TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Ministar pravde BiH i njegov zamenik različito o Danu RS

RTS - 12.01.2019

Ministar pravde BiH Josip Grubeša izjavio je da Dan Republike Srpske nije neustavan i da se obeležava u skladu sa zakonom u tom entitetu, istovremeno odbacujući optužbe na račun hrvatskih zvaničnika koji su prisustvovali proslavi 9. januara.

Ministar pravde BiH i njegov zamenik različito o Danu RS

Politika - 12.01.2019

MOSTAR - Ministar pravde BiH Josip Grubeša izjavio je da Dan Republike Srpske nije neustavan i da se obeležava u skladu sa zakonom u tom entitetu, istovremeno odbacujući optužbe na račun hrvatskih zvaničnika koji su prisustvovali proslavi 9. januara.

Grubeša: Dan Republike Srpske je legalan; Arnaut: Nije istina

Al Jazeera - 12.01.2019

Ministar pravde BiH optužio medije da dovode javnost u zabludu, zastupnik Arnaut mu odgovorio da je praznik neustavan. Grubeša je naveo kako se 'neistina često ističe i koristi za verbalni atak na Republiku Srpsku' Arhiva Obilježavanje 9.

Grubeša: Napadi su NERAZUMNI, Dan Republike Srpske nije neustavan

Blic - 12.01.2019

Ministar pravde u Savetu ministara BiH Josip Grubeša izjavio je da Dan Republike Srpske nije neustavan i da se njenim građanima mora dati pravo, kao i drugima u BiH, da slave svoje praznike bez medijske hajke. Grubeša, koji je bio u hrvatskoj delegaciji na obeležavanju Dana ...