TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Filipini uvode strogi lockdown kako bi obuzdali širenje zaraze

N1 - 30.07.2021

Filipinska vlada odlučila je uvesti strogi 'lockdown' u regiju glavnog grada Manile kako bi spriječila širenje zaraznije delta varijante koronavirusa, objavljeno je u petak. Strogo zatvaranje bit će na snazi od 6. do 20. kolovoza, objavio je glasnogovornik Harry Roque.

MANILA POD KLJUČEM: Prestonica Filipina u strogom dvonedeljnom LOKDAUNU, borba protiv DELTA soja korone!

Espreso - 30.07.2021

Tokom zaključavanja neće raditi ni sportko-rekreacioni centri, a turističke atrakcije biće dostupne turistima sa samo trećinom kapaciteta Filipinska vlada odlučila je da uvede strogo dvonedeljno zaključavanje na području glavnog grada Manile kako bi sprečila širenje zaraznije ...

Filipini uvode strogi lockdown, zabranjuju i vjerska okupljanja

24sata.hr - 30.07.2021

Filipinska vlada odlučila je uvesti strogi 'lockdown' u regiju glavnog grada Manile kako bi spriječila širenje zaraznije delta varijante koronavirusa, objavljeno je u petak. Strogo zatvaranje biti će na snazi od 6. do 20. kolovoza, objavio je glasnogovornik Harry Roque.

Zbog delta-soja slijedi im strogi lockdown: U dijelu države očekuju 13.000 novozaraženih dnevno

Dnevnik.hr - 30.07.2021

Filipinska vlada odlučila je uvesti strogi lockdown u regiju glavnog grada Manile kako bi spriječila širenje zaraznije delta-varijante koronavirusa, objavljeno je u petak. Strogo zatvaranje biti će na snazi od 6. do 20. kolovoza, objavio je glasnogovornik Harry Roque .

Filipini uvode strogi lockdown

Index.hr - 30.07.2021

FILIPINSKA vlada odlučila je uvesti strogi 'lockdown' u regiju glavnog grada Manile kako bi spriječila širenje zaraznije delta varijante koronavirusa, objavljeno je u petak. Strogo zatvaranje biti će na snazi od 6. do 20. kolovoza, objavio je glasnogovornik Harry Roque.

Filipini uvode strogi "lockdown" kako bi obuzdali širenje zaraze

Avaz - 30.07.2021

Filipinska vlada odlučila je uvesti strogi 'lockdown' u regiju glavnog grada Manile kako bi spriječila širenje zaraznije delta varijante koronavirusa, objavljeno je u petak. Strogo zatvaranje bit će na snazi od 6. do 20. avgusta, objavio je portaprol Harry Roque.

Delta soj zaključava Manilu, beleži se hiljadu slučajeva dnevno

N1 - 30.07.2021

Filipinska vlada odlučila je da uvede strogo dvonedeljno zaključavanje na području glavnog grada Manile kako bi sprečila širenje zaraznije delta varijante koronavirusa, objavile su filipinske vlasti. Mere zatvranja biće će na snazi od 6. do 20.