TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Kipar traži pomoć od UN-a zbog migranata sa sjevera

Al Jazeera - 27.09.2022

Ujedinjeni narodi nemaju mandat u okviru svoje 58-godišnje mirovne misije da izvodi operacije čiji je cilj zaustavljanje protoka migranata preko tampon-zone. Kipar traži pomoć od Ujedinjenih naroda da zaustavi kolone migranata koji se probijaju sa sjevera etnički podeljenog ...

CRVENI ALARM: Kipar traži pomoć od UN!

Espreso - 26.09.2022

Nuris će ove nedelje otputovati u Njujork na sastanke sa zvaničnicima UN kako bi ih detaljno obavestio o situaciji Kipar traži pomoć od Ujedinjenih nacija da zaustavi kolone migranata koji se probijaju sa severa etnički podeljenog ostrva preko tampon-zone pod kontrolom UN, rekao ...

KIPAR TRAŽI POMOĆ: Zaustavite migrante, u kolonama se probijaju sa severa

ALO - 26.09.2022

Kipar traži pomoć od Ujedinjenih nacija da zaustavi kolone migranata koji se probijaju sa severa etnički podeljenog ostrva preko tampon-zone pod kontrolom UN, rekao je danas ministar unutrašnjih poslova Nikos Nuris.

Kipar traži pomoć od UN zbog kolona migranata sa severa

Politika - 26.09.2022

NIKOZIJA - Kipar traži pomoć od Ujedinjenih nacija da zaustavi kolone migranata koji se probijaju sa severa etnički podeljenog ostrva preko tampon-zone pod kontrolom UN, rekao je danas ministar unutrašnjih poslova Nikos Nuris.

PROBIJAJU SE SA SEVERA OSTRVA: Kipar traži pomoć od UN zbog kolona migranata sa severa

Novosti - 26.09.2022

Ministar je rekao da je 94 odsto od 15.130 migranata, koji su podneli zahteve međunarodno priznatoj vladi podeljenog ostrva na jugu, do avgusta ove godine prešlo tampon-zonu, što je dvostruko više nego u istom periodu prošle godine, prenosi AP.