TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

KOD RAKOVICE PRONAĐENO TELO MUŠKARCA! Počinio samoubistvo skokom sa železničkog mosta?

Mondo - 17.06.2024

Telo je poslato na sudsko medicinsku obdukciju. Telo je poslato na sudsko medicinsku obdukciju. Istragu vodi Više javno tužilaštvo u Beogradu. Ako ste u depresiji ili pomišljate na samoubistvo, postoji više načina da dobijete psihološku pomoć.

UŽAS U RAKOVICI Telo muškarca pronađeno ispod mosta, sumnja se na samoubistvo

Blic - 17.06.2024

U Rakovici u mestu Kijevo juče je nađeno telo muškarca (87). Telo je poslato na sudsko medicinsku obdukciju. Istragu vodi Više javno tužilaštvo u Beogradu. Broj , a na koji se javljaju stručnjaci za sprečavanje samoubistva - lekari Klinike za psihijatrijske bolesti "Dr Laza ...

Jeza u Rakovici: Telo muškarca nađeno ispod železničkog mosta

Telegraf - 17.06.2024

U Rakovici u mestu Kijevo, kako saznaje Telegraf, juče je nađeno telo muškarca (87). Sumnja se da je počinio samoubistvo skokom sa železničkog mosta. Telo je poslato na sudsko medicinsku obdukciju. Istragu vodi Više javno tužilaštvo u Beogradu.

PRONAĐENO TELO MUŠKARCA U RAKOVICI: Sumnja se na samoubistvo

Espreso - 17.06.2024

Sumnja se da je počinio samoubistvo skokom sa železničkog mosta U Rakovici u mestu Kijevo, kako saznaje Telegraf, juče je nađeno telo muškarca (87) . Sumnja se da je počinio samoubistvo skokom sa železničkog mosta. Telo je poslato na sudsko medicinsku obdukciju.

Telo muškarca pronađeno ispod železničkog mosta u Rakovici: Naložena obdukcija

Nova - 17.06.2024

U Rakovici, u mestu Kijevo, juče je nađeno telo muškarca (87). Sumnja se da je počinio samoubistvo skokom sa železničkog mosta. Telo je poslato na sudsko medicinsku obdukciju. Istragu vodi Više javno tužilaštvo u Beogradu.

JEZIVE SCENE U RAKOVICI! Telo muškarca nađeno ispod železničkog mosta

Srbija Danas - 17.06.2024

Sumnja se da je počinio samoubistvo skokom U Rakovici u mestu Kijevo, juče je nađeno telo muškarca (87). Sumnja se da je počinio samoubistvo skokom sa železničkog mosta. Telo je poslato na sudsko medicinsku obdukciju. Istragu vodi Više javno tužilaštvo u Beogradu.

Užas u Rakovici: Telo muškarca nađeno ispod železničkog mosta

Pink - 17.06.2024

Sumnja se da je počinio samoubistvo skokom. U Rakovici u mestu Kijevo, kako piše Telegraf, juče je nađeno telo muškarca (87). Sumnja se da je počinio samoubistvo skokom sa železničkog mosta. Telo je poslato na sudsko medicinsku obdukciju.

JEZIVE SCENE U RAKOVICI! Telo muškarca nađeno ispod železničkog mosta

ALO - 17.06.2024

U Rakovici u mestu Kijevo, juče je nađeno telo muškarca (87). Sumnja se da je počinio samoubistvo skokom sa železničkog mosta. Telo je poslato na sudsko medicinsku obdukciju. Istragu vodi Više javno tužilaštvo u Beogradu.

HOROR U RAKOVICI: Ispod mosta pronađeno telo muškarca - evo koji je uzrok smrti!

Republika - 17.06.2024

U Rakovici u mestu Kijevo juče je nađeno telo muškarca (87). Sumnja se da je počinio samoubistvo skokom sa železničkog mosta. Telo je poslato na sudsko medicinsku obdukciju. Istragu vodi Više javno tužilaštvo u Beogradu .