TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

DOBRE VESTI! Mihajlović završio prvu fazu lečenja

Blic - 23.07.2019

Siniša Mihajlović završio je prvu fazu lečenja od leukemije, javljaju italijanski mediji. Naš strateg i trener Bolonje je sa hemoterapijom otpočeo 18. jula, samo dva dana nakon što je održao konferenciju za štampu na kojoj je saoštio da boluje od leukemije.

Mihajlović završio prvi ciklus hemoterapije

RTS - 23.07.2019

Srpski trener Siniša Mihajlović završio je uspešno prvi ciklus hemoterapije i ostaće u bolnici još najmanje tri nedelje, saopštila je ...

Mihajlović završio prvi ciklus hemoterapije, ostaje u bolnici

Tanjug - 23.07.2019

Mihajlović završio prvi ciklus hemoterapije, ostaje u bolnici Srpski trener Siniša Mihajlović završio je uspešno prvi ciklus hemoterapije i ostaće u bolnici još najmanje tri nedelje, saopštio je danas Fudbalski klub Bolonja, čiji je Mihajlović prvi trener.

ISPLIVALI NOVI DETALJI O ZDRAVLJU SINIŠE MIHAJLOVIĆA: Srpski stručnjak završio prvu fazu terapije!

Kurir - 23.07.2019

MIhajlović je počeo sa hemoterapijom 18. jula, samo par dana nakon što je u javnosti saopštio da boluje od akutne leukemije. On se podvrgnuo agresivnom tretmanu, i tokom prvog ciklusa nije bilo nikakvih komplikacija, javljaju italijanski mediji.

Mihajlović uspešno odradio prvi ciklus hemoterapije

N1 - 23.07.2019

Trener Bolonje Siniša Mihajlović završio je prvi ciklis lečenja od leukemije. Srpski trener je počeo sa hemoterapijom u četvrtak 18. jula, nakon što je dijaznoga pokazala da boluje od akutne leukemije. On se podvrgnuo agresivnom tretmanu, i tokom prvog ciklusa nije bilo nikakvih ...

Bolonja se oglasila posle uvodne faze lečenja Mihajlovića, stigle su prve ohrabrujuće vesti

Telegraf - 23.07.2019

Borba sa opakom bolešću se nastavlja obavestio je navijače o novim detaljima lečenja srpskog trenera , kome je nedavno dijagnostifikovana leukemija. Mihajlović je počeo lečenje na jednoj Poliklinici u Bolonji, a prve vesti nakon odrađenih hemoterapija su ohrabrujuće.

Siniša Mihajlović završio prvi ciklus hemoterapije

Danas - 23.07.2019

Srpski fudbalski trener Siniša Mihajlović završio je danas prvi ciklus lečenja od leukemije. Mihajlović je završio prvi ciklus hemoterapije, ali će ostati u bolnici još najmanje tri nedelje, saopštila je Bolonja. Kako se ističe, tokom terapije, koja je započela 18.

Siniša, drži se! Gotov prvi ciklus hemoterapije...

Mondo - 23.07.2019

"Nije bilo komplikacija", saopšteno je iz klinike. Siniša Mihajlović je završio prvi ciklus hemoterapije , kojoj je podvrgnut zbog otkrivene leukemije, ali će ostati još tri nedelje u bolnici, potvrdila je u toku dana Bolonja.

Miha završio prvu rundu hemoterapije

Mozzart Sport - 23.07.2019

Prva runda je završena bez problema. Siniša Mihajlović je odradio prvi krug hemoterapije i taj ciklus je prošao bez ikakvih komplikacija, saopšteno je iz bolnice u Bolonji. Srpski stručnjak, kojem je dijagnostikovana akutna leukemija, ostaće u bolničkom krevetu još tri nedelje.

Zvanično - Prve dobre vesti za Sinišu Mihajlovića!

Sportske.net - 23.07.2019

Bolonja se oglasila, ohrabrenje za Mihu nakon početne faze lečenja... Bolonja je danas izdala zvanično saopštenje, kada je u pitanju lečenje Siniše Mihajlovića. Dobre vesti iz bolnice, završio je prvi ciklus hemiotarepije koji je počeo pre pet dana.

Mihajlović dobio prvu bitku! [FOTO]

SportskaCentrala - 23.07.2019

Siniša Mihajlović nedavno je objavio da boluje od akutne leukemije. Trener Bolonje započeo je sa hemoterapijom u četvrtak 18. jula. Nekadašnji selektor Srbije podvrgnut je agresivnom tretmanu, i tokom prvog ciklusa nije bilo nikakvih komplikacija.

OGLASILA SE BOLONJA: Odrađen je prvi ciklus terapije, zna se kako je reagovao Mihajlovićev organizam (FOTO)

Srbija Danas - 23.07.2019

Fudbalski klub Bolonja izdao je zvanično saopštenje povodom zdravstvenog stanja šefa stručnog štaba Siniše Mihajlovića. Kako je objašnjeno, prvi ciklus hemoterapije je odrađen. Počeo je 18. jula i nije bilo nikakvih komplikacija.

Mihajlović završio prvi ciklus hemoterapije, ostaje u bolnici

RTV - 23.07.2019

Srpski trener Siniša Mihajlović završio je uspešno prvi ciklus hemoterapije i ostaće u bolnici još najmanje tri nedelje, saopštio je danas Fudbalski klub Bolonja, čiji je Mihajlović prvi trener. Mihajloviću je ranije ovog meseca dijagnostikovana akutna leukemija i počeo je ...

DOBRE VESTI IZ BOLONJE! Mihajlović završio prvi ciklus hemoterapije!

Informer - 23.07.2019

Naš fudbalski trener Siniša Mihajlović ovog četvrtka je završio prvi ciklus lečenja hemoterapijom nakon što je konstantovano da boluje od akutne leukemije On je morao da se podvrgne agresivnom tretmanu, i tokom prvog ciklusa nije bilo nikakvih komplikacija.

MIHAJLOVIĆ ZAVRŠIO SA PRVIM CIKLUSOM HEMOTERAPIJA: Bolonja saopštila ohrabrujuće prve rezultate Sinišine borbe!

Espreso - 23.07.2019

Njegov klub je saopštio kako su prošli prvi tretmani Stigle su nove vesti o zdravstvenom stanju i prvi rezultati tretmana kojima je podvrgnut Siniša Mihajlović , koji je prošle nedelje započeo sa terapijama u lečenju od leukemije .

Mihajlović završio prvi ciklus hemoterapije

Novi Magazin - 23.07.2019

Srpski fudbalski trener Siniša Mihajlović završio je danas prvi ciklus lečenja od leukemije. Mihajlović je završio prvi ciklus hemoterapije, ali će ostati u bolnici još najmanje tri nedelje, saopštila je Bolonja. Kako se ističe, tokom terapije, koja je započela 18.

BOLONJA se oglasila nakon UVODNE FAZE MIHAJLOVIĆEVOG LEČENJA: Prve vesti su OHRABRUJUĆE

Pink - 23.07.2019

Srpski trener Siniša Mihajlović ostaće u bolnici još najmanje tri nedelje. Fudbalski as završio je uspešno prvi ciklus hemoterapije i ostaće u bolnici još najmanje tri nedelje, saopštio je danas Fudbalski klub Bolonja, čiji je Mihajlović prvi trener.

Mihajlović završio prvi ciklus hemioterapije

B92 - 23.07.2019

Srpski fudbalski trener Siniša Mihajlović završio je prvi ciklus lečenja od leukemije. Mihajlović jeste završio prvi ciklus hemioterapije, ali će ostati u bolnici još najmanje tri nedelje, saopštila je Bolonja. Kako se ističe, tokom terapije, koja je započela 18.