TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Gužva na "Tesli" trajala satima, tehnički problemi

B92 - 10.08.2018

Beograd -- Letovi avio kompanije Er Srbija iz Beograda jutros su kasnili zbog poteškoćama u radu IT platforme, saopštio je beogradski Aerodrom "Nikola Tesla". Navedeno je da je Er Srbija objavila je da su poteškoće otklonjene i da je saobraćaj normalizovan.

Aerodrom: Tokom jutra problemi, sada saobraćaj normalizovan

RTV - 10.08.2018

Tokom jutra bilo je problema u realizaciji letova avio kompanije Air Serbia na aerodromu Nikola tesla zbog poteškoća u radu IT platforme. Kompanija Air Serbia objavila je da su poteškoće otklonjene i saobraćaj normalizovan.

Normalizovan saobraćaj na Aerodromu "Nikola Tesla"

RTS - 10.08.2018

Letovi avio-kompanije "Er Srbija" imali su tokom jutra poremećaj u realizaciji prouzrokovan poteškoćama u radu IT platforme, saopšteno je sa aerodroma "Nikola ...

ANDRIJA MILOŠEVIĆ ZAROBLJEN NA AERODROMU: Krenuo na put, a onda je nastao problem! (FOTO)

Kurir - 10.08.2018

Glumac Andrija Milošević satima je zarobljen na aerodromu "Nikola Tesla". On, kao i ostali putnici, čeka na gejtovima let, koji kasni. Kako je rečeno na beogradskom aedromu došlo je do tehničkih poteškoća u delu za čekiranje.

NORMALIZOVAN SAOBRAĆAJ NA AERODROMU NIKOLA TESLA: Putnici satima stajali pred šalterima, avioni čekali na pisti! DVA ...

Kurir - 10.08.2018

BEOGRAD - Na aerodromu "Nikola Tesla" jutros je kako saznajemo pao sistem i mnogi letovi su kasnili. Iz "Air Serbia" saopštili su da su tehničke poteškoće sa IT platformom za prijavu putnika prevaziđene, i da je njihov saobraćaj normalizovan.

BLOKIRAN AERODROM NIKOLA TESLA! Hiljade putnika čeka satima, čak su i piloti pogubili živce (FOTO)

Espreso - 10.08.2018

Haos je nastao zbog tehničkih problema načekiranju Pilot čeka dva sata na poletanje foto: Instagram Na aerodromu "Nikola Tesla" došlo je do tehničkih poteškoća na delu za čekiranje. Gejtovi i terminali su prepuni, a putnici su zabrinuti zbog kašnjenj a.

Gužva na aerodromu Nikola Tesla trajala satima: Zbog tehničkih problema čekiranje išlo presporo (FOTO)

Telegraf - 10.08.2018

Stanje se u međuvremenu normalizovalo Na došlo je do velike gužbe zbog tehničkih poteškoća na delu za čekiranje kompanije "Air Serbia". Gejtovi i terminali bili su prepuni, a putnici su zabrinuti zbog kašnjenja.