TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Film „Trag divljači” po motivima proze Žike Pavlovića

Politika - 29.09.2022

Domaći igrani film „Trag divljači” Nenada Pavlovića biće premijerno prikazan 3. oktobra u beogradskoj Mts Dvorani. Film je rađen prema prozi čuvenog reditelja i književnika Živojina Žike Pavlovića (1933-1998), čiji je sin upravo režiser najnovijeg ostvarenja.

SVAKO MOŽE DA PRONAĐE NEGATIVCA I IGRA PUKOVNIKA UDBE: Miki Manojlović otrkio zbog čega je prihvatio ulogu u filmu TRAG ...

Kurir - 28.09.2022

Naredne nedelje u domaće bioskope stiže igrani film " Trag divljači " Nenada Pavlovića, sina našeg legendarnog pisca i reditelja Živojina Pavlovića , na čijim je književnim junacima priča i bazirana. Glavnu ulogu tumači Predrag Miki Manojlović , a radnja je smeštena u 1979.

Tragovi koji se i dalje osećaju – predstavljen film po motivima knjiga Žike Pavlovića

Danas - 28.09.2022

U Beogradu je održana konferencija za štampu povodom premijere filma „Trag Divljači“, trilera iz perioda „veselih sedamdesetih“ Jugoslavije koji se bavi mnogim temama koje su u to vreme gurane pod tepih. Na konferenciji obratila nam se glumačka i autorska ekipa.

Premijera filma „Trag Divljači“ zakazana je za 3. oktobar

Danas - 28.09.2022

Jedan od najiščekivanijih domaćih filmova godine je svakako Trag Divljači Nenada Pavlovića, po motivima nekoliko književnih dela njegovog oca Živojina Žike Pavlovića, jednog od najvećih jugoslovenskih filmskih autora koji su obeležili i evropsku kinematografiju.

Domaći film "Trag divljači" biće premijerno predstavljen 3. oktobra u Beogradu

Tanjug - 28.09.2022

Domaći film "Trag divljači" biće premijerno predstavljen 3. oktobra u Beogradu Film je rađen prema prozi čuvenog reditelja i književnika Živojina Žike Pavlovića (1933-1998), čiji je sin upravo režiser najnovijeg ostvarenja.

Miki Manojlović otkrio zbog čega je prihvatio ulogu u filmu TRAG DIVLJAČI: "JEDVA ČEKAM DA VIDITE!"

Puls online - 29.09.2022

Naredne nedelje u domaće bioskope stiže igrani film "Trag divljači" Nenada Pavlovića, sina našeg legendarnog pisca i reditelja Živojina Pavlovića, na čijim je književnim junacima priča i bazirana. Glavnu ulogu tumači Predrag Miki Manojlović, a radnja je smeštena u 1979.