TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

U "Mišoviću" povećan broj prijema dece sa respiratornim infekcijama

RTV - 06.10.2022

Na Dečijoj klinici Kliničko-bolničkog centra "Dragiša Mišović" povećan je broj pregleda i prijema dece sa respiratornim virusnim infekcijama, a na kovid odeljenju na bolničkom lečenju je troje pacijenata, rekla je za Tanjug Olivera Ostojić, načelnica Dečije klinike.

Dosta prijema dece u toku noći u KBC "Dr Dragiša Mišović": Do bolničkog kreveta ih odvela 3 simptoma

Telegraf - 06.10.2022

Na Dečijoj klinici Kliničko-bolničkog centra "Dr Dragiša Mišović" povećan je broj pregleda i prijema dece sa respiratornim virusnim infekcijama , a na kovid odeljenju na bolničkom lečenju je troje pacijenata , rekla je za Tanjug Olivera Ostojić, načelnica Dečije klinike.

KBC Dragša Mišović: Povećan broj prijema dece sa respiratornim infekcijama

Tanjug - 06.10.2022

KBC Dragša Mišović: Povećan broj prijema dece sa respiratornim infekcijama Prema rečima načelnice Dečje klinike dr Olivere Ostojić, na klinici trenutno ima troje kovid pacijenata i, kako je navela, svakog dana ih je sve manje.

U TOKU NOĆI VEĆI BROJ DECE PRIMLJEN U KBC "Dragiša Mišović": Sve zbog ova 3 simptoma!

Espreso - 06.10.2022

Sedmoro dece sa respiratornim infekcijama karakterističnim za ovo doba godine, kao i za početak boravka u kolektivu - školama Na Dečijoj klinici Kliničko-bolničkog centra "Dr Dragiša Mišović" povećan je broj pregleda i prijema dece sa respiratornim virusnim infekcijama, a na ...

Dosta prijema dece u toku noći u KBC "Dr Dragiša Mišović" - Do bolničkog kreveta ih odvela OVA TRI simptoma

Pink - 06.10.2022

Na Dečijoj klinici Kliničko-bolničkog centra "Dr Dragiša Mišović" povećan je broj pregleda i prijema dece sa respiratornim virusnim infekcijama, a na kovid odeljenju na bolničkom lečenju je troje pacijenata, rekla je Olivera Ostojić, načelnica Dečije klinike.

"U toku noći imali smo dosta prijema"

B92 - 06.10.2022

Na Dečijoj klinici Kliničko-bolničkog centra "Dragiša Mišović" povećan je broj pregleda i prijema dece sa respiratornim virusnim infekcijama. a To je rekla načelnica Dečje klinike Olivera Ostojić i navela da je na kovid odeljenju na bolničkom lečenju je troje pacijenata.

POVEĆAN BROJ PRIJEMA DECE U KBC "DR DRAGIŠA MIŠOVIĆ"! Ovo je razlog!

Informer - 06.10.2022

Na Dečijoj klinici Kliničko-bolničkog centra "Dragiša Mišović“ povećan je broj pregleda i prijema dece sa respiratornim virusnim infekcijama, a na kovid odeljenju na bolničkom lečenju je troje pacijenata, rekla je Olivera Ostojić, načelnica Dečije klinike - U toku noći smo imali ...

Povećan broj prijema dece sa respiratornim infekcijama

IndeksOnline - 06.10.2022

BEOGRAD – Na Dečijoj klinici Kliničko-bolničkog centra „Dragiša Mišović“ povećan je broj pregleda i prijema dece sa respiratornim virusnim infekcijama, a na kovid odeljenju na bolničkom lečenju je troje pacijenata, rekla je za Tanjug Olivera Ostojić, načelnica Dečije klinike.