u petak britanska ministrica unutarnjih poslova Priti Patel, kako bi se spriječilo širenje zaraze novim koronavirusom.

Svi koji ulaze u Veliku Britaniju morat će u karantin na dvije sedmice

Avaz - 22.05.2020

U Velikoj Britaniji će od 8. juna za sve koji dolaze iz inozemstva biti obvezan 14-dnevna karantina, rekla je britanska ministrica unutarnjih poslova Priti Patel, kako bi se spriječilo širenje zaraze novim koronavirusom.

Velika Britanija uvodi karantin od 14 dana za putnike iz inostranstva

Danas - 22.05.2020

Velika Britanija uvodi karantin od 14 dana za putnike koji dolaze u zemlju da bi ograničila širenje novog korona virusa, potvrdila je britanska vlada danas tu spornu meru koja zabrinjava pre svega avio sektor. Mera stupa na snagu od 8.

Ako ćete u Veliku Britaniju, ne gine vam karantin

Mondo - 22.05.2020

Dok mnoge zemlje polako odustaju od obaveznog karantina za putnike koji dolaze iz drugih država, Velika Britanija uvodi obavezni karantin u trajanju od 14 dana. Velika Britanija uvodi karantin od 14 dana za putnike koji dolaze u zemlju da bi ograničila širenje novog korona ...