TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Olimpijakos odbio CSKA – Milutinov ostaje u Pireju

B92 - 12.07.2019

Pregovori između Olimpijakosa i CSKA Moskve u vezi sa transferom srpskog košarkaša Nikole Milutinova su prekinuti. Kako prenosi "Eurohoops", klub iz Pireja nije bio zadovoljan ponudom aktuelnog šampiona Evrope.

Olimpijakos odbio ponudu za Milutinova, Vesterman u Feneru, Barsa sve jača

RTV - 12.07.2019

Grčki Olimpijakos odbio je ponudu moskovskog CSKA za srpskog košarkaša Nikolu Milutinova, prenosi Jurohups. Kako se navodi, Pirejci su odbacili i novu, pojačanu ponudu prvaka Evrope i pregovori dva kluba su zaustavljeni.

Olimpijakos odbio CSKA, Milutinov ostaje u Pireju

RTS - 12.07.2019

Grčki Olimpijakos odbio je ponudu moskovskog CSKA za srpskog košarkaša Nikolu Milutinova, prenosi ...

NIKOLA OSTAJE U PIREJU: Olimpijakos odbio ponudu CSKA za Milutinova

Kurir - 12.07.2019

Kako se navodi, Pirejci su odbacili i novu, pojačanu ponudu prvaka Evrope i pregovori dva kluba su zaustavljeni. Milutinov je već neko vreme na radaru CSKA, interesovanje je pokazala i Barselona, ali Olimpijakos u ovom trenutku nema nameru da ga se odrekne.

Propali pregovori oko Milutinova! (foto)

Sportske.net - 12.07.2019

Ništa od očekivanog transfera. Srpski reprezentativni centar Nikola Milutinov ovog leta je velika želja šampiona Evrope, moskovskog CSKA. Moskovljani su, naravno, kontaktirali čelnika Olimpijakosa, ali je njihova prva ponuda ''glatko'' odbijena.

Olimpijakos odbio ponudu CSKA za Milutinova

Tanjug - 12.07.2019

Olimpijakos odbio ponudu CSKA za Milutinova Grčki Olimpijakos odbio je ponudu moskovskog CSKA za srpskog košarkaša Nikolu Milutinova, prenosi Jurohups. ATINA - Grčki Olimpijakos odbio je ponudu moskovskog CSKA za srpskog košarkaša Nikolu Milutinova, prenosi Jurohups.

NIŠTA OD DŽAKA PARA! Milutinov ostao bez devet miliona evra!

Informer - 12.07.2019

CSKA je po svaku cenu hteo Nikolu Milutinova, Olimpijakos je odbio ponudu, a sada su se pojavile i cifre od kojih stvarno može da zaboli glava CSKA se javljao nekoliko puta, nudili su 1,5 miliona evra Grcima, dok bi srpski centar dobijao čak tri miliona evra godišnje, a ugovor ...

CSKA nudi Milutinovu 3.000.000 evra godišnje, Olimpijakos neće ni da pregovara

Mozzart Sport - 12.07.2019

Uzalud trud Moskovljanima, Olimpijakos neće da proda Nikolu Milutinova . Neće ni da čuje za tu opciju. Neće ni da pregovora. Grci su upravo na taj način reagovali na novu ponudu CSKA – prekinuli su sve razgovore.

Olimpijakos traži još novca: Odbijena ponuda za Milutinova

SportskaCentrala - 12.07.2019

Nije tajna da je CSKA iz Moskve ozbiljno zaainteresovan da ovog leta dovede Nikolu Milutinova, ali stvari neće ići onako kako je zamislio prvak Evrope. Moskovski klub je uputio zvaničnu ponudu Olimpijakosu, kasnije je i poboljšao, ali je iz Pireja stigao negativan odgovor i ...

CSKA pregovara sa Olimpijakosom oko Milutinova

N1 - 11.07.2019

Šampion Evrope moskovski CSKA poslao je unosnu ponudu Olimpijakosu za centra Nikolu Milutinova, prenosi sajt Eurohoops. Srpski košarkaš ima ugovor sa Pirejcima do narednog leta, a u njemu postoji klauzula po kojoj bi mogao da ode iz tog kluba u NBA ligu, a ona istič sredinom ...

KRAJ PREGOVORA! Olimpijakos odbio ponudu CSKA za Milutinova!

Informer - 12.07.2019

Grčki Olimpijakos odbio je ponudu moskovskog CSKA za srpskog košarkaša Nikolu Milutinova, prenosi Jurohups Kako se navodi, Pirejci su odbacili i novu, pojačanu ponudu prvaka Evrope i pregovori dva kluba su zaustavljeni.

CSKA želi Nikolu Milutinova

B92 - 11.07.2019

Moskovski CSKA zainteresovan je za srpskog košarkaša Nikolu Milutinova i Olimpijakosu je već je poslao izdašnu ponudu, prenosi košarkaški portal Jurohups. Klub iz Pireja sa srpskim centrom ima ugovor do 2020. godine, koji uključuje i opciju NBA klauzule do sredine jula.

Prvak Evrope želi Milutinova

RTS - 11.07.2019

Moskovski CSKA zainteresovan je za srpskog košarkaša Nikolu Milutinova i Olimpijakosu je već je poslao izdašnu ponudu, prenosi košarkaški portal ...

CSKA poslao ponudu za Milutinova

Tanjug - 11.07.2019

CSKA poslao ponudu za Milutinova Moskovski CSKA zainteresovan je za srpskog košarkaša Nikolu Milutinova i Olimpijakosu je već je poslao izdašnu ponudu, prenosi košarkaški portal Jurohups. MOSKVA - Moskovski CSKA zainteresovan je za srpskog košarkaša Nikolu Milutinova i ...

BOMBA iz Moskve: CSKA nudi MILIONE Nikoli Milutinovu!

Mondo - 11.07.2019

Srpski centar izuzetno tražen ovog leta. Šampion Evrope spremio je značajan novac za njegov potpis. Prethodnih nekoliko godina, srpski centar Nikola Milutinov (24) izrastao je u jednog od najboljih evroligaških "petica", a ovog leta bi to mogao da dobro "naplati".

Srbin ide u CSKA? Armejci za Milutinova poslali masnu ponudu Olimpijakosu!

Telegraf - 11.07.2019

Centar naše reprezentacije na meti prvaka Evrope Centar srpske reprezentacije, Nikola Milutinov, nalazi se na meti prvaka Evrope u košarci - CSKA iz Moskve. Kako prenosi dobro obavešteni specijalizovani košarkaški portal Eurohoops, Armejci su poslali "masnu" ponudu Olimpijakosu, ...

CSKA pregovara sa Olimpijakosom: Moskovljani spremni da dovedu Nikolu Milutinova

Mozzart Sport - 11.07.2019

Nova talasanja na evropskoj košarkaškoj pijaci tiču se našeg košarkaša, Nikole Milutinova . Centar, koji je prethodne sezone bio jedan od najboljih pojedinaca Olimpijakosa, mogao bi pred početak naredne sezone da promeni klub, pošto u ekipi CSKA iz Moskve postoji ogromno ...

Milutinov pregovara sa šampionom!

Sportske.net - 11.07.2019

Nikola Milutinov ima dosta ponuda, pominje se čak i NBA liga, ali i mnogi evroligaški timovi. Sazreo je Nikola Milutinov. Videli smo to prošle sezone, neretko je bio MVP nedelje u Evoligi, rasturao protivničke centre, igrao odličnu odbranu i sada je na spisku Aleksandra ...

TRANSFER IZ SNOVA: Srbin prelazi u CSKA! U igri OGROMNA lova (FOTO)

Srbija Danas - 11.07.2019

Evropski velikani Olimpijakos i CSKA pregovaraju oko prelaska srpskog reprezentazivca Nikole Milutinova u Moskvu. Tu informaciju objavio je portal "Eurohoops", a nezvanično se saznaje da je Milutinovu ponuđen ugovor na tri sezone i zarada od 7,2 miliona evra.

U PROBLEMIMA DO GUŠE, ALI NJEGA NE PUŠTAJU: Ništa od Milutinova u CSKA!

Espreso - 12.07.2019

Milutinov je pre dolaska u Olimpijakos pre četiri godine nastupao za Partizan. Grčki Olimpijakos odbio je ponudu moskovskog CSKA za srpskog košarkaša Nikolu Milutinova , prenosi Eurohoops. Kako se navodi, Pirejci su odbacili i novu, pojačanu ponudu prvaka Evrope i pregovori dva ...

CSKA poslao ponudu za Milutinova

RTV - 11.07.2019

Moskovski CSKA zainteresovan je za srpskog košarkaša Nikolu Milutinova i Olimpijakosu je već je poslao izdašnu ponudu, prenosi košarkaški portal Jurohups. Klub iz Pireja sa srpskim centrom ima ugovor do 2020. godine, koji uključuje i opciju NBA klauzule do sredine jula.

VREDI ON MNOGO VIŠE: Olimpijakos odbio novu, POJAČANU, ponudu CSKA za Milutinova (FOTO)

Srbija Danas - 12.07.2019

Grčki Olimpijakos odbio je ponudu moskovskog CSKA za srpskog košarkaša Nikolu Milutinova, prenosi Eurohups Kako se navodi, Pirejci su odbacili i novu, pojačanu ponudu prvaka Evrope i pregovori dva kluba su zaustavljeni.

CSKA POSLAO PONUDU ZA MILUTINOVA: Olimpijakosu stigla izdašna cifra, Srbin napušta Pirej?

Kurir - 11.07.2019

Klub iz Pireja sa srpskim centrom ima ugovor do 2020. godine, koji uključuje i opciju NBA klauzule do sredine jula. Olimpijakos ne planira da proda Milutinova nekom klubu koji se takmicici u Evroligi, osim ako ne dobije zadovoljavajuću ponudu koja bi mu omogućila da naprave ...

Olimpijakos odbio dve ponude CSKA za Milutinova!

Telegraf - 12.07.2019

Pirejci nemaju nameru da se odreknu najbljeg centra Evrolige Grčki odbio je ponudu moskovskog CSKA za srpskog košarkaša , prenosi Jurohups. Kako se navodi, Pirejci su odbacili i novu, pojačanu ponudu prvaka Evrope i pregovori dva kluba su zaustavljeni.

KOŠARKAŠKA TRANSFER BOMBA Čekajući Teodosića: U Moskvu stiže NAŠ REPREZENTATIVAC!

Blic - 11.07.2019

Moskovski CSKA zainteresovan je za srpskog košarkaša Nikolu Milutinova i Olimpijakosu je već je poslao izdašnu ponudu, prenosi košarkaški portal Jurohups. Klub iz Pireja sa srpskim centrom ima ugovor do 2020. godine, koji uključuje i opciju NBA klauzule do sredine jula.

OLIMPIJAKOS LUPIO BLOKADU! Milutinov ostaje u Grčkoj, odbijena i POJAČANA PONUDA prvaka Evrope!

Blic - 12.07.2019

Grčki Olimpijakos odbio je ponudu moskovskog CSKA za srpskog košarkaša Nikolu Milutinova, prenosi Jurohups. Kako se navodi, Pirejci su odbacili i novu, pojačanu ponudu prvaka Evrope i pregovori dva kluba su zaustavljeni.

SRBIN NA CENI! CSKA poslao ponudu za Milutinova!

Informer - 11.07.2019

Moskovski CSKA zainteresovan je za srpskog košarkaša Nikolu Milutinova i Olimpijakosu je već je poslao izdašnu ponudu, prenosi košarkaški portal Jurohups Klub iz Pireja sa srpskim centrom ima ugovor do 2020. godine, koji uključuje i opciju NBA klauzule do sredine jula.

DOGOVOR SE IŠČEKUJE SVAKOG DANA: Džakovi puni para spremni i za klub i za srpskog reprezentativca!

Espreso - 11.07.2019

Šampion Evrope želi najboljeg centra Evrope u svom timu Moskovski CSKA zainteresovan je za srpskog košarkaša Nikolu Milutinova i Olimpijakosu je već je poslao izdašnu ponudu, prenosi košarkaški portal "Eurohoops". Klub iz Pireja sa srpskim centrom ima ugovor do 2020.