TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

HLADNOĆA IM NE MOŽE NIŠTA "Golaći" četvrti put protrčali Dorćolom u donjem vešu

Blic - 23.02.2020

Nesvakidašnja grupa trkača četvrtu godinu za redom prodefilovala je dorćolskim kejom, a ono što je neobično u vezi sa njima jeste da su po hladnom februarskom danu svoju trku "izgurali" - u donjem vešu! Ovakav prizor ne viđa se svaki dan, a kako je izgledala trka "golaća" ...

Trka u donjem vešu održana na Dorćolu: Golišavi trkači pretrčali 1,6 km

Srbija24 - 23.02.2020

Samo u donjem rublju i sa kapicama na glavi, više od 100 ljubitelja trčanja učestvovalo je u trci u donjem vešu, iliti Underpants Run, koja je održana na Dunavskom keju. Golišavi trkači pretrčali su 1,6 kilometara, a najbrži među njima bio je Pančevac Aleksandar Dugić (17).

Trka u donjem vešu kraj Dunava: Najveći broj učesnika do sada

B92 - 22.02.2020

Trka u donjem vešu održana je i ove godine, a učesnici su pretrčali 1.600 metara kraj reke na Dorćolu. Trka u donjem vešu se održava zimi, a ove je bilo najviše učesnika, verovatno zbog toplijeg i primetno lepšeg vremena nego prethodnih godina.

Golišavci na Dorćolu: Održana trka u donjem vešu

Novosti - 22.02.2020

Trka u donjem vešu održana je danas na Dorćolu kod Beogradskog trkačkog kluba. Na stazu dugu 1.600 metara koja ide duž Dunavskog keja istrčao je veći broj učesnika Trka u donjem vešu održana je danas na Dorćolu kod Beogradskog trkačkog kluba.

Trka u donjem vešu održana na Dorćolskom keju

N1 - 22.02.2020

Na Dorćolskom keju u Beogradu je održana trka u donjem vešu u kojoj se, na stazi dugoj 1.600 metara, nadmetalo stotinak takmičara, a dodeljene su tri nagrade - za najbržeg trkača, trkačicu i najoriginalniji kostim.

Održana trka u donjem vešu

Danas - 22.02.2020

Na dorćolskom keju u Beogradu danas je održana trka u donjem vešu u kojoj se, na stazi dugoj 1.600 metara, nadmetalo stotinak takmičara, a dodeljene su tri nagrade – za najbržeg trkača, trkačicu i najoriginalniji kostim.

(FOTO) Održana tradicionalna trka u donjem vešu na Dorćolu

Republika - 22.02.2020

Na stazu dugu 1.600 metara koja ide duž Dunavskog keja istrčao je veći broj učesnika, uglavnom mladih ljubitelja trčanja. Zabavna i besplatna, ova trka u gaćama se tradicionalno održava zimi. Kako nepisana sportska pravila nalažu, pre starta trkači su obavili zagrevanje po ...

U GAĆAMA NIZ DORĆOLSKI KEJ: Stotinak takmičara iz Srbije i inostranstva trčalo u donjem vešu FOTKE ĆE VAS ODUŠEVITI

Kurir - 22.02.2020

BEOGRAD - Na dorćolskom keju u Beogradu danas je održana trka u donjem vešu u kojoj se, na stazi dugoj 1.600 metara, nadmetalo stotinak takmičara, a dodeljene su tri nagrade - za najbržeg trkača, trkačicu i najoriginalniji kostim.